Vengeance (2004)

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Vengeance (2004) oli showpainin pay-per-view (PPV) tapahtuma, jonka tuotti World Wrestling Entertainment (WWE). Se pidettiin 11. heinäkuuta 2004 Hartford Civic Centerillä Hartfordissa, Connecticutissa ja tapahtumassa esiintyi painijoita RAW brändistä. Tapahtuma oli 4. jokavuotinen Vengeance.

Taustaa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Benoit WrestleManiassa

Vengeancen pääfeufi oli Triple H:n (haastaja) ja Chris Benoitin (mestari) välillä World Heavyweight Mestaruudesta. Tammikuussa Benoit voitti Royal Rumblen ja ansaitsi Maailman Mestaruus ottelun WrestleManiaan. WrestleManiassa Benoit voitti Triple H:n (sen aikainen World Mestari) ja Shawn Michaelsin Triple Threat ottelussa ja Benoit julistettiin uudeksi World Heavyweight Mestariksi. Backlashissa Benoit onnistui säilyttämään mestaruuden toisessa Triple Threar ottelussa Triple H:ta ja Shawn Michaelsia vastaa, pakottamalla Michaelsin luovuttamaan. Tämän jälkeen Benoitilla oli lyhyt feudi Kanen kanssa, joka päättyi Bad Bloodissa. Bad Blood:ssa päättyi myös Michaelsin ja HHH:n feudi. Bad Bloodin jälkeen Triple H vaati World Heavyweight ottelua Chris Benoitia vastaan Vengeanceen. RAW'n General Manager täytti Triple H:n vaatimuksen ja antoi, hänelle matsin Benoitia vastaan.

Matsit ja tulokset[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Tulos Stipulaatio Aika
Heat Tyson Tomko (Trish Stratus kulmalla) voitti Val Veniksen (Nidiain kanssa). Tavallinen matsi 02:52
1 Tajiri ja Rhyno voittivat Garrison Caden ja Jonathan Coachmanin Tag team matsi 07:30
2 Batista voitti Chris Jerichon Tavallinen matsi 12:19
3 La Résistance (Róbert Conway ja Sylvain Grenier) (c) voitti Ric Flairin ja Eugenen diskauksella Tag team matsi World Tag Team Mestaruudesta 12:30
4 Matt Hardy voitti Kanen Ei-Diskausta matsi 10:34
5 Edge voitti Randy Ortonin (c). Tavallinen matsi WWE Intercontinental Mestaruudesta 26:36
6 Victoria voitti Molly Hollyn. Tavallinen matsi 06:20
7 Chris Benoit (c) voitti Triple H:n Tavallinen matsi World Heavyweight Mestaruudesta 29:04

Vengeance kronologia[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]