Tommy Joe Ratliff

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Tommy Joe Ratliff esiintymässä vuonna 2010.

Tommy Joe Ratliff (oik. Thomas Joseph Ratliff; s. 18. lokakuuta 1981) on yhdysvaltalainen basisti ja kitaristi. Hän on soittanut bassoa Adam Lambertin yhtyeessä vuodesta 2009. Ratliff on toiminut aikaisemmin kitaristina yhtyeissä The TV Babies, Turn of The Screw, Eat The Crow ja Exit Music.

Elämäkerta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Ratliff kasvoi Burbankissa, Los Angelesissa. Ratliffin perheeseen kuuluu hänen äitinsä, Dia Ratliff ja siskonsa Lisa. Hänen isänsä Ron kuoli vuonna 2010. Ratliff on ateisti. Hänellä on lukuisia tatuointeja, joista ensimmäisen hän otti 20-vuotiaana. Hänellä on muun muassa hihatatuointi, joka sisältää kauhuelokuvien hahmoja, Depeche Mode -tatuointi ja kaksi horoskooppitatuointia. Ratliff kärsii korkeanpaikankammosta sekä unettomuudesta ja kertoo pelkäävänsä suuria nopeuksia. Ratliff nähtiin muutama vuosi sitten yhdessä Liz Anne Hillin kanssa, mutta kertoi heidän eronneen uskonnollisista syistä. Ratliff osaa soittaa koskettimia, bassoa, kitaraa ja rumpuja.

Ura[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Monen yhtyeen jälkeen Ratliff ryhtyi Adam Lambertin basistiksi. Lambertin The Glam Nation Tour (GNT), joka alkoi 6. kesäkuuta ja päättyi 16. joulukuuta 2010, oli Ratliffille ensimmäinen maailmankiertue. Alun perin hän haki kitaristin paikkaa, ja Monte Pittmanin lähdettyä yhtyeestä vuonna 2012 hän siirtyikin Lambertin kitaristiksi. Ratliff oli mukana myös Lambertin toisella maailmankiertueella, We Are Glamily Tour (WAG). Ratliff kirjoittaa musiikkia yhdessä Brian Londonin kanssa, joka soittaa koskettimia Lambertille. Heiltä on tulossa albumi.

Tämä muusikkoon liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.