Keskustelu käyttäjästä:Edmund

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Moi!

Kirjauduin tänne 25. kesäkuuta 2007. Kiinnostusalue wikipediassa on filosofian ja uskonnon alueella.

Hyvää jatkoa!

- Edmund

Varoitus kuvan poistamisesta Kun latasit kuvan Ristin johannes.jpg, et lisännyt siihen tarpeellisia tietoja. Jos tarpeellisia tietoja ei lisätä, kuva tullaan poistamaan. Lisätietoja voi löytyä kuvan sivulta. Tarkista myös muiden tallentamiesi kuvien tiedot.

Musamies 11. heinäkuuta 2007 kello 11.58 (UTC)

Varoitus kuvan poistamisesta Kun latasit kuvan Pyhä Hildegard.jpg, et lisännyt siihen tarpeellisia tietoja. Jos tarpeellisia tietoja ei lisätä, kuva tullaan poistamaan. Lisätietoja voi löytyä kuvan sivulta. Tarkista myös muiden tallentamiesi kuvien tiedot.

Musamies 13. heinäkuuta 2007 kello 14.07 (UTC)

www-sivun kuvakaappaus[muokkaa wikitekstiä]

www-sivun kuvakaappaus oikeuttaa kuvaa käytettäessä www-sivun kuvaamiseen, ei henkilön kuvaamiseen www-sivulla. Eli sinun olisi pitänyt tehdä artikkeli sivusta http://www.meteoros.de --Musamies 13. heinäkuuta 2007 kello 16.41 (UTC)

Muistathan allekirjoittaa kaikki keskusteluviestisi sekä äänesi äänestyksissä. Se tekee keskustelujen seuraamisesta helpompaa. Allekirjoituksen voi lisätä helposti napsauttamalla tekstinmuokkausruudun yläpuolella olevan työkalurivin toiseksi viimeistä kuvaketta tai kirjoittamalla ~~~~ (neljä tildeä). –A333 K 10. helmikuuta 2010 kello 18.01 (EET)[vastaa]