Keskustelu:Kauko Käyhkö

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Laajensin biografiatietoja ja samalla poistin viittauksen eläkevuosien alkoholisoitumiseen. Tähän kai tuo "meni viihteen puolelle toisella tavalla" -ilmaisu viittasi. En löytänyt asiasta itse mitään tietoja, mutta jos tähän joku löytää vahvistusta, niin sen voisi tuonne lisätä. Kiertoilmaisun sijaan voisi varmaan sanoa ihan suoraan. :) Kommentin jätti Sifferi (keskustelu – muokkaukset).

Muutin kohtaa, jossa on esimerkkejä Käyhkön "lauluntekijäuralta", kaksi näistä nimittäin olivat muiden kappaleita, joihin Käyhkö teki tekstin. Se saattaa olla vieläkin tosin vähän harhaanjohtava, sillä Kissa vieköön -kappeleeseen KK teki suomenkieliset sanat (alkup. Jeepers creepers). (nämä kaivoin äänitearkiston tietokannasta). Artikkelissa kannattaisi mielestäni edes mainita Käyhkön äänestä, siis siitä että hän on aivan tolkuttoman matala basso. En vaan nyt keksi miten tuon muotoilisi asiatekstiksi. Kommentin jätti 128.214.156.179 (keskustelu – muokkaukset).


Miksi poistit alkoholisoitumisen kun se on totta? --Samukka 22. toukokuuta 2008 kello 09.44 (UTC)

Poistin viittauksen alkoholismiin, koska se oli epäasiallisesti kirjoitettu, eikä siinä ollut lähdeviitteitä. Jos riittäviä perusteita löytyy, informaation voi lisätä uudelleen asialliseen tyyliin. Pyrimme kai kuitenkin kirjoittamaan uskottavaa tietosanakirjamaista tekstiä.--Sifferi 7. kesäkuuta 2008 kello 13.08 (UTC)