Gabriella Montez

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Gabriella Montez
Vanessa Hudgens Gabriella Montezina
Vanessa Hudgens Gabriella Montezina
Näyttelijä(t) Vanessa Anne Hudgens
Ensi-
esiintyminen
High School Musical
Henkilötiedot
Koko nimi Gabriella Montez
Ammatti Opiskelija
Sukupuoli nainen
Suhteet
Tutut Troy Bolton (poikaystävä)
Taylor McKessie (hyvä ystävä)
Chad Danforth
Sharpay Evans
Ryan Evans
Martha Cox
Kelsi Nielsen

Gabriella Montez on yksi High school musical -elokuvien päähenkilöistä. Gabriellaa esittää näyttelijä-laulaja Vanessa Hudgens.

High School Musical[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Gabriella Montez saapuu East Highin uudeksi oppilaaksi. Hän tutustuu koulun koripallojoukkueen kapteeniin Troy Boltoniin (Zac Efron), jonka kanssa hän osallistuu koulun musikaalin koelauluihin. Myöhemmin Gabriellan ja Troyn suhde syvenee. He viettävät yhden kesän golfklubilla, jolla he molemmat työskentelevät. Pian molempien tulevaisuuden suunnitelmat pakottavat Gabriellan valitsemaan Troyn ja opiskelun välillä. Hän lähtee opiskelemaan muualle, mikä on Troylle pettymys. Troy lähtikin Gabriellan perään ja sai opiskelupaikan läheltä häntä, minkä jälkeen heidän suhteensa alkoi taas kukoistaa.

Gabriella on luonteeltaan ystävällinen ja määrätietoinen. Hän on hyvä motivoimaan toisia: hän suostutteli koko luokan mukaan kevätmusikaaliin. Kevään musikaali on tärkeä Troylle ja Gabriellalle. Sharpay Evans yrittää erottaa Troyn ja Gabriellan. Hän päättää siirtää kymmenottelun ja koripallo-ottelun samalle päivälle koe-esiintymisen kanssa. Kuitenkin he onnistuvat pääsemään musikaaliin. East High voittaa mestaruuden.

Tämä kuvitteelliseen hahmoon, paikkaan tai ilmiöön liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.