Ero sivun ”Shadow the Hedgehog” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
40 merkkiä poistettu ,  11 vuotta sitten
p
Kumottu muokkaus 9748036, jonka teki 88.193.17.159 (keskustelu) faniparitus pois
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
p (Kumottu muokkaus 9748036, jonka teki 88.193.17.159 (keskustelu) faniparitus pois)
[[Knuckles the Echidna]] on auttanut Shadowta löytämään Kaaossmaragdeja, koska Shadow huijasi häntä ovelasti.
 
[[Rouge the Bat]] ja Shadow ovat ystäviä ja toisinaan he rakastavat toisiaanliittolaisia. Shadow pelastaa Rougen vähän väliä ties mistä. Yleensä siellä missä on Shadow, on myös Rouge, ja yleensä myös Kaaossmaragdi. Rouge näyttää olevan ainoa, joka välittää Shadowsta.
 
[[Amy Rose]] on Soniciin rakastunut tyttösiili joka sattui halaamaan Shadowta luullen tätä Soniciksi ([[Sonic Adventure 2]]:ssa). Kun Amy huomasi Rougen tämä tajusi ettei Shadow olekaan Sonic. Amy sai Shadown muistamaan, ettei Maria halunnut Shadown kostavan Maailmalle, vaan antamaan ihmisille mahdollisuuden olla onnellisia.
 
[[Silver the Hedgehog]] ystävystyi Shadown kanssa heidän välisen taistelun jälkeen, jonka shadow voitti helposti. Silver sekoitti Shadown [[Mephiles the Dark]]iin. Silver esiintyy vuoden 2006 Sonic the Hedgehog- pelissä, sekä [[Sonic Rivals]] ja [[Sonic Rivals 2]]-peleissä.
 
[[Maria Robotnik]] oli Shadown ystävä, mutta G.U.N.:in sotilas ampui Marian. Shadow aikoi kostaa Marian kuoleman, mutta Amy kertoi Shadowille ettei Maria olisi halunnut sitä. Shadow ymmärsi sen, ja päihitti Sonicin kanssa [[Biolizard]]in ([[Sonic Adventure 2]]ssa).
630

muokkausta

Navigointivalikko