Keskustelu käyttäjästä:Teme

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Vanhat keskustelut löytyvät arkistosta, uudet keskustelut voit laittaa tälle sivulle.


Moi. Palauttaisiko poistamasi sivut Malline:Tynkä/Metallialbumi ja Malline:Tynkä/Suomalainen elokuva, jotka eivät olleet roskaa (kts. keskustelusivuni). t., --Neofelis Nebulosa (моє обговорення) 10. maaliskuuta 2007 kello 00.34 (UTC)

Palautin nuo. --Teme 10. maaliskuuta 2007 kello 11.51 (UTC)
Kiitoksia. --Neofelis Nebulosa (моє обговорення) 10. maaliskuuta 2007 kello 13.43 (UTC)

Muokkasit lukkoseppä sivustoa siten, että muutit ABLOY® sanat pieniksi ja poistit ® merkin. Eikö olisi tarkoituksenmukaista tekstin olla oikein ja juuri niin kuin tuotemerkki kirjoitetaan!

Nuo ®-merkinnät tuntuvat olevan näin pienen pohdinnän jälkeen vähän kaksipiippuinen juttu Wikipediassa. Suurimmasta osasta artikkeleita nuo ®-merkit puuttuvat joten en tiedä tarvitaanko niitä yhteen tiettyyn artikkeliin. Ehkä tästä asiasta pitäisi keskustella yleisemmin (ellei niin ole jo tehty) ja tehdä jonkinlainen käytäntö. Jos haluat lisätä välttämättä ®-merkin niin ole hyvä. --Teme 6. huhtikuuta 2007 kello 21.55 (UTC) PS: allekirjoitus kommenttien perään kiitos.
Tämä on ilmeisesti vanha juttu, mutta näyttää jääneen avoimeksi. ®-merkki tarkoittaa rekisteröityä tavaramerkkiä. Asiatekstissä sitä ei tarvita, eikä wikipediankaan teksteissä sitä tule viljellä. Jos on tarpeen korostaa sitä, että tavaramerkki tosiaan on rekisteröity eikä rekisteröimätön, voi asian mainita selkokielisesti tekstissä. Oli siis hyvä, että otit nuo merkit pois. –B. Nuhanen 23. toukokuuta 2007 kello 23.33 (UTC)

Muokkauksesi[muokkaa wikitekstiä]

Poistit Jukurit aiheesta kopioidun historia osuuden. Samalla poistit myös minun kirjoittamani historia osuuden, joka käsitteli kautta 2006-2007 haluan tietää miksi teit sen? Työstin sitä kirjoitusta melkein tunnin ja sit tulee sun kaltainen idiootti poistamaan sen. Arvaa ottaako päähän tehdä turhaa työtä Wikipedian hyväksi. Loput historia osuudet oli kyllä kopioitu, mutta ei mun tekemä osio, joka siis käsitteli kautta 2006-2007.

Sinun on hyvin helppoa palauttaa tekemäsi osuus kopioimalla se vanhemmasta versiosta joka löytyy klikkaat historia-linkkiä ylhäältä. Kun tuollaisia erittäin pitkiä kopioituja tekstejä poistaa on siinä aina vaara että siinä voi lähteä mukana myös jotain ei kopioitua. Mutta kuten sanottua voit palauttaa tekemäsi pätkän hyvin helposti. --Teme 30. huhtikuuta 2007 kello 10.42 (UTC)
Nyt tuo osio on palautettu ja siihen meni korkeintaan puoli minuuttia. --Teme 30. huhtikuuta 2007 kello 10.46 (UTC)

Artikkelin poisto[muokkaa wikitekstiä]

Poistitko Artikkelin FN-49:n!!?? Jos se poistaminen oli niistä lähteistä kiinni nii haistakaa -- . mä olisin laittanu ne nytten.Suhis 29. kesäkuuta 2007 kello 12.21 (UTC)

  • Artikkeli oli merkitty roskaksi syynä että se oli kopioitu. Tarkistin asian ja teksti muistaakseni näytti pitkältikin kopioidulta. Jos teet vastaisuudessa artikkeleita, kirjoita niistä omin sanoin äläkä käytä suoraan lähdemateriaalin tekstiä niin vältytään turhilta poistoilta. --Teme 29. kesäkuuta 2007 kello 18.33 (UTC)

Mitä sä TEME sitä Georg Kajanus alkusivua poistit. Kuvitteletko sinä että Rooma rakennettiin päivässä.

