Ero sivun ”Keskustelu käyttäjästä:Ningyou” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Rivi 434: Rivi 434:
:Käytä muokkausta? --[[Käyttäjä:Ningyou|人形/''Ningyou'']] ([[Keskustelu käyttäjästä:Ningyou|Lätise]]) 13. tammikuuta 2011 kello 17.08 (EET)
:Käytä muokkausta? --[[Käyttäjä:Ningyou|人形/''Ningyou'']] ([[Keskustelu käyttäjästä:Ningyou|Lätise]]) 13. tammikuuta 2011 kello 17.08 (EET)
::Kaytetty, kommentti oli tiedoksi vaan kun kerran noita prefektuurimallineita naytat ahkerasti nikkaroivan. [[Käyttäjä:Jpatokal|Jpatokal]] 18. tammikuuta 2011 kello 15.05 (EET)
::Kaytetty, kommentti oli tiedoksi vaan kun kerran noita prefektuurimallineita naytat ahkerasti nikkaroivan. [[Käyttäjä:Jpatokal|Jpatokal]] 18. tammikuuta 2011 kello 15.05 (EET)
:::Enpä erityisesti, tuossa kävi vain ajatusvirhe kun muuten noita muita ja ihmettelin miksi laatikon yläosassa lukee "hokkaidon" vaikka pitäisi lukea Hokkaidoo, kelasin että oli unohtunut -prefektuuri siitä tjsp. ja lisäsin. Jäi ajatus niinkuin puolitiehen. Kiitos kuitenkin infosta :) --[[Käyttäjä:Ningyou|人形/''Ningyou'']] ([[Keskustelu käyttäjästä:Ningyou|Lätise]]) 19. tammikuuta 2011 kello 06.17 (EET)

Versio 19. tammikuuta 2011 kello 07.17


Ningyoun keskusteluiden arkistot:
1 | 2 | 3



Fukuokan kaupunginosat

Siirsin tekemäsi Fukuokan "kaupunginosa"-artikkelit uusille nimille, ilman lisämäärettä. Tajusin sittemmin, kuitenkin liian myöhään, että samannimisiä kaupunginosia lienee muissakin Japanin kaupungeissa, joten lisämääreet ovat ainakin tulevaisuudessa tarpeen. Jatkossa varmaan kannattaa luoda kaupunginosa-artikkeleista (nimetty esim. "Higashi-ku") täsmennyssivu, joka ohjaa eri kaupunkien, lisämääreillä täsmennettyihin kaupunginosa-artikkeleihin. Kannattaa kuitenkin muistaa, että täällä lisämääreet laitetaan sulkuihin, siis "Higashi-ku (Fukuoka)", eikä niitä eroteta pilkulla, kuten en.wikissä. Pahoittelen aiheutamaani lisätyötä, mutta voin tarvittaessa avustaa kykyjeni mukaan esim. täsmennyssivujen tekemisessä. //Ephief 10. lokakuuta 2006 kello 18.30 (UTC)

Niin, en ole itse noita lisännyt pilkulla ainakaan muistaakseni. Voi olla että Louhikärmes teki sen tai että ne unohtuivat siirtäessäni ne sinne. Kiitoksia kuitenkin tästäkin opetuksesta, vaikka tiesin sen edeltä käsin jo. Jos auttaa haluat, voit siirtää nuo kaksi (2) artikkeliä nykyisen nimeämiskäytännön mukaisesti nantokakantoka-ku (Fukuoka). --Ningyou 10. lokakuuta 2006 kello 18.36 (UTC)
En näemmä ehtinyt :)//Ephief 10. lokakuuta 2006 kello 19.19 (UTC)
Artikkelin Fukuoka boksin kyllä kerkiät ;) --Ningyou 10. lokakuuta 2006 kello 19.28 (UTC)

Kurume

Hei, jollet tahdo kenenkää muun muuttavan sivua kääntäessäsi sitä, ole kiltti ja käytä Työn alla mallinnetta. Poistamasi linkki toimii, vaikka avautuva webbisivu ei olekkaan maailman kaunein. Myönnän kyllä, että kaksi linkkiä samasta asiasta tuntuu vähän turhalta, mutta suurempi osa wikipediaa käyttävistä ihmisistä ymmärtänee englantia kuin japania. Myöskään linkkiä englanninkieliselle sivulle ei ollut japaninkielisellä etusivulla. Jos japania taitavana ihmisenä näit tiedotteen, että sivu ei enää päivitetä, olisit voinu laittaa siitä maininnan toisin kuin virheellisen väitteen linkin toimivudesta. --Igno 20. lokakuuta 2006 kello 13.27 (UTC)

