Wikipedia:Huonot vitsit ja muu höpöhöpö/Huonojen vitsien ja muun höpöhöpön muisti palailee pätkittäin

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Replacement filing cabinet.svg Tämä sivu on arkisto. Älä muokkaa tätä sivua.

Golduck[muokkaa wikitekstiä]

Artikkelin Golduck nykyversiosta (13.2.2008). Ei varsinaisesti huono vitsi mutta silti ihan hauska 9v9 Monet muutkin Pokemon-aiheiset artikkelit näyttävät alkavan samanlaisella alkulauseella...

  • Golduck (jap. ゴルダック, Gorudakku) on kuvitteellinen vesityypin Pokémon.

Tohu Ankka[muokkaa wikitekstiä]

TIETOA[muokkaa wikitekstiä]

Touhu Ankka on Touho ja Into Ankan väliltä hirveä säheltäjä. Touhun keksi Romano Scarpa kehitellessään Into Ankkaa.

HISTORIA[muokkaa wikitekstiä]

Tämä Scarpan tekemä ankka-hahmo oli Scarpan vuoden 1958 tuotoksia ja Touhusta tuli heti suuri guru Italiassa.

Karu totuus hardangerviuluista[muokkaa wikitekstiä]

Suora lainaus artikkelin nykyistä (2.3.2009) edeltävästä versiosta:

Hardangerviulut ovat taidekäsityötä. Niissä on usein naisen tai eläimen pää koristeena, samoin puu-upotuksia sekä mustat mustekoristeet.

Neljä nenää[muokkaa wikitekstiä]

Neljä nenää on ohjelma, jossa esitetään neljä nenää.

Kireästi pitsitetty hienostotyttö[muokkaa wikitekstiä]

Starring -> tähdittää -rumistusta jahdatessani löysin myös toisen samankaltaisen englantikäännöksen artikkelista Dracula – pimeyden ruhtinas (versiot 12.10.2008 kello 09.30 - 17.1.2009 kello 18.12).

Barbara Shelley tekee elokuvassa erään parhaista rooleistaan kireästi pitsitettynä hienostotyttö Heleninä (...)

Tightly laced on kireälle nyöritetty (korsetti)...

Zombie-skandaali[muokkaa wikitekstiä]

Gerard Damiano, versio 17.12.2008:

Hänen tunnetuin teoksensa on aikansa kohuelokuva ja yhä maailman tunnetuimpiin lukeutuva pornoelokuva Syvä kurkku, jota tähdittivät Harry Reems ja edesmennyt Linda Lovelace.

Pohjimmiltaan[muokkaa wikitekstiä]

(Filosofia on näemmä astetta jännittävämpää konekäännettynä. Aine on periaatteessa päättäväisyyttä...)

Olennaista on sisäpiirillä juttu. Olennaista kehitys on lain mukaan asia, ja se on sisäinen mielessä

Platon[muokkaa wikitekstiä]

Kreikan filosofi on tarkoitus erottaa esanssit asioita. The esanssit ovat malleja, ja olennaisia asioita jäljitelmiin mallien

Thomas Aquinas[muokkaa wikitekstiä]

Filosofi ja keskiajalla sitä mieltä, että olennaista on, miten on toimittava: se väitti, että aine: aine on periaatteessa päättäväisyyttä, hänen, asia tulee aine voivat saada toimimaan olemassa.

Edmund Husserl[muokkaa wikitekstiä]

Tämä filosofi liittyy siihen, että pohjimmiltaan. Olennaista on yleismaailmallinen, ja se on aina yksilöllisiä. Määrittää pohjimmiltaan liikkeellä. Aine ei ole aikaa tai tilaa.

Roinanismi[muokkaa wikitekstiä]

On 2000-luvulla syntynyt uskonto, jossa uskotaan anabolisten steroidien luomaan roidrageen (Raivoisuuskohtaus). Roidragea ei ole lääketietteellisesti pystytty todistamaan, mutta useat anabolisia steroideja käyttävät ovat törmänneet tähän roidrageen-ilmiöön. Suurimpia Roinanismin sanasaattajia ovat: Markus Rühl, Ronnie Coleman ja Dexter Jackson. Markus Rühl oli ensimmäisiä Roinanismin sanansaattajia, jonka myös huomaa hänen koostaan. Rühl on myös sanonut ettei itse ole kokenut kyseistä roidragea mutta valaistui kun piikitti ensimmäisen kerran sustaa

12-vuotias[muokkaa wikitekstiä]

12-vuotias on ihmisen ikä. 12-vuotias on ehtinyt elää jo 12 vuotta. Elämä siis edessä.

Pelle esitys[muokkaa wikitekstiä]

Pelle esitys on hauskuutta esittävä pelle jolle aina välillä tapahtuu kömpsähdyksiä.Se iloitsee ihmisiä..Pellejä on erin-nimisiä tässä muutama.. Pelle Peloton, Pelle Miljoona (laulaja),Pelle Hermanni (joillekkin tuttu lasten tv:stä!) Pelle Positiivi Pelle Petrus ja sen semmoista. Joillakin pelleillä on jopa huumorintajua! Josta ihmiset myös viihtyvät. Pellellä on myös ihmettelyä,kiirettä unohtelua ja kaikenlaista. Pelle esityksiä on erinlaisia ja itse voi myös keksiä!


