Keskustelu käyttäjästä:Digikim

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Hei Digikim ja Tervetuloa Wikipediaan!
Tässä muutama linkki, joista voi olla hyötyä:
Wikipedia Tyyliopas artikkeleiden tekoon Mistä lisää tietoa?

Käytännöt

Lisäohjeet

Muita hyödyllisiä sivuja

Mikäli mieleesi tulee kysymyksiä, joihin ei ole suoraa vastausta tässä viestissä, voit rohkeasti kirjoittaa kysymyksesi kahvihuoneen aihetta käsittelevälle sivulle tai kirjoittaa viestin keskustelusivulleni (löydät keskustelusivulleni painamalla nimimerkkini linkkiä ja valitsemalla tämän jälkeen sivun yläosasta ”keskustelu”-välilehden).
Welcome to the Finnish Wikipedia! Don't speak Finnish?

--Myrtti <3 30. huhtikuuta 2006 kello 09.49 (UTC)

Olet merkinnyt artikkelin lähteettömäksi. Voisitko ottaa yhteyttä Ulrikaan, joka on poistanut lähteet. On jokseenkin kyseenalaista se, että toimitaan taisteluparina siten, että ensimmäinen hävittää lähdeviitteet ja toinen merkitsee artikkelin lähdeviitteettömäksi. Kyseessä on negatiivinen Wikipedian käyttäminen Wikipedian lähteenä, tässä tapauksessa lähteettömyytenä. Jos Sinulla on varaa siirtää itsesi Lahteen, voin maksaa sinulle 10 euron pääsylipun, jotta voit todistaa Ulrikalle omana lähteenäsi, että asiat ovat niin kuin ne ovat ennen Digikim ja Ulrikan ilmeisesti yhteistoimin suorittamaa lähteiden poistoa ja lähteettömäksi merkitsemisstä. 81.175.157.92 17. kesäkuuta 2007 kello 00.16 (UTC)

vastaus: En ole merkannut lähdeviitteettömäksi ao artikkelia. Kiitos kutsusta. -- Digikim 17. kesäkuuta 2007 kello 09.45 (UTC)

Varoitus tiedoston poistamisesta Kun latasit tiedoston Waldo Hunt.jpg, et lisännyt siihen tarpeellisia tietoja. Tiedostoa ei voida käyttää ennen tietojen täyttämistä. Jos tarpeellisia tietoja ei lisätä, tiedosto poistetaan. Lisätietoja voi löytyä tiedoston sivulta. Tarkista myös muiden tallentamiesi tiedostojen tiedot.

--Musamies 16. joulukuuta 2011 kello 06.38 (EET)[vastaa]

vastaus: Tuo kuva on Fair Use -kuva englanninkielisestä Wikipediasta eli (nyt kun luin läpi suomenkielisen Wikipedian ohjeita niin) ilmeisesti Fair Use -kuvia ei voi käyttää? Vai mites on? --Digikim 17. joulukuuta 2011 kello 04.56 (EET)[vastaa]