Hei, en yleensä viitsi laittaa aiheeseen kyseistä mallinnetta, sillä 99% tapauksista kukaan ei niihin koske. Huomasin myös, että lisäsit toisen linkin minkä itse olin alunperin laittanut (joka ei toiminut). --Ningyou 20. lokakuuta 2006 kello 13.34 (UTC)

Pyyntö

Iltaa, Ningyou. Kun sinä osaat kuvien kanssa touhuta, niin minulla olisi yksi ihan pieni toive. Tarvitsisin kuvan heprealaisesta kirjaimesta (mieluiten tämän), jonka sisällä sen keskellä olisi pieni piste. Tähän tapaan. Hoituuko? -Aslak 23. lokakuuta 2006 kello 19.56 (UTC)

Tehty, millä nimellä tallennan? --Ningyou 23. lokakuuta 2006 kello 20.38 (UTC)
Kiitos! Ööm, esimerkiksi Image:Hebrew letter Beth with dagesh.svg. Tulee artikkeliin dageš. -Aslak 23. lokakuuta 2006 kello 20.43 (UTC)
Siellä on :) --Ningyou 23. lokakuuta 2006 kello 21.07 (UTC)
Oikein hyvä :) -Aslak 23. lokakuuta 2006 kello 21.13 (UTC)

Hei! Pohdin tuon luokan olemassoloa, sillä kuvien käyttöoikeuksissa sanotaan: "Logoa käytetään Wikipediassa Suomen tekijänoikeuslain sitaattioikeuden ja Yhdysvaltojen tekijänoikeuslain fair use -oikeuden nojalla". Mietin, että toteutuuko sitaattifunktio tuossa luokassa, jossa ne ovat ilman mitään asiayhteyttä. Oman näkemykseni mukaan ei toteudu ja ajattelin poistaa luokan, mutta kysyisin vielä, onko sinulla jotain muuta näkemystä tästä asiasta. Samulili 29. lokakuuta 2006 kello 19.30 (UTC)

Ei tietenkään ole, luokittelin ne lähinnä siksi että minun itseni olisi helpompi nähdä mitä on tehty jne. Mutta jos asia tosiaan koskee myös luokitusta (ja sen kautta tietysti muissa artikkeleissa käyttöä), on se ehkä parasta siinä tapauksessa poistaa. --Ningyou 29. lokakuuta 2006 kello 19.57 (UTC)
Osasin arvata luokittelun syyn ja syy on ihan ymmärrettävä. Linkkiluettelon voisi kyllä tehdä (pelkkä teksti ilman kuvia). Poistan luokan tässä joskus kunhan jaksan :) -Samulili 30. lokakuuta 2006 kello 18.58 (UTC)
Otanpa ideastasi vaarin, ja teen linkkiluettelon käyttäjäsivuilleni --Ningyou 30. lokakuuta 2006 kello 18.59 (UTC)

Terve! Saanko kysyä, keitä nuo isommat kihot ovat? [1] Ei nimittäisin tekisi mieli tuollaisesta pikkuasiasta tapella :) Eikö sinustakin lukijalle kannata pikemminkin kertoa, että Cloaca maxima on latinaa kuin että Suurin viemäri on suomea? Siinä on pilkku, joten pitäisi olla selvää, että lyhenne ei viittaa suomennokseen. --Mb 1. marraskuuta 2006 kello 21.34 (UTC)

En muista nimeltä nyt enää, irkissä tuota puitiin ~5-6 ihmisen kanssa yhdessä ja sanoivat, että ehdottomasti siihen k-fi. --Ningyou 1. marraskuuta 2006 kello 21.35 (UTC)
Ei kyllä taida tällainen lähde minua oikein vakuuttaa. Mitkä mahtavat olla asiaperustelut? --Mb 1. marraskuuta 2006 kello 21.40 (UTC)
Varmaan se, että pilkkuasi ei kukaan huomaa ja se, että suurin viemäri on suomea, ei latinaa? --Ningyou 1. marraskuuta 2006 kello 21.41 (UTC)
Jos kerran pilkkua ei huomata, niin sopisiko jos laitettaisiin "latinaa, Suurin viemäri". Silloin asian pitäisi olla selvä. Tai vaikka "lat.; suom. 'Suurin viemäri'". Joka tapauksessa on tähdellisempää selittää, mitä kieltä Cloaca Maxima on, kuin toisin päin. --Mb 1. marraskuuta 2006 kello 21.47 (UTC)
"lat.; suom. 'Suurin viemäri'" kuulostaisi järkevämmältä, mutta loppujenlopuksi minua ei niin kauheasti kiinnosta. Näytti vain siltä nimittäin, että Cloaca maxima oli latinaksi suuri viemäri ;) --Ningyou 1. marraskuuta 2006 kello 21.54 (UTC)
No, laitetaanpa tuo kompromissimuoto sitten :) --Mb 1. marraskuuta 2006 kello 22.03 (UTC)

