Unforgiven (2006)

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Unforgiven (2006) oli pay-per-view (PPV) -showpainitapahtuma, jonka tuotti World Wrestling Entertainment (WWE). Se järjestettiin 17. syyskuuta, 2006 Air Canada Centrellä Torontossa, Ontariossa. Se oli kahdeksas vuosittainen Unforgiven -tapahtuma ja siellä esiinyi painijoita RAW brändistä.

Taustaa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Edge, "Rated-R Superstar" vyön kanssa.

Pääfeudi Unforgiveniin oli Edgen ja John Cenan välillä WWE -mestaruudesta. Edge ja Cena olivat joennen tapahtumaa otelleet kahdesti ja molemmat voittivat kerran toisensa. Cena voitti Edgen Saturday Night's Main Eventissä diskauksella ja Edge voitti Cenan SummerSlamissa ja säilytti mestaruuden. 21. elokuuta, 2006 RAW'ssa, Lita, Edgen tyttöystävä, heitti Cenan valmistaman vyön (minkä pyörivänä levynä oli WWE:n logo) Long Island Soundiin. Tämän jälkeen, Edge julisti sen olevan Cenan uran loppu. Edge julisti uuden version vyöstä, missä oli pyörivänä levynä "Rated-R Superstar" logo. Myöhemmin illalla, Edgellä oli ottelu paluuta tekevää Jeff Hardya vastaan, mutta ottelu päättyi ei-tulokseen, kun Cena sekaantui otteluun hyökkäämällä Edgen kimpuun. Ottelun jälkeen Edge ja Cena taistelivat ulkona ja Cena heitti Edgen Long Island Soundiin. 28. elokuuta, RAW'ssa, Edge vaati Shane McMahonia, joka johti tuona iltana RAW'ta, erottamaan Cenan, hänen edellis viikon teon vuoksi. Cena kuitenkin keskeytti ja kertoi Edgelle, jos hän saisi mahdollisuuden WWE -mestaruudesta ja häviäisi, hän allekirjoittaisi sopimuksen SmackDown!:in kanssa ja lähtisi Edgen elämästä. Edge suostui, mutta vaati, että hän päättä missä, milloin ja mikä ottelu tyyppi se tulisi olla. Kun Cena oli voittanut Chris Mastersin, Edge löi Cenaa tuolilla, tikapuulla ja heitti hänet pöydän läpi. Hyökkäyksen jälkeen, Edge kertoi, että ottelu tulisi olla Tables, Ladders, Chairs ottelu Unforgivenissä Torontossa, Edgen kotikaupungissa.

Toinen pääottelu tapahtumaan oli D-Generation X:n (Shawn Michaels ja Triple H) ja McMahonien (Vince ja Shane) ja The Big Show'n välillä Hell in a Cell ottelussa. SummerSlamissa, DX voitti McMahonit joukkue ottelussa. 21. elokuuta, 2006, RAW'ssa, DX vandalisoi WWE:n päämajan, Vincen yksityisen lentokoneen ja limusiinin. 28. elokuuta, RAW'ssa, 3 vs. 2 Handicap ottelun jälkeen McMahonit hyökkäsivät raa'asti DX:n kimppuun. McMahonien avuksi tuli The Big Show pieksämään DX:n. Hyökkäyksen jälkeen, Vince määräsi ottelun, missä DX kohtaisi Vince, Shanen ja Big Show’n 3 vs. 2 Handicap Hell in a Cell ottelussa Unforgivenissä.

Ottelut ja tulokset[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Tulokset Stipulaatio Aika
Dark Super Crazy voitti Shelton Benjaminin. Standardi ottelu 07:01
1 Johnny Nitro (c) (Melinan kanssa) voitti Jeff Hardyn. Standardi ottelu WWE Intercontinental -mestaruudesta 17:36
2 Kane taisteli Umagan (Armando Alejandro Estradan kanssa) kanssa tupla ulos-laskuun. Standardi ottelu 07:03
3 Spirit Squad (Kenny ja Mikey) (c) (Mitchin, Johnnyn, ja Nickyn kanssa) voitti The Highlanderit (Robbie ja Rory McAllister). Joukkue ottelu World Tag Team -mestaruudesta 09:59
4 D-Generation X (Triple H ja Shawn Michaels) voitti Vince McMahonin, Shane McMahonin ja The Big Show'n. Handicap Hell in a Cell ottelu 25:04
5 Trish Stratus voitti Litan (c). Standardi ottelu WWE Women's -mestaruudesta 11:34
6 Randy Orton voitti Carliton Standardi ottelu 08:41
7 John Cena voitti Edgen (c) Tables, Ladders, and Chairs ottelu WWE -mestaruudesta 25:28

Unforgiven kronologia[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]