World Tag Team Championship (WWE)

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

WWE Raw Tag Team Championship (Entinen WWE Tag Team Championchip) on yhdysvaltalaisessa World Wrestling Entertainment -nimisessä painiorganisaatiossa Smackdown nimisen brändin miesten joukkuemestaruus. Se on toinen miesten joukkuemestaruusvöistä ja vastaavanlainen löytyy Smackdown brändissä Se otettiin käyttöön 3. elokuuta vuonna 2002. Smackdown vyöt on väriltään siniset ja Rawin ovat punaiset. Vuonna 2016 uudet vyöt korvasivat aikaisemman WWE Tag Team Championshipin ja se uudelleennimettiin Raw Tag Team Championship mestaruudeksi samalla säilyttäen aikaisemmat tilastot. Ensimmäisenä miesten WWE Tag Team joukkuemestaruuden voittivat Kurt Angle ja Chris Benoit. Tällä hetkellä joukkuemestarina on The Awesome Truth (The Miz ja R-Truth)[1].

20. lokakuuta, 2002, No Mercyssä julistettiin ensimmäisiksi mestareiksi Kurt Angle ja Chris Benoit, jotka voittivat 8 miehen turnauksen finaalissa Edgen ja Rey Mysterion.

17. lokakuuta, 2007, ECW ja SmackDown! ilmoittivat, että painijat molemmista brändeistä voisi esiintyä molemmassa show’ssa. Tämän vuoksi myös titteleitä puolustettiin molemmissa brändeissä. Ensimmäiset mestarit ECW'stä olivat John Morrison ja The Miz, jotka pitelivät mestaruuksia kahdeksan kuukautta. 5. huhtikuuta, 2009 WrestleMania XXV:ssä WWE Tag Team mestarit Carlito ja Primo voittivat World Tag Team mestarit John Morrisonin ja The Mizin, yhdistääkseen tittelit ja mestaruuden nimeksi tuli Unified WWE Tag Team Championship.

16. elokuuta, Bret Hart esitteli uudet WWE Tag Team mestaruusvyöt silloisille mestareille Hart Dynastylle. WWE ilmoitti, että World Tag Team Championshipia ei tultaisi enää käyttämään.

Saavutus Mestari(t) (ennätys)
Eniten voittanut (tiiminä) The New Day (Kofi Kingston ja Xavier Woods) (4 kertaa)

Cesaro ja Sheamus (4 kertaa)

Eniten voittanut (yksilönä) Kofi Kingston ja Seth Rollins (6 kertaa)
Pisin mestaruuskausi The New Day ( 483 päivää)
Lyhyin mestaruuskausi John Cena ja The Miz ( 9 min)
Vanhin mestari R-Truth (52 vuotta, 78 päivää)
Nuorin mestari Nicholas (10 vuotta)
Raskain tiimi The Big Show ja Kane (351 kg)
Kevyin tiimi Paul London ja Brian Kendrick (166 kg)

Aiheesta muualla

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]