Yo-kai Watch: The Movie

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Yo-kai Watch: The Movie
映画 妖怪ウォッチ 誕生の秘密だニャン!
Yo-kai Watch: Tanjō no Himitsu da Nyan!
Ohjaaja Shigeharu Takahashi
Käsikirjoittaja Yōichi Katō
Tuottaja Makoto Wada
Säveltäjä Kenichiro Saigo
Valmistustiedot
Valmistusmaa Japani
Tuotantoyhtiö OLM, Inc.
Levittäjä Tōhō
01 Distribution
Walt Disney Studios Motion Pictures International
Universal Studios
Wild Bunch
Selecta Visión
SPI International Poland
Fathom Events
Ensi-ilta 20. joulukuuta 2014
Kesto 122 minuuttia
Alkuperäiskieli englanti
Aiheesta muualla
IMDb

Yo-kai Watch: The Movie (jap. 映画 妖怪ウォッチ 誕生の秘密だニャン!, Yo-kai Watch: Tanjō no Himitsu da Nyan!) on japanilainen animaatioelokuva, joka perustuu Yo-kai Watch -videopelisarjaan. Elokuva julkaistiin Japanissa 20. joulukuuta 2014.

Juoni[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Eräänä iltana ilkeä Yo-kai Kin ja Gin varastavat Yo-kai watchin Nate Adamsilta auttaakseen mestari Dame Dedtimea estämään ihmisten ja Yo-kain ystävystymisen. Sitten hän kohtaa Meganyanin, joka kertoo hänelle Yo-kain olevan aito. Hän rientää joukkoineen Naten isoäidin luo, ja kohtaa haamun, jota lähtee turhaan jahtaamaan. Meganyan palaa ja pyytää vetämään korkin kehostaan – korkin joka pidättelee hänen energiaansa. Nate päättää pyytää Jibanyania ja Whisperiä vetämään korkin, mutta turhaan. Nate vetää sen itse, minkä seurauksena hän ja joukkio jäävät pinkin sumun alle. Hän saa apua Yo-kai Hovernyanilta ja käyttää aikakiveä viedäkseen Naten, Whisperin ja Jibanyanin 60 vuotta ajassa taaksepäin aikaan, jolloin Naten isoisä keksi Yo-kai Watchin. Dame Dedtime saa kuulla siitä ja kokeilee suunnitelmaansa työntää ihmismaailma kauemmas Yo-kai-maailmasta. Yhdessä poikakaksikko taistelee Dame Dedtimea ja hänen kätyreitään vastaan pelastaakseen maailman pahalta suunnitelmalta.

Levitys[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Japanissa elokuvaa markkinoi Tōhō, Yhdysvalloissa Fathom Events ja Eleven Arts, Ranskassa Wild Bunch Distribution, Iso-Britannia, Saksa, Alankomaat ja Skandinavian Universal Pictures, Turkissa Buena Vista International, Espanjassa Selecta Vision ja Italiassa 01 Distribution.

Käännös suomeksi
Käännös suomeksi
Tämä artikkeli tai sen osa on käännetty tai siihen on haettu tietoja muunkielisen Wikipedian artikkelista.
Alkuperäinen artikkeli: en:Yo-kai Watch: The Movie