Aarnivalkean koulu

Hei, olit merkinnyt artikkelin Aarnivalkean koulu roskaksi. Mielestäni se ei ole sitä, sillä peruskouluista on ollut muutamia äänestyksiä, joissa ne on päätetty säilyttää. Jos olet edelleen sitä mieltä, että ko. artikkeli tulisi poistaa, suosittelen poistoäänestystä, mutta roskana en lähtisi sitä poistamaan. --Jetman 5. marraskuuta 2006 kello 22.00 (UTC)

(Ningyou) onko jotkut ala-asteet merkittäviä?
(Samulili) "X:n ala-aste on ihan niin kuin kaikki muutkin, mutta sillä on paremmat keinut."
(Ningyou) no, jos son teistä turha ni sanokee vaan ni mie ilmottelen sen roskaksi
(linnea) o
Tämän keskustelun pohjalta merkkasin kyseisen artikkelin turhaksi. Oma henkilökohtainen näkemykseni kun aiheeseen on, että lukiot ovat merkittäviä, peruskoulut eivät joitakin poikkeuksia lukuunottamatta ole. Toisaalta, samapa se minulle on poistetaanko tuo vai ei, mutta voisit vaikka samalla laajentaa artikkelin edes tyngäksi. --Ningyou 5. marraskuuta 2006 kello 22.02 (UTC)

Maantieteen luokitus

Hei

Olet korjannut maantieteen luokitusta. Oikein mahtvaa, koska on ollut pahasti pyllyllään. [[Luokka:Maantieteen osa-alueet]] on kuitenkin ainakin tällaisenaan tarpeeton (ja virheellinen), en tiedä, huomasitko tätä. Joko luokan voisi poistaa tai sitten Yleismaantieteen ja aluemaantieteen voisi siirtää sen alaluokiksi, kartografia siellä voisi olla (ihmismaantiede ei kuulu noin yläluokaksi).

Kysymys maantieteen osa-alueeet luokan poistamisesta palautuu oikeastaan siihen, että koko luokituksen voisi järjestää maantieteen osa-alueiden mukaan eli siten, että luokassa maantiede olisi luokat Yleismaantiede, Kartografia, Aluemaantiede ja Suunnittelumaantiede, ja muut olisi järjestetty näiden alle.

Siis näin:

Ilmansuunnat -> Kartografia

Jäätikkötiede -> oikeastaan mieluummin Hydrologia

Kanavat -> Suunnittelumaantiede

Kannas -> lähinnä Geomorfologia

...

Tällaisella järjestelyllä olisi puolensa:

- Jako on melko tieteellinen ja jos joku selaa luokittain, voi mennä hermo, ennenkuin esim. kanava löytyy suunnittelumaantieteestä.

- Ei ole täysin yksiselitteistä, minne mikäkin menee, sillä monet sivuvavat tai jakaantuvat monelle osa-alueelle.

+ Luokitus on muutenkin summittaista: arvaamiseksi se menee nykyäänkin, jos haluaa löytää jonkun luokan (koska paljon on myös pielessä: esim: Valtiot ei kuulu Poliittiseen maantieteeseen vaan Aluemaantieteeseen!!).

+ Jos ei laita kaikkia tämän luokituksen mukaan, ei ole mitään fiksua jakoa siitä, että osan artikkeleista laittaa ja osaa ei.

