Whitney Port

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Whitney Port

Whitney Eve Port (s. 4. maaliskuuta 1985 Los Angeles, Kalifornia) on yhdysvaltalainen tosi-tv-tähti, malli, muotisuunnittelija ja stylisti. Hän on tullut tunnetuksi The Hills -tositelevisiosarjasta, jossa hän esiintyi vuosina 2006–2008. Vuonna 2008 alkoi MTV:llä Whitneyn oma sarja The City, jossa seurataan Whitneyn elämää hänen muutettuaan New Yorkiin.

Ura[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Port on työskennellyt stylistinä Teen Voguella vuosina 2005–2007, minkä jälkeen hän työskenteli PR-firma People's Revolutionilla, molemmissa yhdessä Lauren Conradin kanssa. Vuonna 2008 hän muutti New Yorkiin saatuaan töitä muotisuunnittelija Diane von Fürstenbergilta, jossa hän työskenteli vuoden 2009 huhtikuuhun saakka. Marraskuussa 2008 Port esitteli coctail- ja juhlamekoista koostuvan malliston, joka kantaa nimeä Whitney Eve. Syyskuussa 2009 Whitney Eve Spring/Summer 2010 -mallisto esiteltiin New Yorkin muotiviikoilla.

Yksityiselämä[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Whitney seurusteli The Cityn aikaan australialaisen muusikon, Jay Lyonin kanssa. Whitneyn ja Jayn suhde päättyi The Cityn 1. tuotantokauden viimeisessä jaksossa. Myöhemmin Whitney on sanonut vielä rakastavansa Jayta.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä henkilöön liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.