Udraw Pictionary

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Udraw Pictionary
Udraw Pictionaryn Eurooppalainen kansikuva.
Udraw Pictionaryn Eurooppalainen kansikuva.
Kehittäjä Pipeworks Software
Julkaisija THQ
Julkaistu Yhdysvallat 14. marraskuuta 2010
Australia 24. helmikuuta 2011
Euroopan unionin lippu 4. maaliskuuta 2011
Lajityyppi Taide
Pelimuoto Yksinpeli, moninpeli
Ikäluokitus ESRB:E
PEGI:3
Alusta Wii, Nintendo DS, PlayStation 3, Xbox 360
Gamepad.svg
Lisää peliartikkeleitaVideopelien teemasivulla

Udraw Pictionary on Pipeworksin kehittämä ja THQ:n julkaisema taidepeli, joka julkaistiin kaikille seitsemännen sukupolven kotikonsoleille ja Nintendo DS:lle. Pelin julkaisu tapahtui Pohjois-Amerikassa 14. marraskuuta 2010 ja muualla maailmassa alkuvuodesta 2011. Peli pohjautuu tunnettuun lautapeliin, Pictionaryyn, jossa pelaajat piirtävät piirustuksia vihjeiksi arvattavalle esineelle ja heidän joukkuetovereidensa pitää arvata sanoin että mikä esine on kyseessä.


Pelaaminen[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kun peli on suunniteltu moninpeliksi ja partypeliksi kaiken ikäisille, pelaajat voivat valita tiimiin jopa neljä pelaajaa pelaamaan. Kun Udraw GameTablet tulee Udraw Studion kanssa, jossa pelaajat voivat tutustua miten stylus-kynää ja GameTabletiä käytetään, sekä siihen että miten niillä piirretään ja väritetään kuvia.

Pelatakseen, pelaajat pyörittävät arpakuutiota hipaisemalla GameTabletiä stylus-kynällä ja etenee läpi ruutujen pelilaudalla. Pelaajat piirtävät vihjeitä ja antaa tiimikavereiden arvata minuutin ajan, että mikä kuvassa on. Pelin objekti on olla ensimmäinen joukosta, joka saavuttaa viimeisimmän ruudun pelilaudalla.

Udraw Pictionaryssä on yli 3000 vihjettä tai tehtävää, perinteisiä Adult Cluesejaa, joita ovat esimerkiksi Object, Difficult ja Action tai Junior Clueseja, joihin kuuluu puolestaan esimerkiksi Animal Houses ja At the Zoo, jotka on suunnattu nuoremmille. Peli eroaa klassisesta Pictionary-pelistä siten, että siinä on uusia piirto-moodeja. Normaali Pictionary-moodi antaa pelaajien pelata peliä showtyylillä 3D pelilaudalla valikoimalla piirtovälineitä, harjoja ja värejä saadakseen elävempää ja hahmottavempaa kokemusta. Pictionary Manialla on custom-pelilauta ja seitsemän uutta piirtomoodia, joihin kuuluu Get In Straight, Shape It Up, Rotation Frustration, One Line, Ink Limit, No Peeking ja Off Hand. Free Draw antaa pelaajan käyttää piirtotyökaluja Udraw Game Tabletillä taideteoksien luomiseen.

Vastaanotto[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Udraw Pictionary on saanut pääosin positiivisia vastaanottoja. Kun THQ näytteli Udraw Pictionaryn Gamescom 2010-tapahtumassa, arvostelijat huomioivat että pelin lisätila "tekee hulluja juttuja, kuten rajoittaa mustemäärää, jota on saatavilla piirtämiseen, kiertää kuvan kun vedät tai saa sinut piirtämään ilman nostamatta kynää GameTabletiltä. Tämä lisää raikkautta Pictionaryn kokemukseen, joka on sidottu menemään hyvin alas perheiden ja ystävien pariin".[1] Videopeliarvostelijat Joystiqillä huomioivat että "Udraw-versio sisältää yhden muunnelman, joka tekee pelistä huomattavasti vaikeamman ja luultavasti hauskemman".[2] IGN sanoi että Pictionary on "suunniteltu perheelle kodikkaaseen tunnelmaan", tehden siitä "partypelin" muiden uDraw GameTabletille suunniteltujen pelien keskuudessa.[3] USA Today kirjoitti, että Pictionary voi olla "paras peli ja ehkä jopa kaikista suosituin peli -- uDrawille".[4]

Katso myös[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]