+ Jako on "siisti" ja pitkälle hierarkinen: Luokkaan Maantiede jäisi loppujen lopuksi tod. näk. vain luokat Yleismaantiede, Kartografia, Aluemaantiede, Suunnittelumaantiede, Maantieteilijät, Maantiedetyngät ja Luettelot maantieteestä


Luokitus on itselleni täysi mysteeri. Miten alaluokat ja yläluokat tehdään? Ohjetta en mistään ole löytänyt. --Luhtahuitti - porzana porzana 8. marraskuuta 2006 kello 08.59 (UTC)

Kopioin edellisen Maantieteen keskustelusivulle, koska voi olla ihan hyvä saada myös vähän muilta mielipiteitä. Eli sinne siis. --Luhtahuitti - porzana porzana 8. marraskuuta 2006 kello 10.06 (UTC)

Vaikka kommenttisi Steffeckin keskustelusivulla on poistettu, kommentoin sitä silti nyt kun palasin bannista (joka tietämättäni oli kyllä lyhentynyt päiväksi). Wikipedian sivulla kovin monimutkaisia taittoja on mahdotonta tehdä. Kun tunnut olevan asiasta paremmin perillä, ehdotan että muokkaat sivun niin hyvän näköiseksi kuin se Wikipedian eväillä on mahdollista. Olen kuitenkin sitä mieltä että kuvien pienentäminen postimerkin kokoiseksi ei ole järkevää, eikä ole järkevää iskeä sinne kaikkia Commonsista löytyviä Steffeckin teoksia mikrokokoiseen galleriaan. Samalla vaivalla ne saa esiin Commonsistakin. Mutta estradi on sinun, ole hyvä. --Ulrika 14. marraskuuta 2006 kello 16.59 (UTC)

  • Haukotus* Hohhoijjaa. --Ningyou 14. marraskuuta 2006 kello 20.40 (UTC)
Juu, ei se tosiaan siitä kohentunut. --Ulrika 15. marraskuuta 2006 kello 04.34 (UTC)

Korjaus

Hei korjaatko äänestyksesi tuolla Wikipedia:Poistettavat sivut/Lucía Hiriart Rodríguez. terveisin --Alexius Manfelt 19. joulukuuta 2006 kello 18.11 (UTC)

Hei, kumosit muokkaukseni artikkeliin Lumparland ilman minkäänlaista perustelua. Olisi kiva jos voisit osoittaa, että noita "suomenkielisiä" nimiä oikeasti käytetään jossain, itseänikin kiinnostaisi. - C12H22O11 (puhe) 10. tammikuuta 2007 kello 14.29 (UTC)

Sinä ne pois muokkasit ensin, näen ennemminkin sinun velvollisuudeksesi todistaa, ettei niitä käytetä missään. "Ei mitään tälläsiä" ei ole mielestäni riittävää. --Ningyou 10. tammikuuta 2007 kello 20.37 (UTC)
Miten todistan jonkun olemattomuuden? Etsi vaikka Googlesta hakusanoilla Lumparlanti tai Lumparla. Ensimmäistä käytetään pelkästään Wikipediassa ja 1920-luvulta peräisin olevassa "Pienessä Tietosanakirjassa", ja Lumparla on Raision kaupunginosa. - C12H22O11 (puhe) 11. tammikuuta 2007 kello 07.22 (UTC)
Eikö siinä ole jo sitten perusteluita kerrakseen? --Ningyou 11. tammikuuta 2007 kello 09.15 (UTC)
Perusteluita mihin? - C12H22O11 (puhe) 11. tammikuuta 2007 kello 14.37 (UTC)

Anteeksi sössintäni

En ole japanin kielen taitaja, joten kämmäilin puolinukuksissa ollessani Koji Kondo -artikkelin kanssa. Tarkempi selittely löytyy Koji Kondo -keskustelusivulta. Japanin kielen taitajana Sinun tietosi painaa minun tietojani enemmän. En halua missään nimessä haastaa riitaa! :) --Hedgefox 22. tammikuuta 2007 kello 11.19 (UTC)

Palkinto

Moi, kiinnostaisiko sinua suunnitella palkinto, joka myönnetään suositeltujen sivujen parissa ahkeroineille käyttäjille (Malline:Suositeltu-mitali)? Palkintodesignerimme Myrtti kun on kadonnut ja nykyinen kuva on tuhottoman ruma. Mallina voisi käyttää esimerkiksi tätä (tämä on vain ehdotus), ja olisi kiva jos mitali liittyisi jotenkin suositeltuihin sivuihin (se voisi sisältää esimerkiksi tähden). –Aslak 28. tammikuuta 2007 kello 13.13 (UTC)

