Keskustelu käyttäjästä:Jpk

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Joo niinhän se olikin eli suora verrannol.

Tulin sekoittaneeksi Hubblen vakion ja punasiirtymän

JANNE 20:07 heinä 14, 2004 (UTC)

Miten tuo luokkien aakkostus oikein toimii - lisäilit toisen osan esim. Sari Essayahin kohdalle, mutta ei se mitään tunnu vaikuttavan luokan näkymiseen!?

Toisekseen: kuinka luokituksen saa "irroitettua"? Siis miten artikkelin saa poistumaan luokasta, jossa se on ennen ollut, mutta ei haluta jatkossa olevan? Yritin esim siirtää Paavo Nurmen suuresta urheilijat-luokasta yleisurheilijat luokkaan. (* vai cachekö tässä taas hämää vaikka kuinka reloadia takoo *) --Aulis Eskola 14:25 loka 6, 2004 (UTC)


Miksi olet luonnut eläimet-luokan ja sen alaluokat? Niiden kokoamisessa ja ylläpitämisessä on vain päällekkäistä työtä eri eläin- ja eläinryhmäartikkelien kanssa. Siirtyminen eläinluokituksen tasolta toiselle onnistuu vallan mainiosti jo artikkeleiden taksonomisten taulujen avulla. Tai oikeastaan ne ovat vielä luokkiakin joustavampia, sillä niissä ei tarvitse edetä ylöspäin taso kerrallaan, vaan voi hypätä suoraan vaikka marsusta selkärankaisiin.

Olin kirjoittanut aiheesta sivulle Keskustelu luokasta:Biologia, ennen kuin loit nuo luokat. Et kommentoinut perusteluitani taksononomisia luokkia vastaan mitenkään, loit vain ne luokat. Sen jälkeen ihmettelin luokkien luontia kirjoittamalla Eläimet-luokan keskutelusivulle. Et vastannut siihenkään. (Se ei tosin ole mikään ihme, onhan kirjoituksen sijainti syrjäinen.) Mutta jos kirjoitan asiasta tänne, huomaat varmasti.

Ei ole mitään järkeä tehdä samaa luokittelua kahteen kertaan eri välineillä, ja olen mielestäni perustellut hyvin, miksi artikkeli on ylivoimaisesti parempi väline tähän tarkoitukseen. Olen sitä mieltä, että luomasi taksonomiset luokat pitää poistaa. Myös kasvien luokat ovat typeriä, koska niissä ei voi olla artikkelien nimien ohessa tieteellisiä nimiä tai synonyymejä. Mutta ne eivät sentään ole taksonomisia, joten niille on ainakin tilapäinen tarve. On wikipediassa toimimista hankaloittavaa, kun tuoreet muutokset on täyttynyt luokitteluun liittyvistä pikku muutoksista. Ne sietää, kun tietää niiden tulevan hyvää tarkoitukseen, mutta tässä tapauksessa ei ole niin. -Jean d'Arc 21:33 marras 7, 2004 (UTC)


Ohjelmointiympäristö ja Kehitysympäristö sisältävät samaa asiaa. Tein tuon Kehitysympäristö-artikkelin kun siihen oli linkki tietotekniikka-artikkelista. Miltä kuulostaisi uudelleenohjaus ohjelmointiympäristöstä kehitysympäristööön? Samalla voisit tarkistaa artikkelin.

  • --sorsis 7. maaliskuuta 2005 kello 08:53 (UTC)

Huomasin kuvan Rovaniemen lentoaseman päärakennuksesta. Olisit lisännyt sen suoraan Commonsiin, koska sinne se kuitenkin siirretään. --TeVe 25. tammikuuta 2006 kello 15.17 (UTC)

Tosiaan, tuon olisi tietysti voinut laittaa suoraan Commonsiin. Toisaalta Rovaniemen lentoasemasta ei ole ainakaan vielä artikkelia muilla kielillä. Ja Commons on hiukan kankeampi kuin lokaali-wiki, siis minun mielestä. Jpk 25. tammikuuta 2006 kello 15.24 (UTC)

Mil Mi-8[muokkaa wikitekstiä]