  • Enpäs muista koko juttua. --Teme 1. heinäkuuta 2007 kello 17.54 (UTC)

Kysyisin semmoista, kun olit lähettänyt minulle viestin asiasta josta minulla ei ole mitään hajua... Viesti oli päivätty 4.toukokuuta 2007 ja se koski vandalismia wikipediassa. Voisitko ystävällisesti valaista vähän asiaa? Terveisin:88.114.203.227

Sinulla lienee niin sanottu dynaaminen eli vaihtuva ip-numero, ja tuo viesti on suurella todennäköisyydellä tarkoitettu jollekin, jolla sattumalta on ollut käytössä tuolloin sama ip-numero. Suosittelen käyttäjätunnuksen hankkimista, vältyt tällaisiltakin sattumuksilta. Käyttäjätunnuksen hankkiminen on helppoa eikä maksa mitään. -- Piisamson 31. lokakuuta 2007 kello 14.25 (UTC)

palautatko tynkäni[muokkaa wikitekstiä]

olin juuri kirjoittamassa uutta muotoa tuosta tynkästä kun sä menit ja postit sen. joten kaikki mitä kirjoitin hävis. eikä mulla ole nyt niitä lähde tekstejä tallessa joten joutusin hakemaan kaiken uudestaan. eli miten on? saanko takasin? tynkä oli tuo tulipyrstö teksti --Lea83 18. heinäkuuta 2007 kello 14.10 (UTC)

  • Näemmä on palautettu Tulipyrstö, jos teet uusia artikkeleita tee niistä heti sellaisia että niitä ei laiteta roskaksi. Olisikohan tuossa ollut kyse tekijänoikeuksista? Artikkelit poistetaan jos ne ovat suoraan kopioituja. --Teme 19. heinäkuuta 2007 kello 05.16 (UTC)

Poistit artikkelin "suorahaku". Miksi? Olin saanut luvan tekstin lainaukseen.

  • Jos sinulla on lupa tekstin lainaukseen ilmoita siitä heti kun tallennat artikkelin. Jos näin ei tehdä niin artikkeli poistetaan nopeasti tekijänoikeusrikkomuksena. --Teme 11. syyskuuta 2007 kello 19.26 (UTC)

Saisitko sen palautettua? Itselläni ei liene siihen mahdollisuuksia.

  • Palautettu. --Teme 29. syyskuuta 2007 kello 20.02 (UTC)

Removing sysop[muokkaa wikitekstiä]

I request removal of my sysop access --Teme 2. helmikuuta 2008 kello 20.47 (UTC)

vandalismi torjunta[muokkaa wikitekstiä]

Hei! Kun torjut vandalismia, muista varoittaa vandaalia. --kalamies 27. huhtikuuta 2008 kello 20.04 (UTC)

  • Tiedän protokollan, joskus se vain jää tekemättä. --Teme 28. huhtikuuta 2008 kello 16.02 (UTC)

Muistathan varoittaa myös satunnaisia kokeilijoita {{Test}}-mallineella. Pitke 25. maaliskuuta 2010 kello 20.46 (EET)[vastaa]

Hi. I saw that you tagged the above redirect for speedy deletion. I have a link at the bottom of my various user pages using both the character name and the novel name and on wiki's that have an article on the novel I've often created the redirect; sometimes someone else had previously. Anyway, it also serves as a reasonable search term. If there is no local article, I typically link to en:wp instead. I don't speak Suomi, so my involvement here will be primarily on things such as iwlinks and markup. In the last few days, I've been setting up user pages on wikis that I have more than a few edits on. FYI, my real name is David. Cheers, Jack Merridew 10. elokuuta 2008 kello 10.35 (EEST)[vastaa]

seuloja-käyttäjäryhmä[muokkaa wikitekstiä]

Heippa. Lisäsin sinut merktyt versiot -lisäosaan liittyvään seulojat -käyttäjäryhmään. Siinä on tarkoitus olla kaikki vakituisesti muokkaavat käyttäjät jotka eivät sotke ja hyöty tuosta on, että nyt muokkauksesi merkitään automaattisesti sotkuvapaiksi ja näet artikkelin yläreunasta mikäli artikkeleihin on tullut äskettäin muutoksia. Lisäksi ryhmää käytetään Wikipraise] -lisäosassa jolla artikkeleista pystyy nopeasti katsomaan kuka ja milloin minkäkin kohdan tekstistä on lisännyt. Merkityt versiot on enemmän tai vähemmän koekäytössä joten jos tuosta on jotain ongelmia tai jos tulee mieleen jotain parannusehdotuksia niin ilmoitteles, jotta tiedän korjata. --Zache (keskustelu) 23. syyskuuta 2012 kello 10.21 (EEST)[vastaa]

Global account[muokkaa wikitekstiä]

Hi Teme! As a Steward I'm involved in the upcoming unification of all accounts organized by the Wikimedia Foundation (see m:Single User Login finalisation announcement). By looking at your account, I realized that you don't have a global account yet. In order to secure your name, I recommend you to create such account on your own by submitting your password on Special:MergeAccount and unifying your local accounts. If you have any problems with doing that or further questions, please don't hesitate to contact me on my talk page. Cheers, DerHexer (keskustelu) 15. tammikuuta 2015 kello 02.51 (EET)[vastaa]