Käyttäjä:Kslotte

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Olen suomenruotsalainen Wikipedian harrastaja. Toimin pääsäännöisesti englanninkielisessä Wikipediassa, mutta teen muutoksia myös ruotsin kielisessä Wikipediassa. Puhun eniten suomea, kirjoitan eniten englantia ja ruotsi on äidinkieleni.

Kirjoitusvirheitä tulee minulta paljon, kaikilla kielillä. Sori, siitä. Muut yleensä korjaavat aiheuttamani "pahat jäljet".

Minun Wikipedia-harrastukseen liittyy artikkeleiden organisointi. Siihen liittyy luokittelu, linkkaus, listaus, mallien taggaus ja muut pienet muutokset, jotka pitävät tietoa paremmin kasassa. Tähän liittyy pienia korjauksia monissa artikkeleissa suhteellisen nopealla tahdilla. Urakkamuutoksien aikana käytän tunnusta KslotteBot, jolla bottioikeudet. Se ei häiritsee normaaleja muutoksia ja jolla pystyn tekemään toistuvia muutoksia suhteellisen nopeasti.

Muutokset moniin artikkeleihin nopealla tahdilla aiheuttavat välillä virheellisiä muutoksia. Jos niin tapahtuu voit muuttaa jotain takaisin niin kuin sen pitää olla. Joskus tämä aiheuttaa ärsytystä ja eri-mielisyyttä. Toivoin kuitenkin kärsivällisyyttä ja ymmärrystä ettei kaikeista pienistä asioista valitetta. Yritän aina seurata Wikipedian sääntöjä ja periaatteita.

KslotteBot[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Työn alle[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]