Olet ottanut hyvän digitaalikuvan Mil Mi-8:sta. En nyt oikein päässyt perille siitä, miten kuva merkitään, mikäli sitä hieman vaalentaa.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Kuva:Mi-8_kuljetushelikopteri1.jpg

http://fi.wikipedia.org/wiki/Mil_Mi-8

Ilmeisesti riittää vai kuinka? :

19. maaliskuuta 2006 kello 01.26 . . Auru Aro (Keskustelu) . . 693×356 (61124 tavua) (Vaalennus ja terävöinti tummasta kuvasta Picasa 2:lla http://fi.wikipedia.org/wiki/Kuva:Mi-8_kuljetushelikopteri.jpg http://picasa.google.com/ {{GFDL}} Jpk, 2005, GFDL)

Auru Aro 19. maaliskuuta 2006 kello 01.39 (UTC)

Jep, kuva kaipasikin vaalentamista. Mutta mielestäni paras tapa on parantaa kuvaa ja tallentaa se vanhan kuvan päälle. Tein näin alkuperäiselle kuvalle vaalennetuani sitä hieman, en ihan yhtä paljoa kuin sinä olit tehnyt. Siinä alkoi jo kuvan laatu kärsiä, kohina tuli esiin. Jpk 19. maaliskuuta 2006 kello 17.26 (UTC)

Lentoyhtiöluokkien nimet[muokkaa wikitekstiä]

Terve, osaisitko kommentoida tähän? --Lendu 7. helmikuuta 2006 kello 10.56 (UTC)

Päivtit listan, siinä lukee kuitenkin edelleen vuoden 2004 liikevaihdon mukaan, pitäisikö olla 2005?--Teveten 14. maaliskuuta 2006 kello 09.38 (UTC)

Käsittääkseni se on 2004 liikevaihdon mukaan, Talouselämän sivuilla ei tosin suoraan sanottu sitä, mutta edellinen lista oli julkaistu toukokuussa 2005, joten luulen että 2005-lista tulee vasta toukokuussa. Jpk 14. maaliskuuta 2006 kello 09.41 (UTC)
OK--Teveten 14. maaliskuuta 2006 kello 09.47 (UTC)

Commonssin käyttö[muokkaa wikitekstiä]

Hei, ole ystävällinen ja vei GFDL lisensoidut kuvasi suoraan Wikimedia Commonsiin, jolloin ne ovat muidenkin projektien käytössä. --Joonas (kerro) 7. huhtikuuta 2006 kello 09.08 (UTC)

Mukava kun lisäät noita kuvauksia commons-kuviin. Voisitko kuitenkin lisätä suomenkieliset kuvaukset suoraan commonsissa oleville kuvasivuille? se onnistuu käyttämällä tagia {{en|kuvausteksti englanniksi}} sekä {{fi|kuvausteksti suomeksi}}. Noin minäkin olen tehnyt kaikille kuvilleni, ja näin ei tarvita "turhia" kuvaussivuja fi-wikipediassa. --Tve4 27. kesäkuuta 2006 kello 15.01 (UTC)
OK, mietinkin juuri, että kannattaisiko laittaa ne commonsin-puolelle. Mitenkähän on, toimiikohan linkit tänne Suomi-wikiin kuvateksteistä, jos wikitän niitä ? Jpk 27. kesäkuuta 2006 kello 15.05 (UTC)
Juu, tekstin sekaan saa linkit suomiwikiin kirjoittamalla [[:fi:Artikkelinnimi|Artikkelinnimi]]. Se näkyy sitten tekstin joukossa normaalina linkkinä (eli kannattaa siis käyttää tuota putkimerkkiä ettei tuo fi: tule näkyviin). --Tve4 27. kesäkuuta 2006 kello 15.08 (UTC)

Hei! Olet lisännyt suomenkieliseen Wikipediaan vapaasti käytettäviä tiedostoja, mikä on hyvä asia. Vapaat tiedostot tulisi kuitenkin lisätä Wikimedia Commonsiin. Commonsin kuvat ovat kaikkien projektien (esimerkiksi wikikirjaston ja wikisanakirjan) käytössä kaikilla kielillä. Commonsissa kuvat voi myös järjestää luokkiin ja gallerioihin, jolloin muiden on helpompi löytää ne.

