Tyler Reks

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Tyler Reks marraskuussa 2010

Gabrielle Alon Tuft (s. 1. marraskuuta 1978) on yhdysvaltalainen entinen showpainija. Hän työskenteli World Wrestling Entertainmentille (WWE) ja sen SmackDown brändissä nimellä Tyler Reks[1]. Hän työskenteli myös WWE:n farmiliigassa Florida Championship Wrestlingissä (FCW), missä hän on pidellyt FCW Tag Team -mestaruutta Johnny Curtisin kanssa ja hän on myös entinen Florida Heavyweight mestari.

Tuft kertoi helmikuussa 2021 olevansa transsukupuolinen.[2]

World Wrestling Entertainment (2007- )

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Florida Championship Wrestling (2007-2009)

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tehtyään debyytin WWE:ssä helmikuussa, 2007, Tuft allekirjoitti kehityksellisen sopimuksen WWE:n kanssa helmikuussa, 2009 ja hänet lähetettiin Florida Championship Wrestlingiin (FCW) kehänimellä Tyler Reks. 11. joulukuuta, 2008, Tuft ja Johnny Curtis voittivat The New Hart Foundationin (TJ Wilson ja DH Smith) ja heidät julistettiin uusiksi FCW Tag Team mestareiksi. 30. huhtikuuta, 2009, Reks ja Curtis hävisivät mestaruuden Dude Bustereille. Reks ja Curtis pitelivät mestaruutta 140 päivää, mikä on pisin mestaruuskausi. 11. kesäkuuta, 2009, Reks voitti Florida Heavyweight -mestaruuden Drew McIntyreltä. 13. elokuuta, Reks hävisi mestaruuden Heath Slaterille.

ECW (2009-2010)

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Hän teki debyyttinsä 30. kesäkuuta, 2009 ECW'ssä surffaaja gimmickillä, missä hän ja Zack Ryder sopivat matsin WWE Superstarsiin. 2. heinäkuuta, WWE Superstarsissa, Reks hävisi debyytti ottelussaan Ryderille. Seuraavassa Superstarsissa, he ottelivat uusintaottelussa, mutta Ryder onnistui jälleen voittamaan. 21. heinäkuuta, ECW'ssa, Reks voitti ensimmäisen ottelunsa selättämällä Paul Burchillin ja seuraavalla viikolla, Reks löi hänet uudestaan. 15. syyskuuta, ECW'ssa, Reks osallistui 10 miehen battle royaliin, minkä voittaja saisi haasta Christianin ECW -mestaruudesta, mutta matsin voitti Zack Ryder. Tämän jälkeen Reks ei esiintynyt televisiossa vähään aikaan. WrestleMania XXVI:ssä Reks osallistui 26 miehen battle royaliin ennen show’n alkua, muttei voittanut ottelua.

SmackDown (2010 -)

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Huhtikuun lopulla, Reks siirtyi SmackDown brändiin. Reksin oteltua monissa dark matseissa, hän teki SmackDown debyytin 15. lokakuuta, heelinä, missä hän haastoi Kavalin matsiin paikasta SmackDownin joukkueeseen Bragging Rightsissa. Reks voitti Kavalin ja sai paikan SmackDownin joukkueeseen. Bragging Rightsissa, Tyler selätti Santino Marellan, ennen kuin RAW'n joukkueen jäsen, Sheamus eliminoio hänet. Kuitenkin, SmackDownin joukkue voitti toisen kerran peräkkäin. Survivor Seriesissä, Reks oli Alberto Del Rion joukkueessa Rey Mysterion joukkuetta vastaan. Survivor Series ottelussa, Reks eliminoitui kolmanneksi viimeisenä, kun Kofi Kingston selätti hänet. Matsin voitti Mysterion joukkue.

 • Lopetusliikkeet
  • Big Kahuna (Springboard moonsault) - FCW
  • Burning Hammer (Backbreaker rack DDT) - WWE
 • Lempinimet
  • "The X-Factor"
  • "T-Reks"
  • "Dreadlocked Demolition Man"

Mestaruudet ja saavutukset

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]
 1. Tyler Reks WWE. Viitattu 8.2.2021. (englanniksi)
 2. Karjalainen, Anssi: Entisen showpainitähden piina päättyi – on transsukupuolinen: ”Rakas vaimoni hyväksyy minut” Iltalehti. Viitattu 8.2.2021.

Aiheesta muualla

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]