Keskustelu käyttäjästä:Ppntori

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun


How we will see unregistered users[muokkaa wikitekstiä]

Hei!

Saat tämän viestin, koska olet ylläpitäjä Wikimedian wikissä.

Tällä hetkellä jonkun muokatessa Wikimedian wikiä kirjautumattomana, hänen IP-osoitteensa tulee näkyville. Kuten olet saattanut kuulla, emme voi tehdä näin enää tulevaisuudessa. Tämä päätös on Wikimedia Foundationin Legal-osaston tekemä, ja johtuu siitä, että yksityisyyttä verkossa koskevat normit ja määräykset ovat muuttuneet.

IP:n sijaan näytämme naamioidun identiteetin. Ylläpitäjänä sinulla on yhä pääsy IP-osoitteeseen. Saataville tulee myös uusi käyttäjäryhmä niille, joiden täytyy nähdä rekisteröitymättömien käyttäjien koko IP-osoite vandalismin, häiriköinnin ja spämmin torjumiseksi ilman, että hänen täytyy olla ylläpitäjä. Muutosten tarkastajat näkevät myös osan IP-osoitteesta ilman tätä käyttäjäoikeutta. Pyrimme myös auttamaan luomalla parempia työkaluja.

Jos et ole aiemmin kuullut tästä, niin voit lukea lisää Metasta. Jos haluat varmistua, ettei sinulta mene ohi tekniset muutokset Wikimedian wikeissä, voit tilata viikoittaisen uutiskirjeen.

Meillä on kaksi ehdotettua tapaa kuinka tämä identiteetti voisi toimia. Arvostaisimme palautettasi siitä, kumpi sinun mielestäsi voisi toimia paremmin sinulle ja sinun wikillesi, nyt sekä tulevaisuudessa. Voit kertoa meille mielipiteesi täällä. Voit kirjoittaa kielelläsi. Ehdotukset on jätetty lokakuussa ja teemme päätöksen 17. tammikuuta jälkeen.

Kiitos. /Johan (WMF)

4. tammikuuta 2022 kello 20.15 (EET)

Hauki on kala.
Hauki on kala.

Hei! Teit artikkelin Seppele, jonka tietosisältö on lähes olematon eli hauki on kala -ohjesivulla mainitun tyylinen. Artikkeli on nyt merkitty poistettavaksi 24 tunnin kuluttua, jos sitä ei laajenneta. Olisitko ystävällinen ja laajentaisit artikkelia, kiitos.

Jos teit tarkoituksella lyhyen sananselityksen, niin niille oikea paikka on Wikisanakirja. Luurankosoturi(­­­­­­­­-=≡~≈) 24. joulukuuta 2022 kello 17.01 (EET)[vastaa]

Oliko tällaisen läpipäästäminen arvioinnista korjaamatta vahinko? --Vyörykkä (keskustelu) 27. joulukuuta 2022 kello 07.38 (EET)[vastaa]

Oliko ilmiselviä merkitsemättömiä ongelmia tai sotkemista? --Ppntori 29. joulukuuta 2022 kello 21.32 (EET)[vastaa]
Oli, ongelmamallineilla ilmaistuna ainakin {{Korjattava/kieli}}, {{Tynkä}} ja {{lähde}}, minkä lisäksi wikilinkit, luokat ja lihavointi puuttuivat. Ainakin itse olen sitä mieltä, että tuollaiset parin virkkeen mittaiset helposti korjattavat tyngät pitäisi korjata edes alustavasti (jotain luokkia, lihavointi ja wikilinkkejä, lähteiden etsiminen on tyypillisesti sen verran työläämpää että sitä ei tarvitse tehdä) ennen läpipäästämistä, koska muutoin ne saattavat jäädä tuollaiseen kuntoon pitkäksikin aikaa. Vyörykkä (keskustelu) 30. joulukuuta 2022 kello 10.30 (EET)[vastaa]

Auringonkukkamerkki seulonnasta vuodelta 2022[muokkaa wikitekstiä]

Palkinto:
Erittäin ahkerasta sivujen ensi­arvioinnista vuonna 2022. Ppntori on tehnyt vuoden aikana yli 1 240 ensi­arviointia ja on siten eniten ensiarviointeja tehnyt seuloja vuonna 2022.
--Lentokonefani
17. tammikuuta 2023
 

Kiitokset ahkerasta seulonnasta! --Lentokonefani asiaa? | syntilista 17. tammikuuta 2023 kello 22.24 (EET)[vastaa]

Hello.

Can you update the article Yhdistymisen riemukaari and add sources? The North Korean leader Kim Jong-un, announced his intention to destroy the monument and that he ended the aim and policy of reunification with South Korea.

A paragraph with a source about this news was added in the bottom of the English Wikipedia version en:Arch of Reunification.

Yours sincerely, Multituberculata (keskustelu) 17. tammikuuta 2024 kello 21.05 (EET)[vastaa]

See en:Peter Nguyen Van Hung, da:Peter Nguyễn Văn Hùng, es:Nguyễn Văn Hùng, it:Peter Nguyễn Văn Hùng, pt:Nguyễn Văn Hùng, sv:Peter Nguyen Van Hung, ru:Нгуен Ван Хунг, Питер...

Voit luoda tämän sisällön suomeksi, hän on hieno ihmisoikeusaktivisti! --2001:B400:E2F0:BB41:F17A:778D:1C52:C728 12. maaliskuuta 2024 kello 20.11 (EET)[vastaa]