Winnie the Pooh’s Rumbly Tumbly Adventure

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Winnie the Pooh’s Rumbly Tumbly Adventure
Winnie the Pooh’s Rumbly Tumbly Adventure -pelin eurooppalainen kansikuva.
Winnie the Pooh’s Rumbly Tumbly Adventure -pelin eurooppalainen kansikuva.
Kehittäjä Phoenix Studio
Julkaisija Ubisoft
Disney Interactive
Julkaistu Nintendo GameCube
Yhdysvaltain lippu 8. helmikuuta 2005
Euroopan unionin lippu 8. maaliskuuta 2005
PlayStation 2
Yhdysvaltain lippu 8. helmikuuta 2005
Euroopan unionin lippu 11. maaliskuuta 2005
Game Boy Advance
Yhdysvaltain lippu 8. helmikuuta 2005
Lajityyppi Toimintaseikkailu
Pelimuoto Yksinpeli
Ikäluokitus ESRB:E
OFLC:G
PEGI:3+
Alusta Game Boy Advance ja PlayStation 2
Jakelumuoto DVD (PS2), Optical Disc, Game Pak
Gamepad.svg
Lisää peliartikkeleitaVideopelien teemasivulla

Winnie the Pooh’s Rumbly Tumbly Adventure on Nalle Puhin seikkailuihin perustuva vuonna 2005 julkaistu toimintaseikkailupeli. Pelin on kehittänyt Phoenix Studio ja sen julkaisi Ubisoft.

Pelaaminen[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pelin Tarinatilassa pelaajan täytyy auttaa Nalle Puhia läpäisemään 5 erilaista menneisyyden asioiden muistelemiseen perustuvaa episodia. Jokaisessa episodissa käytävissä olevat puolen hehtaarin metsän paikat on jaoteltu eri alueisiin joista tosin kaikissa ei ole kaikkia paikkoja tutkittavissa. Ympäri pelimaailman alueita on piilotettu lukuisiin puun kantoihin, kärryihin, kiviin tai muihin esineisiin hunajapurkkeja joita tarvitaan silloin tällöin vastaan tuleviin mehiläisparviin joille pitää antaa tietty määrä hunajapurkkeja ennen kuin pelaaja voi tutkia paikkaa tai esinettä joka sijaitsee mehiläisparven takana. Pelissä tulee myös aika-ajoin vastaan haasteita joissa täytyy saada ilmapallo poksautettua ennen kuin Nalle Puhia haasteessa jahtaavat möhköfantit tai näädät saavat hänet kiinni. Pelissä päästään ohjaamaan myös muutamilla muilla tutuilla Nalle Puh-hahmoilla joista ensimmäinen on Ihaa, Ihaan pelaamisosuuksissa pelaajan täytyy ratsastaa Ihaalla ja saada pyydystetyksi lukuisia eliöitä kuten ensimmäisessä episodissa täytyy kerätä perhosia, toinen kohdattava hahmo on Nasu jolla täytyy hoidella kaikki möhköfantit ja näädät pelottelemalla kaikista vastaantulevista alueista ennen kuin hän voi siirtyä seuraavaan alueeseen ja kolmas ja viimeinen kohdattava hahmo on Tikru jolla pelatessa pelaajan täytyy vältellä aika-ajoin vastaan tulevia möhköfantteja ja näätiä sillain että Tikru ei livahda ollenkaan niiden näkökenttään, sillä muuten ne lähtevät Tikrun perään ja saavat hänet kiinni. Peli sisältää myös Junior moodin jossa aivan nuoret pelaajat voivat harjoitella kaikilla pelattavilla hahmoilla pelaamista tietyissä alueissa. Peli sisältää myös minipelitilan jossa pelaaja voi pelata erilaisia minipelejä joita hän saa avatuksi pelaamalla Tarinatilan episodeja läpi, minipeleihin luokittuu mm. peli jossa täytyy saada kävelevä Hunajapurkki kiinni tietyssä ajassa ja peli jossa täytyy kerätä tietty määrä keksejä samalla kun pelaaja välttelee häntä jahtaavia mähköfantteja tai näätiä, Minipelitilassa pystyy pelaamaan tarinatilassa pelattavina olevien hahmojen lisäksi myös Ruulla.

Vastaanotto[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Peli sai pääosin keskinkertaisia arvosteluja, sillä mm.IGN antoi pelille arvosanaksi 5.5/10 sanoen olevansa tyytyväinen sen tarjonnasta, mutta se kritisoi vastineeksi sitä kun se ei ollut niin hauska pelattavuudeltaan kuin edeltäjä.[1] Jeuxvideo taas antoi pelille arvosanaksi 6.0/10.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]