Keskustelu:Navy SEAL

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Miten niin "mielipiteenmuokkaus"? Kuulostaa siltä, että ihmistä pakotettaisiin väkisin muuttamaan mielipiteensä joistakin asioista, elikkä kyseessä olisi aivopesua. Joo, koko suomenkielinen artikkeli on heikosti tehty ja sen loppu töksähtää lyhyeen. - Koska minä en tunne Yhdysvaltain merivoimien SEAL-joukkoja aiheelta, niin en rupea muokata SEAL-artikkelia lukijakunnan hyväksi. Mema1968 16. helmikuuta 2007 kello 22.07 (UTC)

"BUD/S lyhyt viiden viikon indoktrinaatiokurssi. Syventävällä kurssilla sukelletaan kahdeksan viikkoa, opiskellaan maastotataitoja yhdeksän viikkoa ja fyysistä kuntoharjoittelua kahdeksan viikkoa."

Eikä tuosta tule 25 viikkoa yhteensä? Onko vain otsikossa kirjoitusvirhe vai onko artikelissa joku suurempi ongelma?  –Kommentin jätti 82.181.92.135 (keskustelu – muokkaukset)

Ryhmien nimet[muokkaa wikitekstiä]

Ryhmien nimien kirjoittamisessa on häiritsevää epäjohdonmukaisuutta. Välillä puhutaan ainakin SEAL-joukoista, -osastoista ja välillä englanniksi teamista. Numero kirjoitetaan välillä isolla kirjaimilla englanniksi, välillä suomeksi (joko pienellä tai isolla) ja välillä numeroilla. Muitakin kirjoitusasuja saattaa löytyä. Mikäköhän olisi oikea tai edes paras kirjoitusasu? --Otrfan 5. toukokuuta 2011 kello 05.10 (EEST)[vastaa]