_______________________________________________________________________________________________


Asusteet: mm. hengseli-housut (raitaiset) raitapaita Saattaa olla myös raidallinen t-paita! isot hassut punaiset kengät..


Pellen naama: on jaettu kahteen osaan, toinen puoli on iloinen ja toinen puoli on surullinen.

iloinen puoli lämpimillä ja surullinen puoli kylmillä väreillä.

________________________________________________________________________________________________ Pelle on myös Ruotsalaisen miehen etu-nimi.


12345[muokkaa wikitekstiä]

On todettu, että vuonna 1123 24.8, moni kuolulainen kakkasi housuihinsa. Asialle ei ole paljoakaan todisteita, mutta tiedemiehet ovat tutkineet monien koululaisten päiväkirjoja. Tiedemiehet olivat sen jälkeen aivan varmoja asian todellisuudesta, että tekivät kaikkiin sanomalehtiin jutun siitä, kun koululaiset kakkasivat housuihinsa. Nykyään 24.8 on kakkahousujen merkkipäivä. Tuota päivää ihmiset häpeävät niin paljon, etteivät edes liputa tärkeää merkkipäivää.

Kosovon historia[muokkaa wikitekstiä]

Kosoolla ei ole oikeastaan kunnon historiaa mutta siis niiku silla on ehkä iha semmosii historiallisii satuja kuten vas mas tu mutta sita ei vissii täältä wikipediastä löyä koska se ei oo suosittu historian kirja mutta moikka ny sitte

Mammonafundamentalismi[muokkaa wikitekstiä]

Mammonanafundamentalismi on postmodernin ajan ilmiö. Käsite sisältää osat mammona ja funtamentalismi. Mammona on kaikkea materiaalista (joskus siihen liitetään jopa immateriaalisia funktioita) Mammonan tärkeä vaihadannan väline on raha. Mammona on yleensä rahassa mitattavissa. Fundamentalismi on intomielisyyttä rahan taivaallisesta voimasta.

Suomen-armeijan sotahuuto[muokkaa wikitekstiä]

Suomen sodassa käyttettyjä huutoja on monenlaisia mutta yleisin niistä on ollut hakkaa päälle pohjanpoika.

Talin ja Ihantalan sodassa huudettiin Paiskikaa perkeleen lailla ja Jumala näkee jokaisen luodin.

Suomen armeijalla ei ole sen kaltaisia sotahuutoja kuin esimerkiksi U.S.A:n Marines järjestöllä "Uura".

Brandi Carlile[muokkaa wikitekstiä]

Kypsästä äänestään huolimatta Carlile näyttää itseään jopa kymmenen vuotta nuoremmalta.

Kassakala[muokkaa wikitekstiä]

Kassakala on kuin kissakala, mutta sillä on pään tilalla kassa. Kassakalan voi siis ryöstää. Kassakalat viihtyvät erityisiesti lehtiroskiksissa, ja sieltä niitä voi löytää aina perjantain ja lauantain välisenä yönä. Kassakalat syövät sanomalehtiä ja juovat olutta, aina kun niillä on rahaa. Kassakala on maalla liikkuva, tai oikeastaan kävelevä kala. Sillä on kaksi jalkaa ja se kävelee hieman huterasti. Usein se kävelee puolelta toiselle katua ja päätyy aina ojaan. Jos näet Kassakalan liikenteessä polkupyörällä, niin sitä kannattaa väistää. Kassakalat eivät ole ihmisiä. Ne ovat kaloja, jotka näyttävät ihmisiltä. Joten kysy aina vastaantulijalta,(jos hän siis kävelee oudosti kaljapullo kädessä) että onko hän Kassakala vai ihminen. Siitä voi moni erehtyä. Kassakalan erityis tuntomerkkejä on sen pää, eli kassa. Ja toinen tuntomerkki on sen hutera kävely tapa ja se tapahtuu usein kaljapullo kädessä. Kassakalat eivät lisäänny, vaan joka yksilö on pudonnut avaruudesta. Ne puhuvat sekavasti ja käyttäytyvät väkivaltaisesti. Kassakalat juhlivat joka päivä. Ystäviä Kassakaloilla ei ole, koska ne tinttaavat jokaista lärviin, niin että soi. Tässä oli siis Kassakala. Kassakala on oikea riesa kaduilla, kaikki vihaavat niitä.

Amerikkalaiset nimet[muokkaa wikitekstiä]

Suurin osa amerikkalaisista nimistä kulkeutunut tavalla tai toisella muualle maapallolle. Esim: Anna, Maria ja Marie. Anna nimestä on tullut hyvin kansainvälinen, kuten Mariasta ja Mariestakin. Amerikkalaisista nimistä on tehty taivutuksia joilla on saatu uusia nimiä. Esim. nimestä Catherine, on tehty taivutus Katariina.

Catherine on amerikkalainen naisen etunimi. Nimi on varsinkin Yhdysvalloissa hyvin yleinen. Nimestä Catherine on tehty taivutus Katariina, joka on suomalainen naisen etunimi.

Takkula[muokkaa wikitekstiä]

TAKKULA

Takkula on Suomen habossa asusteleva nyyppälaji, jolla ei ole muuta tekemistä kuin valittaa ihmisille nyyppämäisyydestä.

Ruokailutottumukset

Takkula syö itsensä kaltaisia otuksia eli nyyppiä.

Kengä[muokkaa wikitekstiä]

kengää pidetää jalassa.