Hmmmmmmmmm, en ole kovinkaan pätevä suunnittelija, ennemminkin toteuttaja. Katsellaan miten kerkeän tässä. --Ningyou 1. helmikuuta 2007 kello 22.22 (UTC)

Hokkaidon kartta

Greetings! I'm Alex K, user from Ukrainian Wikipedia. Would you be so kind to tell me what soft and what maps did you use to create the map of Hokkaidon (Hokkaidon kartta)?--Alex K 1. helmikuuta 2007 kello 09.40 (UTC)

Hey Alex! I used free Inkscape (en:Inkscape) vector-drawing tool for drawing the line-art and Adobe Photoshop for effects. The Reference maps were found from the google and various japanese and finnish map books, which I scanned and used on the background as reference. --Ningyou 1. helmikuuta 2007 kello 19.42 (UTC)

Thank you very much! Maybe I'll look for your advice time in future. Bless you!--Alex K 3. helmikuuta 2007 kello 06.28 (UTC)

Siitä prefektuurista

Hyvä että huomautit! Parempi niin, sillä itse aluksi mietin tuota samaa mutta en oikein tiennyt miten se onnistuisi parhaiten. Kiitos neuvosta! Tabasco 11. helmikuuta 2007 kello 15.31 (UTC)

Moi, luulen että nämä tulisi nimetä joko muotoon Fukuokan Nanakuma-linja, Fukuoka Nanakuma -linja tai ehkä yksinkertaisesti Nanakuma-linja. En tiedä, onko noilla mitään vähänkään vakiintunutta suomenkielistä asua. --Neofelis Nebulosa (моє обговорення) 27. helmikuuta 2007 kello 09.22 (UTC)

Voi hyvin olla, annan sinulle vallan päättää :) En oikeastaan edes tiedä, miten tuo Fukuoka pitäisi alussa taivuttaa... nimethän ovat japaniksi "Fukuoka chikatetsu nanakumasen" yms. eli jotakuinkin Fukuokan maanalaisen Nanakuma-linja tai vastaavaa, mutta toisaalta tuon voi ajatella myös jotenkin muuten... Periaatteessa myös koko Fukuokan voisi jättää pois. --Ningyou 27. helmikuuta 2007 kello 14.28 (UTC)
Ja tuskin niillä on vakiintunutta suomenkielistä versiota, kun ne englanniksikin vaihtelee vähän paikasta toiseen... --Ningyou 27. helmikuuta 2007 kello 14.29 (UTC)
Jep, ajattelinkin että kaupungin nimi on ehkä se ylimääräinen osa noissa. Kattoo nyt miten nuo vääntäis.. --Neofelis Nebulosa (моє обговорення) 27. helmikuuta 2007 kello 14.48 (UTC)
Siirsin nuo nyt tuolle pelkälle linjan nimelle nuo sivut. --Ningyou 28. helmikuuta 2007 kello 23.27 (UTC)

Vaalipiirikartta

Hei! Voisitko tehdä tästä kuvasta Image:Finnish_municipalities_2007.png eduskuntavaalien vaalipiirikartan. Itse kaipaa sellaista, jossa ei ole kuntarajoja vaan ainoastaan vaalipiirien rajat. Yritin itse tehdä, mutta ei siitä mitään tullut... Vaalipiirijako löytyy vaalilain viidennestä pykälästä tai tästä pdf-tiedostosta. Kiitos, jos voit auttaa. Samulili 1. maaliskuuta 2007 kello 18.37 (UTC)

Miten pian tämän olisi tarve valmistua? Olen ainakin viikonlopun poissa, ensi viikon maanantaina voin aloittaa työn tämän kanssa. --Ningyou 1. maaliskuuta 2007 kello 22.56 (UTC)
Ei mitään hätää. 18.3. viimeistään olisi hyvä :) Samulili 2. maaliskuuta 2007 kello 08.07 (UTC)
Nyt olisi, millä nimellä haluat että se tallennetaan..? --Ningyou 7. maaliskuuta 2007 kello 00.02 (UTC)
Olisiko vaikka Tiedosto:Vaalipiirit eduskuntavaaleissa 2007. Kiitos! Samulili 7. maaliskuuta 2007 kello 08.47 (UTC)
Kuva:Electoral districts in election of the parliament - Finland 2007.png tuossa nyt on sitten kuva :) --Ningyou 7. maaliskuuta 2007 kello 09.49 (UTC)
Kuva:Electoral districts in election of the parliament - Finland 2003.png tehty. --Ningyou 9. maaliskuuta 2007 kello 00.12 (UTC)
Kiitos tästäkin. Samulili 12. maaliskuuta 2007 kello 20.24 (UTC)

