Lori Grimes

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Lori Grimes
Luoja(t) Robert Kirkman
Tony Moore
Charlie Adlard
Näyttelijä(t) Sarah Wayne Callies
Ensi-
esiintyminen
numero 2 (sarjakuva)
jakso Menneitä (televisiosarja)
Viimeinen
esiintyminen
numero 48 (sarjakuva)
numero 55 (takauma)
jakso Tappaja sisälläni (televisiosarja)
jakso Tuhoon tuomitut (hallusinaatio)
Kustantaja Image Comics
Henkilötiedot
Status kuollut
Sukupuoli nainen
Ikä 27 (numero 2)
28 (numero 48)
Suhteet
Puoliso(t) Rick Grimes
Lapset Carl Grimes
Judith Grimes
Tutut Shane Walsh
Carol Peletier
Glenn Rhee
Dale Horvath
Andrea
Donna (sarjakuvassa)
Daryl Dixon (televisiosarjassa)
Merle Dixon (televisiosarjassa)
Hershel Greene
Maggie Greene
Beth Greene
Alice Warren (sarjakuvassa)

Lori Grimes on kuvitteellinen hahmo yhdysvaltalaisessa sarjakuvassa The Walking Dead sekä samannimisessä televisiosarjassa. Hahmoa näyttelee televisiosarjassa Sarah Wayne Callies.

Sarjakuvassa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Sarjakuvassa Lori asui Cynthianassa, Kentuckyssa yhdessä poikansa Carlin ja miehensä Rickin kanssa. Maailman romahtaessa hän lähti poikansa ja miehensä parhaan ystävän Shane Walshin kanssa kohti Atlantaa turvapaikan toivossa, Rickin ollessa heidän kotikaupungissaan sairaalassa koomassa ampumisen seurauksena. Lorille kehittyi seksisuhde Shanen kanssa. Lori nähdään ensimmäistä kertaa sarjakuvan numerossa 2, jossa hän on muiden selviytyjien kanssa leirillä, lähellä Atlantan kaupunkia. Rickin tullessa takaisin, Lori ja Carl tulevat onnelliseksi ja Lori hylkää Shanen, joka tulee mustasukkaiseksi. Numerossa 7 käy ilmi, että Lori on raskaana ja Rick saa tietää hänestä ja Shanesta. Numerossa 39 Lorin lapsi syntyy. Lori kuolee myöhemmin numerossa 48 Kuvernöörin hyökkäyksessä, kun Lilly ampuu häntä.

Televisiosarjassa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Televisiosarjassa Lori lähtee sarjakuvan tapaan Carlin ja Shanen kanssa kohti Atlantaa Rickin jäädessä sairaalan. Lorille kehittyy suhde Shanen kanssa. Myöhemmin Rickin tullessa takaisin, Lori jättää Shanen, joka tulee hyvin mustasukkaiseksi. Sarjan toisella tuotantokaudella Lori saa tietää olevansa raskaana. Hän salaa sen aluksi kaikilta, mutta myöhemmin Rick ja muut saavat kuulla asiasta. Kolmannella tuotantokaudella jaksossa Tappaja sisälläni, Lorin synnytys alkaa, mutta hän ei kykene synnyttämään normaalisti, joten Maggie Greene suorittaa Lorille keisarilaikkauksen, jossa tämä kuolee. Lori nähdään kauden myöhemmissä jaksoissa, kun Rick alkaa nähdä hänestä hallusinaatioita, mutta ne loppuvat jaksossa.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä kuvitteelliseen hahmoon, paikkaan tai ilmiöön liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.