Ero sivun ”Helsingin Suomalainen Klubi” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
ei muokkausyhteenvetoa
Nykyään Helsingin Suomalaisella Klubilla on lähes 4.000 jäsentä. Jäseneksi voidaan johtokunnan päätöksellä hyväksyä suomalainen mies, jota kaksi Klubin aiempaa jäsentä suosittelee. Vaikka naisia ei Klubin jäseniksi hyväksytä, heidän on mahdollista vierailla Klubissa esimerkiksi lounaalla Klubin kabineteissa (ei kuitenkaan juhlasalissa) tai Klubin avec-tilaisuuksissa Klubin jäsenen vieraina.
 
Helsingin Suomalainen Klubi on kulttuuri- ja keskusteluklubi, jossa suomalaisuuden aatteelliseen pohjaan sitoutuneet eri-ikäiset miehet tapaavat toisiaan. Klubi onei yleishyödyllinenole yhteisö,millään jonkatavoin laajasidoksissa sähköinenmihinkään julkaisutoimintapoliittiseen kohdistuupuolueeseen myösja kansainväliseenon yhteisöön.avoin Merkitttävimmätkaikille Klubinarvomaailmaansa ylläpitämätsitoutuville sivustotsuomalaisille ovat Cmiehille.G.E.Mannerheimin ja Jean Sibeliuksen elämäntyötä esittelevät kokonaisuudet.
 
Helsingin Suomalainen Klubi on yleishyödyllinen yhteisö, jonka laaja sähköinen julkaisutoiminta kohdistuu myös kansainväliseen yhteisöön. Merkitttävimmät Klubin ylläpitämät sivustot ovat C.G.E.Mannerheimin ja Jean Sibeliuksen elämäntyötä esittelevät kokonaisuudet.
 
Klubi tarjoaa jäsenilleen ohjelmaa kulttuurin ja erilaisten harrastusten merkeissä. Luentotyyppisiä klubi-iltoja järjestetään esimerkiksi ulko-, puolustus- ja talouspolitiikkaan liittyen. Harrastusryhmiä muodostetaan jäsenten kiinnostuksen perusteella. Nykyisin jäsenet harrastavat mm. kuorotoimintaa, kirjallisuutta, historiaa, ilmailua, biljardia (Klubilla on eräs Suomen harvoista täysimittaisista snooker-pöydistä), skruuvia, metsästystä ja golfia.
Rekisteröitymätön käyttäjä

Navigointivalikko