Commons on monikielinen hanke, ja sen käyttöliittymän voi valita myös suomenkielisenä. Suomenkielisellä etusivulla on linkki sivulle, joka kertoo ohjeet kielen muuttamiseksi. Lisäksi kasvava osa ohjeista ja muusta dokumentaatiosta on myös suomeksi. Tutustu myös aloittajan ohjeisiin. -Samulili 24. syyskuuta 2006 kello 20.17 (UTC)

Onko tosiaan niin, ettei suomenkieliseen Wikipediaan pidä tallentaa kuvia lainkaan ? Onko tästä tehty joku yhteinen päätös ? Minusta Suomi-spesifisten kuvien laitto Commonsiin on aika turhaa, mutta se on tietysti minun oma mielipide. Jpk 25. syyskuuta 2006 kello 17.21 (UTC)
Päätöksen voi ajatella syntyneen siten, että kun ohjeistus on ollut sellainen jo neljä kuukautta ilman protesteja. Kuvien lisääminen Commonsiin on monesta syystä hyödyllistä: kuvia voivat käyttää muunkinkieliset Wikipediat (niissäkin, etenkin ruotsinkielisessä, on Suomi-juttuja), niitä voivat käyttää muut suomenkieliset projektit (esim. kuva musta-maijasta olisi erittäin kuvaava wikisanakirjassa) ja niitä voi käyttää kuka tahansa vaikka koulutyössään. Commonsista kuvia pitäisi olla myös helpompi löytää sillä, siellä kuvat luokitellaan. -Samulili 4. lokakuuta 2006 kello 08.45 (UTC)

Pieni muutos vs.iso muutos[muokkaa wikitekstiä]

Hei! Olit merkinnyt tämän muutoksen pieneksi [1]. Asian poistaminen on kuitenkin iso muutos, katso ohje Wikipedia:Yhteenveto. Yst.terv.--Teveten 5. heinäkuuta 2006 kello 08.25 (UTC)

OK, otan opiksi. Jpk 5. heinäkuuta 2006 kello 09.28 (UTC)
Hei! Muistuttaisin taas samasta asiasta [2] terv.--Teveten 3. lokakuuta 2006 kello 07.47 (UTC)

Hopeanpuhdistuksen reaktioyhtälö[muokkaa wikitekstiä]

Moi, mulla on vahva epäilys, että kun hopea tummuu, niin siinä seosaineena oleva kupari reagoi rikin kanssa ja muodostaa kuparisulfidia. En ole pystynyt vahvistamaan mistään viitteestä. Onko tietoo tai näkemystä?--TuoppiP 17. lokakuuta 2006 kello 12.12 (UTC)

Tuollaisen opettajanohjeen löysin netistä ohje. Lisäksi kokeilin ohjetta itse parilla tummuneella hopealusikalla. Tuntui toimivan, vaikkei aivan sataprosenttisesti. Ehkä seosaineilla on osuutensa asiaan. Toisaalta alumiini on kuparia epäjalompi, joten eikös sen pitäsi toimia kuparisulfidiinkin.. Jpk 17. lokakuuta 2006 kello 12.22 (UTC)

Lisäämäsi kuva[muokkaa wikitekstiä]

Huomasin että olet kiinnostunut kuvien lisäilystä wikipediaan. Jatkossa kuiteskin yritä laittaa hieman pienemmät kuvat sillä olit laittanut aika ison kuvan erääseen artikkeliin ja muista tosiaan laittaa ne kuvat commonsiin myös. --Valle123 18. heinäkuuta 2008 kello 18.35 (UTC)

Jos tarkoitat MIKES TKK Mittaustekniikka-artikkeliin lisäämääni kuvaa, niin siinä kävi näppihäiriö, laitoin vahingossa kooksi 2650px kun piti laittaa 250px... Mutta tämä virhe oli korkeintaan 30 sekuntia ennen kuin korjasin sen. Ja se kuva oli Commonsista. Jpk 18. heinäkuuta 2008 kello 18.49 (UTC)

Oikeinkirjoitus[muokkaa wikitekstiä]

Juhlat (joulu, juhannus, housuton päivä) kirjoitetaan suomen kielessä pienellä. Kommentin jätti Lab-oratory (keskustelu – muokkaukset).

OK, otetaanpa opiksi ! Kommentin jätti Jpk (keskustelu – muokkaukset).

