Keskustelu käyttäjästä:Amoral

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Kivimetsän Druidi on poistettu jo kertaalleen Wikipediasta poistoäänestyksen jälkeen Wikipedia:Poistettavat sivut/Kivimetsän Druidi. Artikkelin uudelleenluonti ei ole mahdollista ilman palautusäänestystä (Wikipedia:Palautettavat sivut). --TBone 27. kesäkuuta 2006 kello 12.13 (UTC)

Toistan tämän. --Jetman 31. lokakuuta 2006 kello 19.13 (UTC)
Varoitus kuvan poistamisesta Kun latasit kuvan Amoralkaikkijoo.jpg, et lisännyt siihen tarpeellisia tietoja. Kuvaa ei voida käyttää ennen tietojen täyttämistä. Jos tarpeellisia tietoja ei lisätä, kuva tullaan poistamaan. Lisätietoja voi löytyä kuvan sivulta. Tarkista myös muiden tallentamiesi kuvien tiedot.

Musamies 5. toukokuuta 2008 kello 14.24 (UTC)

Varoitus kuvan poistamisesta Kun latasit kuvan REPTILERIDE.jpg, et lisännyt siihen tarpeellisia tietoja. Kuvaa ei voida käyttää ennen tietojen täyttämistä. Jos tarpeellisia tietoja ei lisätä, kuva tullaan poistamaan. Lisätietoja voi löytyä kuvan sivulta. Tarkista myös muiden tallentamiesi kuvien tiedot.

Musamies 5. toukokuuta 2008 kello 14.25 (UTC)

Varoitus kuvan poistamisesta Kun latasit kuvan Decrowning.jpg, et lisännyt siihen tarpeellisia tietoja. Kuvaa ei voida käyttää ennen tietojen täyttämistä. Jos tarpeellisia tietoja ei lisätä, kuva tullaan poistamaan. Lisätietoja voi löytyä kuvan sivulta. Tarkista myös muiden tallentamiesi kuvien tiedot.

Musamies 5. toukokuuta 2008 kello 14.25 (UTC)

Varoitus kuvan poistamisesta Kun latasit kuvan AMORAL WC.jpg, et lisännyt siihen tarpeellisia tietoja. Kuvaa ei voida käyttää ennen tietojen täyttämistä. Jos tarpeellisia tietoja ei lisätä, kuva tullaan poistamaan. Lisätietoja voi löytyä kuvan sivulta. Tarkista myös muiden tallentamiesi kuvien tiedot.

Musamies 5. toukokuuta 2008 kello 14.26 (UTC)

Varoitus kuvan poistamisesta Kun latasit kuvan Amoral logo mw275 mh80.jpg, et lisännyt siihen tarpeellisia tietoja. Kuvaa ei voida käyttää ennen tietojen täyttämistä. Jos tarpeellisia tietoja ei lisätä, kuva tullaan poistamaan. Lisätietoja voi löytyä kuvan sivulta. Tarkista myös muiden tallentamiesi kuvien tiedot.

Musamies 5. toukokuuta 2008 kello 14.27 (UTC)

Merkittävys[muokkaa wikitekstiä]

Hei, lisäämäsi aiheen Kivimetsän druidi merkittävyys on kyseenalaistettu, ja aiheen tekijältä pyydetään lisätietoja poiston tarpeellisuuden arvioimiseksi. Perustelethan näkemyksesi aiheen keskustelusivulla neutraalista näkökulmasta ja huomioithan, että tietojen tulee olla tarkistettavissa. --Eetvartti (Kerro) 3. elokuuta 2008 kello 16.06 (UTC)

Ei tarvitse perustella enää, merkittiin roskaksi. --Juusomoro 3. elokuuta 2008 kello 16.37 (UTC)
Olet ladannut kuvan Amoralkaikkijoo.jpg, jonka käyttöön on saatu lupa tekijänoikeuksien haltijalta. Lupa tulisi lähettää Wikimedia-säätiön OTRS-järjestelmään osoitteeseen permissions-fi@wikimedia.org. Aina kun pyydät lupaa kuvan käyttämiseksi, kannattaa käyttää tätä kirjepohjaa. Lisätietoja voi löytyä kuvan sivulta. Tarkista myös muiden tallentamiesi kuvien tiedot.

Musamies 20. lokakuuta 2008 kello 21.46 (EEST)[vastaa]