Kiitos. Onko tuollaista kovin vaivalloista tehdä? Ajattelin, että jos kerään sulle tiedot myös vuosien 2003, 1999 jne. vaalipiireistä ja kuntamuutoksista, niin voisitko tehdä noita lisää? Samulili 7. maaliskuuta 2007 kello 10.37 (UTC)

Eihän tuota nyt niin vaivalloista ole tehdä, hankalinta on löytää eri kunnat kartalta kaikkien muiden joukosta :)--Ningyou 7. maaliskuuta 2007 kello 10.38 (UTC)
Teinpä nyt sitten sivun Käyttäjä:Samulili/Vaalipiirit2, jossa on vaaleista 2003 vaaleihin 2007 tapahtuneet vaalipiirimuutokset. Vain alleviivatut muutokset ovat siirtäneet vaalipiirien rajoja. Samulili 7. maaliskuuta 2007 kello 12.57 (UTC)
Noin fiksusti kun saa muutkin, niin eiköhän onnistune nuo muutkin. --Ningyou 7. maaliskuuta 2007 kello 12.58 (UTC)
Heräsi tosin kysymys! Tarkoittaako tuo nyt sitä, että esimerkiksi Punkalaidun oli vuonna 2003 osa satakunnan vaalipiiriä? --Ningyou 7. maaliskuuta 2007 kello 13.07 (UTC)
Sitä se tarkoittaa. Ja vuonna 2003 osa nykyistä Jämsää kuului pirkanmaalaiseen längelmäen kuntaan. Samulili 7. maaliskuuta 2007 kello 13.18 (UTC)

Hongkong

Hongkong on suomen kielessä käytettävä muoto. Ajattelin vain mainita, kun kumosit jonkun tekemän muutoksen Hong Kong –> Hongkong. –Ejs-80 25. maaliskuuta 2007 kello 18.18 (UTC)

Selvä o> --Ningyou 25. maaliskuuta 2007 kello 18.19 (UTC)


Hei pelle sen kirjan nimi on englanniksi "The Last of the Mohicans". Asian voi tarkistaa vaikka englanninkielisestä wikipediasta. Ei kannata tehdä typeriä, omia nimiväännöksiä.

Näinpäs näyttää olevan, muistin itse sen olleen Mahican. Mutta vähän fiksuutta myös IP:lle, pelle tässä on lähinnä sinä kun noin kommentoit :) --Ningyou 1. huhtikuuta 2007 kello 19.42 (UTC)

Vandaalien muokkauksien palauttaminen

Moi! Kun palautat vandalisointeja niin tarkista onko käyttäjä tehnyt samaan artikkeliin useamman muokkauksen peräkkäin ja palauta tarvittaessa kaikki. Esim. artikkeliin Toyota Corolla oli jäänyt sotkuja kun olit palauttanut anonyymin kolmesta muokkauksesta vain viimeisimmän. --Anr 9. huhtikuuta 2007 kello 00.06 (UTC)

Hei! Yleensä tsekkaankin, välillä unohtuu kun katselen tuolta ircin RC-feedistä. Hyvä kuitenkin että olit huomannut, koitan petrata tulevaisuudessa ja muistaa paremmin :) --Ningyou 9. huhtikuuta 2007 kello 10.45 (UTC)

Karttatoive

Moi, taas vaivaan. Haluaisin kartan Etelämantereesta, johon olisi merkitty suurimpien jäähyllyjen sijainnit samaan tapaan kuin esimerkiksi tuolla. Miten olisi, ehtisitkö/jaksaisitko tehdä tuollaisen? –Aslak 1. toukokuuta 2007 kello 14.41 (UTC)

Juu, kaipa tuo onnistuu... vähän pieni tuo refukuva, mut koitellaanpas. --Ningyou 4. toukokuuta 2007 kello 22.55 (UTC)
Ainiin pahus, tein ton tosiaan valmiiksi mutta unohin koko jutun. Laitan tänne jossai välissä kun taas muistan :) --Ningyou 5. kesäkuuta 2007 kello 15.09 (UTC)

