Keskustelu:Sinuhe Wallinheimo

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Mikä on Sinuhe Wallinheimon alkuperäinen etunimi? Jääkiekkolehdessähän oli juttua, että SM-liiga ei suostunut käyttämään Sinuhe-nimeä vaan piti pitkään hänen alkuperäistä etunimeä papereissa, en vain muista mikä se oli. //John Locke 27. huhtikuuta 2007 kello 16.19 (UTC)

Todennäköisesti Mika Sinuhe [1]. --Anr 28. huhtikuuta 2007 kello 03.47 (UTC)

"Kauden 2006–2007 Euro Hockey Tourin ensimmäisessä turnauksessa hänet valittiin parhaaksi maalivahdiksi.Hänet valittiin myös Euro Hockey Tourin toisen turnauksen parhaaksi maalivahdiksi. Sinuhe pelasi turnauksessa kaksi ottelua, Tšekkiä (2-1) ja Ruotsia (0-1) vastaan. Tšekkiä vastaan Wallinheimo torjui 29 kertaa, nollapeli jäi neljän sekunnin päähän, kun Josef Straka teki ajassa 59.56 kavennusmaalin ylivoimalla. Ruotsia vastaan Wallinheimo torjui 23 kertaa, torjuntoihin mahtuu mukaan Oscar Steenin ja Jimmie Ölvestadin läpiajot."

eikös tämä ole täysin turhaa tietoa? vrt "Pelasi melkein nollapelin lähes merkityksettömässä harkkamatsissa" Kommentin jätti 80.220.204.238 (keskustelu – muokkaukset).

Jääkiekkoilija vai poliitikko?[muokkaa wikitekstiä]

Näkisin, että Wallinheimo on nykyään ensisijassa poliitikko, joten tuntuu hieman hassulta, että artikkelissa keskitytään lähinnä urheiluun. Esim. tietolaatikoissa voisi mainita puolueen, kauanko on ollut kansanedustajana ym., ja vaalimenestyksestä voisi olla tilastot, kuten muilla poliitikoilla.