Käyttäjä:J Hazard

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun


Tämä käyttäjä on ulkokansalainen.
Tämä käyttäjä asuu Winnipegin kaupungissa, Kanadassa, eh.
Tämä käyttäjä on muokkausnäkökannaltaan indifferentti.
Tämä käyttäjä on ollut Wikipediassa
16 vuoden, 2 kuukauden ja 11 päivän ajan.
fi Tämän käyttäjän äidinkieli on suomi.
en-4 This user speaks English at a near-native level.


sv-0 Denna användare kan inte tala svenska.

Olen vuonna 1971 Helsingissä syntynyt, mutta suurimman osan elämästään Järvenpäässä elänyt miehenpuoli joka on lähtenyt maailmalle vuonna 2001 ja nykyisin asuu Manigotaganissä, Kanadassa. Tosin työn puolesta on tullut reissattua ympari Kanadaa ja muutamaan otteeseen muihinkin maihin.

Aloitin artikkeleiden kääntämisen Englannista Suomeen pitääkseni kirjakielen osaamistani yllä. Olen huomannut sen vuosien varrella rapistuneen jonkin verran, eli jos on jotain valittamista kieliasusta niin korjatkaa vaan kun kerran osaatte paremmin. Suurin osa artikkeleistani todennäköisesti tarvitsee jonkun muun oikolukua ja kielenhuoltoa.

Pistän näppini mihin sattuu aiheeseen mutta yritän keskittyä Kanadaan liittyviin aiheisiin. Kirjoitusintoni vaihtelee paljon työkiireiden, vuodenajan, yms mukaan, eli saatan olla pitkiäkin aikoja kirjoittamatta mitään ja tekemisen puutteessa tai innostuessani tiettyyn aiheeseen saatan kirjoitella useita artikkeleita päivässä sinistääkseni linkkejä omista kirjoituksistani.

Aikaisemmin tuli käännettyä artikkeleita suoraan en-wikistä sen suuremmin tarkistamatta jokaista yksityiskohtaa, mutta huomattuani ongelmia ja asiavirheitä useissakin artikkeleissa, olen pyrkinyt etsimään lähteet kaikille artikkeliin lisäämilleni faktoille. Pyrinkin yleinsä kirjoittamaan artikkelin enemmänkin (jos vain mahdollista) löytämieni lähteiden kuin en-wikin pohjalta ja usein tämä hidastaa huomattavasti kirjoittamista.

Kirjoituksieni aihepiirit liikkuvat usein Kanadan historian, Kanadan maantieteen ja Kanadan liikenteen ympärillä, mutta saattaa välillä lipsahtaa muuallekkin.

Hyvää päivänjatkoa kaikille.

Hienoa työtä Kanada artikkeleiden, etenkin lentoasemien ja saarien parissa. Makele-90 (Palkinnot)
Käyttäjä: J Hazard, tarkkailee tuoreita muutoksia

Katso myös[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tilastotietoa uteliaille[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Luovun täten tekijänoikeuksistani kaikkiin muokkauksiini Wikipediassa. Maissa, joissa tämä ei ole mahdollista, annan täten kaikille oikeuden käyttää muokkauksiani kaikkialla ja kaikkiin tarkoituksiin.
Huomaa, etteivät kaikki käyttäjät tee näin. Tämä julistus ei vaikuta muiden muokkaajien tekijänoikeuksiin tai milloinkaan rajoita käyttöä Wikipedian tavanomaisen lisenssin mukaan. Wikipedian artikkeleissa on tyypillisesti lisäyksiä useilta eri muokkaajilta.