Kiitos, kun kävit korjaamassa viitteeni artikkelissa Aspergerin syndrooma. Tuesin kyllä käytännöstä, mutta vaikka kuinka hain ja löysinkin ohjeet, en silti osannut soveltaa niitä ja luovutin tuon suhteen. --MM82 27. heinäkuuta 2009 kello 04.35 (EEST)[vastaa]

Mihin tuo ISBN korjaus perustuu? Teoksessa ainakin viimeinen numero on artikkelissa mainittu 0.--Phiitola 6. joulukuuta 2009 kello 22.55 (EET)[vastaa]

Hei ! Korjaus perustuu siihen, että tuo numero on invalidi ISBN-numero. Eli se viimeinen numerohan on tarkistusmerkki, joka lasketaan tietyn kaavan mukaan. Ilmeisesti on niin, että kirjaan on painettu tuo väärä ISBN. Mutta jotta kirjaa voisi hakea hakupalveluista, on käytettävä oikein muodostettua ISBN-numeroa. Voit kokeilla hakua käyttäen tuota korjattua ISBN-numeroa, kirja löytyy Google:n palvelusta tuolla numerolla. Joskus olen nähnyt, että virhellinenkin ISBN mainitaan, esim. Virh. ISBN: 951-9694-1-8 (virh.)

Jpk 7. joulukuuta 2009 kello 12.44 (EET)[vastaa]

Työn sankari![muokkaa wikitekstiä]

Palkinto:
Täten julistetaan Jpk suomenkielisen Wikipedian työn sankariksi stahanovilaisesta 15 000 muokkauksen ylittämisestä. --Anr 24. kesäkuuta 2010 kello 13.40 (EEST)
[vastaa]


Heips! Tiedoksi, että nykyään DEFAULTSORT-komennon tilalla on suomenkielinen komento AAKKOSTUS (jota itsekin unohdan silloin tällöin käyttää). Jossain kahvihuonekeskustelussa vajaan vuoden sisällä päätettiin suosia suomalaista. --Lax 16. kesäkuuta 2011 kello 15.33 (EEST)[vastaa]

OK, käytänpä sitä täst'edes! –Kommentin jätti Jpk (keskustelu – muokkaukset)

Tässä sanotaan: "Vastaavasti mikäli jonain päivänä et lisää yhtään lähdeviitettä, jätä solu tyhjäksi.". Ei siis tarvita viivoja merkitsemään lähteistämätöntä päivää. –ElmA 10. heinäkuuta 2011 kello 19.51 (EEST)[vastaa]

OK, eipä noita muut olleetkaan laittaneet, otan pois. –Kommentin jätti Jpk (keskustelu – muokkaukset)
Lisäksi (unohdin kai mainita) palkinnot voi siirtää keskustelusivulta suoraan käyttäjäsivulle. –ElmA 10. heinäkuuta 2011 kello 19.52 (EEST)[vastaa]

Allekirjoituksestasi[muokkaa wikitekstiä]

Reistaileeko allekirjoituksesi? Vai etkö vain käytä sitä? Tämän mukaan ja keskustelujen seuraamisen helppouden vuoksi allekirjoitusta tulisi käyttää. –ElmA 11. heinäkuuta 2011 kello 14.32 (EEST)[vastaa]

Eiköhän se toimi, olen vaan unohtanut laittaa sen... Jpk 12. heinäkuuta 2011 kello 20.58 (EEST)[vastaa]

Käyttäjälaatikkopäivitys[muokkaa wikitekstiä]

Hyvä Jpk!

Käyttäjäsivullasi käyttämiäsi käyttäjälaatikoita on muutettu mallineiksi (esim. 1 ja 2). Voit halutessasi päivittää laatikot. –ElmA (KeskusteluMuokkaukset) 11. syyskuuta 2011 kello 10.36 (EEST)[vastaa]

Seuloja-oikeudet[muokkaa wikitekstiä]

Hei, lisäsin sinulle kokeeksi merkityt versiot-lisäosaan liittyvään seuloja-käyttäjäryhmään. Lisäyksen yleisesti hyödyllisin vaikutus on se, että nyt muokkauksesi merkitään automaattisesti sotkuvapaiksi. Toinen muutos on artikkelien muutossivuille ja historialistoihin tulleet palauta-linkit. Palauta-linkkejä voi käyttää selvien sotkumuutosten varmistamattomaan kumoamiseen. Itse merkittyjen versioiden käyttöliittymän käyttöönotto vaatii myös näytä merkittyjen versioiden käyttöliittymä -pienoisohjelman ottamisen käyttöön. Ilman pienoisohjelman käyttöönottoa tarkoitus on, että Wikipedian toiminta pysyisi jokseenkin samana kuin ennenkin. Käyttöliittymän saa otettua käyttöön seuraavasti : (toiminnot:asetukset → pienoisohjelmat → käyttöliittymä → näytä merkittyjen versioiden -käyttöliittymä (rasti ruutuun). Tarkemmat ohjeet käytöstä löytyvät sivulta ohje:versioiden arviointi.

