Wikiprojekti:Mallineet/Mallineiden luontipyynnöt/2007/Wikiaineistokieli

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Wikiaineistokieli[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

lokakuu 2007
Pyynnön esittäjä: --– JmT 26. lokakuuta 2007 kello 22.06 (UTC)
Esimerkki toisesta kieliversiosta: en:Template:Wikisourcelang
Lyhyt kuvaus: Wikiainestomalline, joka linkittää toisenkieliseen Wikisourceen. Esim aloittamassani artikkelissa Wilhelm Busch jos lätkäisee helmaan tavallisen wikisource mallineen, niin sillä ei pääse saksankielisiin alkuteksteihin. Tai en ainakaan osannut... – JmT 26. lokakuuta 2007 kello 22.06 (UTC)
Hmm, Kun mallinetta käyttää muodossa {{Wikiaineisto|de:Wilhelm Busch}}, vaikka se viittaa fi.wikisourceen, siirtyy se fiwikisourcen kautta dewikisourceen. Tämän paremmin en pysty mallinetta ohjelmoimaan. Jos haluat, voin toki tehdä toiminnon että xx: -alkuosa poistuu esitettävästä tekstistä, tosin tällöin lukija ei välttämättä tiedosta siirtyvänsä toisenkieliselle sivulle. --Agony (403) 25. marraskuuta 2007 kello 19.01 (UTC)
Kiitos. (Ai, malline toimii noinkin...) Juu tarkoitus oli, että lukijalle käy selväksi kielen vaihtuminen eli ilman muuta de saa jäädä näkyviin. Nykyisellään wikiaineisto-mallineen tuottama teksti on ehkä vähän epälooginen, enkä ole varma onko se parempi kuin tavallinen linkki. Mallineen tuottama sanamuoto on tällaisessa tapauksessa vähän outo (...lähdetekstiä aiheesta de:Wilhelm Busch). Voisiko mallineeseen lisätä vapaaehtoisen parametrin kielitunnus, joka tulostaisi tekstin xx:nkielisessä Wikiaineistossa on lähdetekstiä aiheesta: sivunnimi. Tai voisiko nykyisiä kielimallineita (tarkoitan siis näitä, esim. {{de}} -> (saksaksi)) hyödyntää, jolloin ruutuun saisi tekstin: Wikiaineistossa on lähdetekstiä aiheesta: sivunnimi (xx:ksi). Ilman kielitunnusta lootaan tulisi nykyinen teksti, joka johtaisi tietysti suomenkieliseen wikiaineistoon. – JmT 25. marraskuuta 2007 kello 21.05 (UTC)
Testataan <otin pois, turha testejä arkistoida>
Toimii kuin junan vessa. Eli nyt ilman parametreja tulee sivun nimi, yhdellä parametrilla linkitetään fiwikisourceen ja kahdella parametrilla muun kielisiin. Malline aluksi yrittää löytää kielimallineen, ja jos ei löydy niin ottaa #language-funktion ulostuloarvon sulkuihin. --Agony (403) 25. marraskuuta 2007 kello 21.22 (UTC)
Superlatiivisen loistavaa! Just tämmöinen oli haussa. – JmT 25. marraskuuta 2007 kello 21.32 (UTC)