Yle Radio Suomi Helsinki

Kohteesta Wikipedia
(Ohjattu sivulta Ylen aikainen)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Yle Radio Suomi Helsinki (aiemmin Ylen aikainen [1]) on yksi Yle Radio Suomen alueradioista. Sen kuuluvuusalueena on Uusimaa toimituksen sijaitessa Helsingissä. Radio kuuluu taajuudella 94,0 MHz Espoon lähettimen välityksellä. Yle Radio Suomi Helsingin lähetyksiä kuullaan arkisin klo 6.30-17.00 välisenä aikana.lähde? Muulloin taajuudella soi Yle Radio Suomen valtakunnallinen lähetys.

Aikaisemmin Yle Radio Suomi Helsinkiä pystyi kuuntelemaan koko Suomessa television kautta testikuvalähetysten aikaanlähde? Nykyään Yle Radio Suomi Helsinkiä voi kuunnella ympäri maailman Internetin välityksellä Yle Areena -palvelun kautta sekä Ylen Uutisikkunan aikana.

Yle Radio Suomi Helsingin nykyisiä juontajia ja toimittajia ovat Riikka Porttila, Ari Tuhkanen, Paavo Häikiö, Sannika Michelsson, Vesa Marttinen, Tiina von Martens, Olli-Pekka Kursi ja Juhani Kenttämaa.lähde?

Tuottajina ovat Mari Sarolahti (aamulähetykset) ja Kai Kostamo (päivä- ja iltapäivälähetykset). Verkkospesialisti on Tero Ylioja. Radion vastaavana tuottajana toimii Marja Mäki-Kuhna.lähde?

Yle Radio Suomi Helsingin entisiä pitkäaikaisia juontajia ovat muun muassa Annikki Kiehelä, Outi Pukkila, Gilbert Granholm, Erkki Pälli, Esko Riihelä ja Olli Ihamäki.lähde?

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]