Yogi Bear’s Gold Rush

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Yogi Bear’s Goldrush
Yogibearsgoldrush.jpg
Kehittäjä Entertainment Int
Julkaisija EU Sunsoft
NA GameTek
Julkaistu NA lokakuu 1994
EU 24. marraskuuta 1994[1]
Lajityyppi tasohyppely
Pelimuoto yksinpeli
Alusta Game Boy
Jakelumuoto pelikasetti
Gamepad.svg
Lisää peliartikkeleitaVideopelien teemasivulla

Yogi Bear’s Goldrush on vuonna 1994 julkaistu videopeli, joka perustuu animaatiohahmoon Jogi-karhu. Se julkaistiin vain Game Boylle.

Juoni[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Jogi-karhun täytyy pelastaa Jellystonen kansallispuisto, kun Jake niminen aave on varastanut heidän rahat, jolla puisto säilyisi läpi talven. Jake on kätkenyt rahat 12 eri piilopaikkaan ympäri puistoa ja pelaajan on tarkoitus etsiä ne Jogilla kuudelta eri kentältä.

Pelattavuus[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pelin nimikkohahmo Jogi liikkuu sivuttain vasemmalle ja oikealle, ja ainut tapa tappaa vastaan tulevat viholliset on hypätä niiden päälle. Kuitenkin joitain vihollisia ei voi tappaa ja niitä täytyy vain vältellä, sillä Jogilla ei ole käytössään aseita. Lisäksi pelin matkalla on erinäisiä ansoja ja rotkoja.

Pelin aikana on myös tarkoitus kerätä mahdollisimman paljon eväskoreja, joista saa yhden lisäelämän mikäli saa kerättyä 100 eväskoria. Lisäksi hahmon energiaa saa lisättyä keräämällä "1-UP" ikoneja. Eri kenttiin on myös piilotettu salaisia ovia ja alueita, joissa sijaitsee rahakätköt. Pääsemällä kätköihin pelaajan on kerättävä 25 kultakolikkoa, joista saa yhden kultapalkin, joita puolestaan täytyy kerätä yhteensä kaksitoista.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Viitteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Yogi Bear's Gold Rush GameFAQs Viitattu 7.9.2010 (englanniksi)