Zack

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Zack Fair on Square Enixin luoma hahmo Final Fantasy VII: Crisis Core:en joka jatkaa suosittua Final Fantasy VII sarjaa

Pelin tapahtumat pyörivät toisen luokan SOLDIER:in Zackin ympärillä ja seuraa tämän kehittymistä ensimmäisen luokan SOLDIER:iksi. Zack syntyi Gongaga Villagessa ja oli Tifan kirjeenvaihto kaverina n. 9 vuotta ennen pelin tapahtumia.

Zack tapaa nuoren Cloud Strifen, joka toivoo pääsenvänsä jonain päivänä SOLDIER:iksi. Heistä tulee parhaat ystävykset. Pudottuaan kirkon katon läpi, Cloud tapaa Aerithin. (tai Aeris.) Zack oli Aerithin ensimmäinen poikaystävä.

Zack taistelee Sephirothia vastaan Mako reaktorissa ja Sephiroth voittaa tämän. Cloud haastaa heti tämän jälkeen Sephirothin taisteluun ja pudottaa tämän reaktoriin. Tämän jälkeen Cloud ja Zack joutuvat laboratorioon koekaniineiksi. Zack pääsee vapauteen ja vapauttaa myös Cloudinkin ja he karkaavat laboratoriosta.

Zack jättää mako myrkytyksen saaneen Cloudin turvalliseen paikkaan ja menee itse taistelemaan ShinRa yhtiön sotilaita vastaan. Zack kuolee sotilaiden ampuessa tämän. Viimeisillä voimillaan Zack luovuttaa buster swordinsa Cloudille ja sanoo että hän on tämän elävä "perintö"


Tämä kuvitteelliseen hahmoon, paikkaan tai ilmiöön liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.