Hei Ningyou, olet lisännyt commonsiin hienot kartat Suomen kunnista, jotka tosin erehdyttävästi värivalintoja myöten muistuttavat Maanmittauslaitoksen pohjakarttoja. Eihän kartat ole sieltä kopioitu, saisiko niitä noin vain lisätä Wikipediaan, varsinkaan ilman mainintaa lähteestä? Toivottavasti asiaan ei liity ongelmaa nyt eikä vastaisuudessa. Mutta tämä ei oikeastaan ollut asiani, vaan tarkoitin kysäistä, pystyisitkö tuottamaan ko. kuntakartasta ja maakuntarajakartasta svg-versiot? Olisi mukavampaa tehdä uusia karttoja niiden pohjalta. Voin ehkä auttaa sinua pulauttamalla svg-maakuntakartan Maanmittauslaitoksen ilmaisista kartoista, sieltä kun maakuntajakokin löytyy pdf-muodossa. --Nilakka 6. syyskuuta 2007 kello 18.43 (UTC)

Terve! Karttaa tarkistettaessa kyllä on tsekattu maanmittauslaitoksenkin kartta läpi, josta värit ja muut sellaiset halpamaisesti matkittiin, muuten kartta on kyllä oman työn tulosta, eikä tuollaiseen työhön ole tekijänoikeuksia :) Voin lisäillä tämän kuun kuluessa commonsiin kartan .svg muodossakin, kuten olen alempanakin luvannut. --人形/Ningyou (Lätise) 6. syyskuuta 2007 kello 20.11 (UTC)
Huomenta, hieno juttu, kiitoksia jo etukäteen! --Nilakka 7. syyskuuta 2007 kello 05.06 (UTC)

Niinpä vissiin!

Haista sinä kuule! Mikäs se sitten on jos ei kerran kuvankaappaus nettisivusta????!!??!?! AUTA SITTEN VÄHÄN ÄLÄKÄ POISTELE NIITÄ!!!!!!!! --Jepse 23. toukokuuta 2007 kello 06.27 (UTC)

Sorry

No olet kyllä oikeassa, mutta kun tuntuu että kaikki kuvat rikkovat tekijänoikeuksia ja sitten kun luulee, että kaikki on merkitty oikein, niin joku poistaakin sen, se ottaa vähän päähän. =)

--Jepse 24. toukokuuta 2007 kello 17.02 (UTC)

Esikatselu

Esikatselussa on vain huonopuoli se, että ei näe koko artikkelia, joten kaikkea ei saa sommiteltua heti. Koitan kuitenkin muistaa jatkossa muokata koko sivua ja katsoa sieltä esikatselun. Kiitos vinkistä!

-- Blue-King 30. kesäkuuta 2007 kello 11.18 (UTC)

Ilmoita artikkelin tekijälle

Hei, kun merkitset roskaksi jonkun artikkelin, niin muistathan ilmoittaa siitä artikkelin luojan keskustelusivulla? Siliamaav 11. heinäkuuta 2007 kello 22.18 (UTC)

Pitääkö siitäkin muistuttaa? Ei minulle ainakaan ole ikinä ilmoitettu o_O --Ningyou 11. heinäkuuta 2007 kello 22.19 (UTC)
Katso täältä, ja sivulta se oikealla oleva laatikko. Siinä pyydetään laittamaan artikkelin luojan sivulle malline. :) Siliamaav 11. heinäkuuta 2007 kello 22.21 (UTC)
"Kannattaa yleensä". Eli ei mikään kovin pakollinen. Voin toki vaivautua vastaisuudessa laittamaan, aina en jaksa, varsinkaan ei-niin-vandalismia sisältävissä artikkeleissa. --Ningyou 11. heinäkuuta 2007 kello 22.23 (UTC)
Juu, ei tässä sillain ongelmaa. Muistutin vain :) Siliamaav 11. heinäkuuta 2007 kello 22.25 (UTC)
Sure, no worries mayte ;D --Ningyou 11. heinäkuuta 2007 kello 22.27 (UTC)

Luokat pois

Poistaisitko luokittelun sivulta Käyttäjä:Ningyou/Japanin laivasto/Malliartikkeli? Olemattomat luokat näkyvät tarpeettomasti Halutut luokat -sivulla. --Hippophaë 12. heinäkuuta 2007 kello 20.15 (UTC)

