Keskustelu:Juoma

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Onkohan tämä ihan artikkeli laadukas? Se kun tuntuu kovasti ns. karvalakkimallin tietosanakirja-artikkelilta (tosin en-wikissäkin on aika kehno esitys). Ehkäpä täytyy lisätä Viikon yhteistyö -listalle. --TBone 15. helmikuuta 2005 kello 19:10 (UTC)

Artikkelin nimi saisi olla yksikössä. --Hippophaë 15. helmikuuta 2005 kello 21:05 (UTC)

No ei todellakaan ole laadukas. Aika usein näyttää tulevan melko kömpelöitä artikkelialoituksia (myös omiani), mutta olisiko niihin suhtauduttava siten, että tästäpä sitä kehitetään, vai onko ensimmäisenkin artikkelitaimen oltava jo jonkin (minkä?) tason ylittävä? Moni aloitus sisältää vain sanakirjatason sananselityksen, jota kukaan ei tyrmää. Toinen artikkeli voi olla vilpittömällä yrityksellä tehty laajempi aloitus kirjoittajalle tärkeästä aiheesta, mutta jalostus ei ala, vaan artikkeli saa roskaa-leiman.
Tämä kommentti kuuluisi ehkä muualle, minne? --jeepo 15. helmikuuta 2005 kello 21:18 (UTC)

Muistan itse aloitaneeni tämän artikkelin. Tämä on yksi keskeisistä tietosanakirja-artikkeleista. Tosin ehkä rakennetta voisi miettiä. Tämän artikkelin voisi olettaa olevan ohjaava artikkeli, josta käyttäjä ohjataan eteenpäin. Olisiko siis parempi tehdä luettelo tyyppinen artikkeli tapaan; juomia valmistavat yritykse, juomia, juomatyypit (alkoholittomat, virvoitusjuomat, viinit jne.) jne. Näiden otsikoiden alle kerätään sitten linkkilista. Tuossa nopeasti katsoessani en puolen artikkeli näyttää juuri tuolta. --Anssi 6. huhtikuuta 2005 kello 19:42:44 (UTC)