Koska lisäosa on vasta koekäytössä, niin olisi kiva saada kuulla jos ilmenee jotain ongelmia. Erityisesti haluaisin kuulla, mikäli seuloja-ryhmään lisääminen tuottaa ongelmia tai haittaa silloin kun merkittyjen versioiden -käyttöliittymä ei ole käytössä.--Zache 20. joulukuuta 2011 kello 05.00 (EET)[vastaa]

Moi, olet joskus muokannut Jääkausi -artikkelia. Aloitin keskustelun artikkeliryhmästä ja luokasta täällä, tervetuloa. --Tappinen (keskustelu) 10. marraskuuta 2012 kello 14.20 (EET)[vastaa]

Tässä muutoksessasi olit poistanut kuolleen lähdelinkin, mutta kumosin muutoksesi, koska kuolleita lähdelinkkejä ei ole ollut tapana poistaa kun niitä on joskus käytetty artikkelissa lähteenä. --|<-yooshimen_fin->| (keskustelu) 13. heinäkuuta 2013 kello 19.54 (EEST)[vastaa]

OK, enpä tiennyt tällaisesta käytännöstä. Äkkiseltään en keksi paljonkaan hyötyä jättää noita linkkejä, tai no onhan toki mahdollista kaivaa esiin kadonnut sivu jostain internetin syövereistä. Jpk (keskustelu) 13. heinäkuuta 2013 kello 21.32 (EEST)[vastaa]
Älä huoli, en minäkään tiennyt ennen kuin Stryn aikoinaan huomautti minua asiasta kun olin itse poistelemassa kuolleita lähdelinkkejä. --|<-yooshimen_fin->| (keskustelu) 14. heinäkuuta 2013 kello 00.42 (EEST)[vastaa]

Poiston peruste yhteevetoon[muokkaa wikitekstiä]

Hei, palautin Talvivaara artikkelista poistamasi pätkän. Perustele poistosi lyhyesti yhteenvedossa.--Kulttuurinavigaattori (keskustelu) 24. elokuuta 2013 kello 13.08 (EEST)[vastaa]

Puheenjohtaja yritys-mallineessa?[muokkaa wikitekstiä]

Hei!

Huomasin, että olit päivittänyt ainakin Amer Sportsin ja Elisan artikkeleista v. 2013 tunnusluvut mallineesta myös tekstiin (mikä oli ihan hyvä homma), mutta myös poistanut lisäämäni puheenjohtaja-rivin Yritys-mallineesta. Onko tuolle hallituksen puheenjohtajan poispyyhkimiselle mitään perustetta? Sellainen rivi kuitenkin löytyy Malline:Yritys tuosta, että ei kai se turhaan siellä ole? Ainakin minun mielestäni hpj. on kuitenkin aika oleellinen tieto pörssiyhtiöistä. --Jepse (keskustelu) 18. helmikuuta 2014 kello 14.35 (EET)[vastaa]

Laitoin ne takaisin, en ymmärrä miten ne olivat lähteneet pois, sillä en mielestäni koskenut ollenkaan mallineisiin. Käytin visuaalista muokkainta, ei kai se tee tuollaista? Jpk (keskustelu) 18. helmikuuta 2014 kello 19.16 (EET)[vastaa]
Aika erikoinen juttu, vähän ihmettelin :D Itselläni ei ole kokemusta visuaalisesta muokkaimesta, että siihen en osaa sanoa. :) --Jepse (keskustelu) 18. helmikuuta 2014 kello 20.21 (EET)[vastaa]

Lähdetalkoot 2014 -palkinto[muokkaa wikitekstiä]

Palkinto aktiivisesta osallistumisestasi heinäkuun 2014 lähdetalkoisiin


Kiitos osallistumisestasi tämän vuoden lähdetalkoisiin ja tervetuloa mukaan taas ensi vuonna! --Stryn (keskustelu) 2. elokuuta 2014 kello 12.41 (EEST)[vastaa]

Invitation to Medical Translation[muokkaa wikitekstiä]

Medical Translation Project

Invitation to the Medical Translation Project – a joint Wikimedia project started by the English language WikiProject Medicine!

