Viidakon Ykä 2

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Viidakon Ykä 2
George of the Jungle 2
Ohjaaja David Grossman
Käsikirjoittaja Jordan Moffet
Säveltäjä J. A. C. Redford
Kuvaaja David Burr
Leikkaaja Alan Cody
Valmistustiedot
Valmistusmaa Yhdysvallat
Tuotantoyhtiö Walt Disney Pictures
Ensi-ilta 2003
Kesto 87 minuuttia
Alkuperäiskieli englanti
Edeltäjä Viidakon Ykä
Aiheesta muualla
IMDb
Elonet
AllMovie

Viidakon Ykä 2 (engl. George of the Jungle 2) on Disneyn tuottama vuonna 2003 valmistunut komediaelokuva, joka julkaistiin suoraan videolle. Se on jatko-osa vuoden 1997 elokuvalle Viidakon Ykä. Tarzania parodioiva elokuva kertoo viidakon kuninkaasta, Viidakon Ykästä, hänen vaimostaan Ursulasta ja pojastaan nimeltä Juniori. Mukana on niin vanhoja kuin uusiakin vihollisia, kuten Ursulan äiti ja Ursulan entinen poikaystävä Lyle Van De Groot, sekä heidän apulaisensa Sally ja Kowalski.

Juoni[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Varoitus:  Seuraava kirjoitus paljastaa yksityiskohtia juonesta.

On kulunut jo viisi vuotta Ykän ja Ursulan avioliitosta ja he elävät nyt onnellista viidakkoperhe-elämää yhdessä poikansa, Juniorin, kanssa. Ykällä ei kuitenkaan ole paljon aikaa perheelleen tärkeiden asioiden suhteen. Juniorin viisivuotissyntymäpäivänä Ursulan äiti, Ykän anoppi sekä Juniorin isoäiti Beatrice ja tämän hänen vävynsä Lyle Van De Groot yrittävät jälleen erottaa Ykän ja Ursulan, jotta Lyle saisi tämän. Ykä on miettii, onko Ursula onnellinen hänen kanssaan. Ykä päättää perheineen lähteä Las Vegasiin, mutta asiat pahentuvat sekä viidakon että Ykän perheen suhteen. Lyle nappaa Apinavuoren lahjakirjan ja hypnotisoi Ursulan itselleen. Viidakkoon aiotaan rakentaa tuottoisa Van De Grootin lomakeskus ja Ykää vastustava, Ilkeä Leijona, aikoo kaapata vallan.

Ykä ottaa pelivelkojen maksamisista kärsivän Apina-veljensä ja nyrkein aseistetun Rockyn mukaan ja lähtevät viidakkoon pelastamaan sen sekä perheensä täydeltä tuholta. Ykä joutuu taistelemaan vallan takaisin Ilkeältä Leijonalta ja tämän jälkeen hän onnistuu muiden eläinten avulla kukistamaan puskutraktorit ja pahisnaisapurit Sallyn ja Kowalskin (oikeammin Rockyn sen teki), ja niin viidakko pelastuu. Lyle uhkaa ottaa Ursulan ja Juniorin takaisin, niin Ykä saisi viidakon lahjakirjan takaisin. Ykä ei suostu ja onnistuu suudelmallaan herättää Ursulan. Taivaasta tulee iso käsi, joka nappaa Lylen mukaansa. Ykä vapauttaa suudelmallaan loputkin transsissa olevat naiset. Ykä menee Ursulan kanssa uudelleen naimisiin ja lupaa olla parempi kuningas.

Juonipaljastukset päättyvät tähän.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä elokuviin liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.