Wikipedia:Kirja

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Yleistä

Kirjatoiminnon avulla voit yhdistää Wikipediasta useita sivuja yhdeksi tulostettavaksi kokonaisuudeksi. Kirjan voi myös tilata painettuna. Kirjan luominen aloitetaan vasemman reunan valikosta löytyvällä "Luo kirja" -linkillä, jolloin artikkeleiden alkuun ilmestyy työkalulaatikko jolla voit valita artikkeleita kirjaasi.

Valittuja artikkeleita voi muokata Toiminnot:Kirja-sivulta. Valmiin kirjan voi tallentaa omalle tietokoneelle PDF- tai OpenDocument Text -muodossa. Kirjautuneet käyttäjät voivat tallentaa kirjan myös wikimuotoisena Wikipediaan.

Kirjahylly

Selaa kaikkia kirjoja

Suositeltuja kirjoja

Uusimmat kirjat


Kirjojen luontivinkki  Hae uusi vinkki

Pituus

Kirjoissa pitäisi olla kohtuullinen määrä artikkeleita. Yhden artikkelin kirja on liian lyhyt, mutta yli 500 artikkelin pituiset kirjat ovat yleensä liian pitkiä, sillä ne saattavat aiheuttaa jopa ongelmia vanhoilla tietokoneilla.

Kirjatyökalu on nyt käytössä!

Haluaisitko tehdä oman kirjasi Sinua kiinnostavasta aiheesta? Nyt se on mahdollista Wikipedian kirjatyökalua käyttämällä.

Kirjatyökalun käyttö on helppoa!

Olemme luoneet ohjeet, joilla pääset helposti alkuun. Napsauta tästä niin pääset lukemaan ohjeita.

Tiedot Wikipedisteille. Katso kuinka monesti kirjatyökalun ohjeisiin on menty kirjojen etusivun oikean reunan mainoksen kautta: napsauta tästä