Thank you for being one of the top Medical editors! I want to use this opportunity to introduce you to our most ambitious project.

We want to use Wikipedia to spread knowledge where it will be used. Studies have shown that Wikipedia is the most common resource of medical knowledge, and used by more people than any other source! We want high quality articles, available to everyone, regardless of language ability. It isn't right that you would need to know a major language to get hold of quality content!

That is why in the recent Ebola crisis (which is still ongoing) we translated information into over 70 languages, many of them small African languages. This was important, as Wikipedia was also shown to be the biggest resource used in Africa for information on Ebola! We see tremendous potential, but also great risks as our information needs to be accurate and well-researched. We only translate articles that have been reviewed by medical doctors and experts, so that what we translate is correct. Many of our translators are professionals, but many are also volunteers, and we need more of you guys – both to translate, but also to import finished translations, and fix grammatical or other style issues that are introduced by the translation process.

Our articles are not only translated into small languages, but also to larger ones, but as of 2015 this requires users to apply for an article to be translated, which can be done here (full articles, short articles) with an easy to manage google document.

So regardless of your background head over to our main page for more information, or to our talk page and ask us questions. Feel free to respond in any language, we will do our best to find some way to communicate. No task is too small, and we need everyone to help out!

I hope you will forgive me for sending this message in English – we also need translators for messages like this, and above all local language community managers, which act as a link between us and you. Also I can not reply on your talk page, so please go to our talk page!

Thank you for helping medical information on Wikipedia grow! -- CFCF 🍌 (email) 15:37, 28 January 2015 (UTC)

Google Translation of this message

Telia Company[muokkaa wikitekstiä]

Hei, muuta nyt artikkeli TeliaSonera nimelle Telia Company (myös logo on muutettava). --2001:999:20:9C11:A56F:BC5C:DF68:B76A 13. huhtikuuta 2016 kello 05.40 (EEST)[vastaa]

Community Insights Survey[muokkaa wikitekstiä]

RMaung (WMF) 9. syyskuuta 2019 kello 19.17 (EEST)[vastaa]

Reminder: Community Insights Survey[muokkaa wikitekstiä]

RMaung (WMF) 20. syyskuuta 2019 kello 22.46 (EEST)[vastaa]

We sent you an e-mail[muokkaa wikitekstiä]

Hello Jpk,

Really sorry for the inconvenience. This is a gentle note to request that you check your email. We sent you a message titled "The Community Insights survey is coming!". If you have questions, email surveys@wikimedia.org.

You can see my explanation here.

MediaWiki message delivery (keskustelu) 25. syyskuuta 2020 kello 21.50 (EEST)[vastaa]

Oulun Puhelin & Partnera[muokkaa wikitekstiä]

Terve. Voisitko päivittää ja täydentää artikkeleita Oulun Puhelin ja Partnera? Kiitos! --Bau98 (keskustelu) 26. maaliskuuta 2021 kello 11.58 (EET)[vastaa]

Partnera, Orthex ja Sitowise ovat listattuna Helsingin pörssissä. --Bau98 (keskustelu) 26. maaliskuuta 2021 kello 16.50 (EET)[vastaa]

Hi!

You have uploaded some files with disclaimers {{GFDL/Oma}}. Would you be willing to remove the disclaimers and just change to {{GFDL}}?

I found these files but there may be more:

  1. File:Moottorikelkka Skii-doo jäällä.jpg / c:File:Moottorikelkka Skii-doo jäällä.jpg
  2. Tiedosto:SODIMM SDRAM PC100.jpg
  3. Tiedosto:Suomalainen ilmailulupakirja.jpg
  4. Tiedosto:Phishing maili.png
  5. Tiedosto:Muuramen osakekirja.jpg

--MGA73 (keskustelu) 12. maaliskuuta 2023 kello 21.06 (EET)[vastaa]