Keskustelu:SIG

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Vuosisadan rakkaustarina -levyn tuottaja[muokkaa wikitekstiä]

Santtu Luoton "Raparperitaivas"-kirjassa kerrotaan levyn tuottajan olleen Gösta Sundqvist. Mistä lähde artikkelissa olevalle tiedolle kustantajasta? --Olimar 17. marraskuuta 2006 kello 18.19 (UTC)

SIG:n kotisivujen historiikki [1] sanoo: "Uudella kokoonpanolla SIG meni studioon levyttämään uutta albumia tuottaja Måns Grundstroemin johdolla. Keväällä 1982 näki päivänvalon Vuosisadan rakkaustarina -LP, joka esitteli entistä poppaavamman ja hittivetoisempaa materiaalia esittäneen SIG-yhtyeen." --TBone 17. marraskuuta 2006 kello 18.26 (UTC)
Voisiko siinä olla kenties useampia tuottajia..? Onkohan Santtu Luoto sitten väärässä. Muuta lähdettä ei minulla ole, ellei sitten tuon kirjan lähteissä ole tietoa tuottajasta. --Olimar 17. marraskuuta 2006 kello 20.50 (UTC)

Gösta Sundqvistin piti tuottaa levy, mutta homma ei lähtenyt etenemään toivotulla tavalla. Mitään erityistä syytä siihen ei ollut. Bändin näkökulmasta katsoen Gösta oli tottunut hiomaan omia ideoitaan niitä samalla työstäen ja nyt oli kyseessä yhteistyö yhtyeen kanssa, joka oli tehnyt jo biiseistä omat keikkaversionsa studioon tullessa. Tilanne oli molemmille turhauttava, mutta mitään riitaa ei ollut.Niinpä Måns Grundstroem otti vetovastuun ja albumi toteutui. Göstan kädenjälki kuuluu yhä Niin kauan kuin maailma on -laulussa, mutta muuten albumi on Grundstroemin näköisekseen hioma. Levyn kansitekstin maininta Göstasta tuottajana on siten harhaanjohtava, mutta osittain totta. 194.157.193.85 11. helmikuuta 2007 kello 18.46 (UTC)Inkinen

"Seiska-episodi" saa nyt turhan suuren painon artikkelissa. Itse en ole edes kuullut tästä jutusta - joka ei varsinaisesti liity yhtyeeseen vaan Matti Inkiseen. Voisikohan tuon referoida lyhyemmin tai siirtää Inkiseen? --TBone 22. joulukuuta 2009 kello 07.23 (EET)[vastaa]