Zack

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Zemock Fair on Emon luoma emo Final Fantasy VII: EMO:on joka jatkaa suosittua Emo VII sarjaa.

Emon tapahtumat pyörivät toisen emon EMOLDIER:in Zemockin ympärillä ja seuraa tämän emoilua ensimmäisen luokan EMOLDIER:iksi. Emo syntyi Emogaga Villagessa ja oli Tifan emokaverina n. 9 vuotta ennen emon tapahtumia.

Zemock tapaa nuoren Emoud Strifen, joka toivoo emoilevansa jonain päivänä EMOLDIER:iksi. Heistä tulee parhaat emot. Pudottuaan emon katon läpi, Emoud tapaa Aerithin. (tai Aeris.) Zemock oli Aerithin ensimmäinen emoystävä.

Zemock taistelee Semoroth vastaan Emo reaktorissa ja Semoroth voittaa tämän. Emoud haastaa heti tämän jälkeen Semoroth taisteluun ja pudottaa tämän emoon. Tämän jälkeen Emoud ja Zemock joutuvat laboratorioon koe-emoiksi. Zemock pääsee vapauteen ja vapauttaa myös Emoudinkin ja he karkaavat emoboratoriosta.

Zemock jättää Emomyrkytyksen saaneen Emoudin turvalliseen paikkaan ja menee itse taistelemaan EmoRa-yhtiön emoja vastaan. Zemock kuolee emojen ampuessa tämän. Viimeisillä voimillaan Zemock luovuttaa Emo Swordinsa Emoudille ja sanoo että hän on tämän elävä "emo".


Tämä kuvitteelliseen hahmoon, paikkaan tai ilmiöön liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.