Ahmed Kaddour

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Ahmed Kaddour
Henkilötiedot
Syntynyt1. tammikuuta 1982 (ikä 42)
Libanon
Kansalaisuus Tanska
Nyrkkeilijä
Painoluokka ylempi välisarja
Kätisyys oikeakätinen
Ammattilaistilastot
Ottelut 25
Voitot 27
– tyrmäysvoitot 10
Tappiot 2
Ratkaisemattomat 1

Ahmed ”Babyface” Kaddour (s. 1. tammikuuta 1982) on ammattilaisnyrkkeilijä. Kaddour syntyi Libanonissa ja muutti sitten Tanskaan ja asuu nykyään Yhdysvalloissa.

Haastaja[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kaddour osallistui Contender – Haastaja -tositelevisiosarjassa Idän joukkueeseen. Hän joutui riitoihin Ishe Smithin kanssa. Nämä kaksi ottelivat ensimmäisen kierroksen kolmannessa ottelussa. Kaddour hävisi ottelun, mutta Juan De La Rosan loukkaannuttua ottelussaan Tarick Salmacia vastaan hänet äänestettiin takaisin. Seuraavaksi Kaddour kohtasi Alfonso Gomezin viisieräisessä ottelussa. Kaddourin suoritus jäi toistamiseen heikoksi. Ottelun jälkeen hän pakkasi laukkunsa ja poistui ohjelmasta.

Haastajan jälkeen[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Haastajan jälkeen Kaddour ja hänen tyttöystävänsä Brandy Collins menivät naimisiin. Liitto ei kestänyt kauan ja erossa Collins sai parin yhteisen kodin Houstonista. Kaddour tunkeutui tontille luvatta ja joutui vankilaan puoleksi vuodeksi.

Parin erottua Kaddourilla ei enää ollut lupaa viipyä Yhdysvalloissa, Kaddour lähetettiin takaisin Tanskaan.

Ensimmäinen Haastajan jälkeinen ottelu oli Maxvell Tayloria vastaan. Kaddour vei voiton yksimielisin pistein. Kaddour kohtasi seuraavana Jesus Felippe Valverden. Ottelu päättyi tasapeliin ja uusintaottelusta Kaddour vei pistevoiton.

Kolmen vuoden tauon jälkeen Kaddour teki paluun kehään 12. syyskuuta 2009. Hän kohtasi Mike Ermisin. Kaddour voitti ottelun yksimielisin tuomariäänin.

26. maaliskuuta 2010 hän kohtasi Jerome Ellisin josta Kaddour vei myös pistevoiton.

Vuonna 2011 Kaddourin voittoputki jatkui. Helmikuussa hän kukisti brittiläisen Lee Noblen pistein ja lokakuussa yhdysvaltalaisen Vance Garveyn tyrmäyksellä viidennessä erässä.

Vuonna 2012 brittiläiset Gary Boulden ja Max Maxwell kokivat pistetappiot Kaddourin käsittelyssä. Vuonna 2013 Kaddour palasi kehään syyskuussa ja kukisti virolaisen Aleksei Tsatsiasvilin pisteillä.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä urheilijaan liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.