OK Perintä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
OK Perintä Oy
Perustettu 1991
Toimiala Perintä- ja luottotietopalvelut
Liikevaihto 76,1 milj. euroa (2022)
Henkilöstö 150
Kotisivu www.okperinta.fi


OK Perintä Oy on vuonna 1991 perustettu perintäalan yritys. Se on Suomen toiseksi suurin perintäalan yritys ja osa kansainvälisillä markkinoilla toimivaa norjalaista B2 Impact -konsernia.

OK Perinnän pääkonttori sijaitsee Vaasassa ja sen lisäksi yrityksellä on toimipisteet Helsingissä ja Tampereella, sekä tytäryhtiö OK Incure OÜ Virossa. Yrityksen toimitusjohtaja syyskuusta 2019 alkaen on Jennie Ollila. OK Perinnän liikevaihto oli 76,1 miljoonaa euroa vuoden 2022 tilinpäätöksen mukaan[1].

Palvelut[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

OK Perintä palvelee yrityksiä ja yhteisöjä tarjoamalla perintä- ja luottotietopalveluita ja huolehtimalla esimerkiksi maksumuistutuksista sekä saatavien ostosta. Osana inhimillistä perintätyyliään OK Perintä tarjoaa myös PreCollection-palvelua, jolloin kuluttaja-asiakkaalle soitetaan muistutuspuhelu ennen kuin erääntynyt lasku siirtyy perintään. Lisäksi OK Perintä tarjoaa neuvonta- ja lakipalveluita niin yritys- kuin kuluttaja-asiakkaille.

OK Perintä pyrkii sloganinsa mukaan olemaan uuden ajan perintätoimisto, joka harjoittaa asiakaslähtöisempää perintätapaa. Pelkkien perintäkirjeiden sijaan OK Perintä lähestyy asiakkaitaan esimerkiksi puhelimitse, tekstiviestitse tai kotisivujen chatin kautta . Vuodesta 2018 alkaen OK Perintä on tarjonnut asiakkailleen ensimmäisen maksusuunnitelman tekemistä maksuttomasti.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. OK Perintä lukuina okperinta.fi. Viitattu 12.8.2020.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]