Venäjän teollisuudenharjoittajien ja yrittäjien liitto

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Venäjän teollisuudenharjoittajien ja yrittäjien liitto (venäjäksi Российский союз промышленников и предпринимателей ) on vaikutusvaltainen Venäjän federaatiossa vaikuttava tuottajaliitto, jolla on vaikutusta mm. Venäjän teollisuuspolitiikan muotoutumiseen.

Jäsenet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Se on jäsenenä 120 alueellisessa yhteenliittymässä, jotka edustavat Venäjän kansantalouden merkittäviä teollisuudenaloja. Liitolla on 328 000 jäsentä, jotka edustavat teollisuutta, tiedettä, rahoitusalan organisaatioita, kaupallisia organisaatioita samoin kuin henkilöjäseniä.

Tavoitteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Liiton tavoitteena on luonnostella lakeihin muutoksia ja vaikuttaa voimassa olevaan lainsäädäntöön. Se ylläpitää yhteyksiä Venäjän aluetason ja liittovaltiotason viranomaisin ja antaa tietoja lainsäädännön tehokkuudesta teollisuudenharjoittajien ja yrittäjien suojelemiseksi. Se myös ylläpitää pyöreän pöydän keskusteluja, foorumeita, konferensseja julkisia keskusteluja ja kehittää suhteita liike-elämän yhteisöjen kesken muiden maiden kanssa sekä kehittää vientikykyä. Lisäksi se pyrkii pitää suuri yleisö tietoisena Venäjän liike-elämän asemasta ja tehtävistä vaurautta tuovista uudistuksista.

Organisaatio[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Metsäteollisuuden komissio[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Puheenjohtaja Zahar Smuškin (Gruppa Ilim), Aleksander Beljakov, Andrei Vološin (OAO Volga), Andrei Dripnyi (Mondi Biznes Paper Syktyvkarski lesopromyšlennyi kombinat), Anatoli Jefremov, Valentin Zverev, Sergei Bondar (OAO Svetogorsk/International Paper), Andrei Prokopov, Vladimir Slavutski (Gruppa Ilim), Isaak Slutsker, Aleksandr Sonin (OAO Volga), Vladimir Tšuiko. [13]

Merkittävistä sanomalehtipaperin suurehkoista valmistajista ryhmässä ei ole edustettuna OAO Kondopogaa.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]