Keskustelu:8mR

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Artikkelissa on paljon samaa kuin Suomen 8mR Liiton sivustolla olevassa esittelyssä, joten tekijänoikeusrikkomus on hyvin mahdollinen. Niin tai näin, myös kieliasu on suurelta osin tietosanakirjaan sopimaton. Osaisiko ja jaksaisiko joku käydä artikkelin läpi, ettei tarvitse kokonaan poistaa? Kysyn vielä myös artikkelin aloittajalta. –Kooma (di algo) 24. maaliskuuta 2008 kello 14.04 (UTC)

Kirjoittaja on 8mR liiton (Finnish 8mR association) hallituksen jäsen. Eli minulla on kaikki oikeudet käyttää aineistoa meidän omista lähteistä. Yritin muokata artikkelin tietosanakirjamaisemmaksi. Voisitko kommentoida.Sanpedro1 31. maaliskuuta 2008 kello 12.11 (UTC)
Asia selvä (vastasin myös keskustelusivullesi). –Kooma (di algo) 1. huhtikuuta 2008 kello 09.06 (UTC)

"Suomessa rakennettuja 8mR veneitä 1907-1947 ja muualla rakennettuja Suomeen rekisteröityjä 8mR veneitä"[muokkaa wikitekstiä]

Miksi taulukko "Suomessa rakennettuja 8mR veneitä 1907-1947 ja muualla rakennettuja Suomeen rekisteröityjä 8mR veneitä" on poistettu samalla kuin on lisätty Lunan II tiedot joka paikkaan ? Eikö Luna II omistajia (?) kiinnosta 8-luokan historia suomessa ? Taulukko oli koottu monesta eri (todennetusta) lähteestä ja minun tietääkseni ainutlaatuinen suomessa. Kasi historiaa kertova kirja (the great eights) on ainakin täynnä virheitä suomen osalta.

Palautettu, kovalla työllä sinne rakennettu,monen asiantuntijan toimin kuuluu ehdottomasti artikkeliin - Käyttäjä:Sanpedro10 1. 23. helmikuuta 2p012 kello 17.00 (UTC)

Muokkasin hieman Suomessa olleita ja rakennettuja kaseja. m.m. Silja lisätty sekä tarkennettu Lempo II (L 6a) ja Nihdintyttö/Lempo III (L 3a) sekä Varg III/Top (L 2b) tietoja koska nämä sekottuvat m.m. Kasi kirjassa sekä eri historiikeissä. Tiedot perustuu NJK:n vuosikirjoihin, Frisk Brisin numeroihin.[muokkaa wikitekstiä]

)