Olisithan sinäkin voinut sen poistaa, en edes muistanut sitä olevan olemassa. --Ningyou 12. heinäkuuta 2007 kello 20.16 (UTC)
Kiitos. En yleensä suin päin muokkaile kenenkään käyttäjäsivuja. --Hippophaë 12. heinäkuuta 2007 kello 21.19 (UTC)
Nooo, saat multa luvan lääppiä mun sivuja jos tarvii :) --Ningyou 12. heinäkuuta 2007 kello 21.20 (UTC)


kieliasu

Onko se sinun mielestäsi turhaa jos kerron missä kranaatti oli tehokas.Suhis 17. heinäkuuta 2007 kello 15.50 (UTC)

SdKfz 251

Hei, olit muokannut artikkelia SdKfz 251 siten, että poistit kokonaan 'Tekniset tiedot' -osion. Mielestäni ao. tiedot ovat artikkelissa oleellisia. Jos jatkossa poistat kokonaisa osioita, olisi loistavaa jos pystyisit kommentoimaan miksi näin olet tehnyt. -Scapade 25. heinäkuuta 2007 kello 17.19 (UTC)

Hei, ne tulee artikkeliin. Nuo tekniset tiedot olivat muutenkin vähän mitä olivat, niissä kun nopeudet yms. oli ilmoitettu maileina ja olivat muutenkin.. no, mitä olivat. --Ningyou 26. heinäkuuta 2007 kello 08.54 (UTC)

Ole hyvä ja lopeta!

Älä vaihda Ranuan vaakunaa väärennöskuvaan. Se pilaa artikkelin. Minun vaakunakuvani on hienompi, joten ole kiltti ja lopeta!Kommentin jätti 81.175.218.103 (keskustelu – muokkaukset).

Hienompi tai ei, .svg on oikea formaatti. Lisäksi en ole edes koskenut koko Ranuan artikkeliin. Älä lässytä, jos et tiedä. --Ningyou 28. elokuuta 2007 kello 14.04 (UTC)

SVG-kartta tallessa/hukassa?

Joskus kauansittenennenmuinoin tekaisit mulle Ylikiimingin kartan (kiitos siitä toistamiseen *kumartaa*), löytyiskös sitä SVG-muodossa? Saattaa olla että tarvitsisin. --Tve4 28. elokuuta 2007 kello 14.15 (UTC)

Löytyy toki tuolta kansioista, miten haluaisit sen toimitettavaksi? --Ningyou 28. elokuuta 2007 kello 14.29 (UTC)
Kätevin paikka lienee Commons, onhan siellä se png-pohjakin. Ajattelin muutella kartat svg:ksi. --Tve4 28. elokuuta 2007 kello 16.30 (UTC)

Vilkkuu

Hei Ningyou, seurasin Vilkkuun ylläpitäjyydestä käytävää keskustelua. Kaikella ystävällisyydellä toivon, että voisit jatkossa suhtautua nuoriin ja muihin mielestäsi huonoja muokkauksia tekeviin käyttäjiin asiallisemmin. Tämä projekti on avoin kaikille, eikä kenenkään tulisi joutua alentavan kielenkäytön kohteeksi. –Dilaudid · κ, μ · 1. syyskuuta 2007 kello 12.13 (UTC)

Terve vaan, et vissiin ole seurannut Vilkkuun toilailuja tuon kummemmin? Suosittelen tulevaisuudessakin välttämään. --人形 (Lätise) 1. syyskuuta 2007 kello 12.59 (UTC)
Minä en toilaile ellei sinun mielestäsi keskustelu pakkoruotsi artikkelin keskustelusivulla ole sellaista.--Vilkkuu (Kommentteja) 1. syyskuuta 2007 kello 13.10 (UTC)
Muisteleppa nyt näitä sinun muokkaan-enmuokkaa-muokkaan -seikkailuja, yleistä päättömyyttä. Lisäksi on todella tyhmää jatkuvasti käydä sanomassa muille, mitä et tee. Kyllä sinä vaan toilailet. Nyt, keskustelu seis, puhukaa vilkkuusta muualla. --人形 (Lätise) 1. syyskuuta 2007 kello 13.28 (UTC)
Minä vastaan sinulle täällä minne laitoit kommentin. Ilmoitin sen takia ettei minun keskustelusivulle kannata laittaa kommentteja, viimeisin muokaamattomuusilmoitus tuli marraskuussa ja en ole päätön jos yritän tehdä pakkoruotsi artikkelista puolueettoman. Eli en toilaile.--Vilkkuu (Kommentteja) 1. syyskuuta 2007 kello 13.30 (UTC)
Ole hyvä ja lopeta roskan kirjoittelu keskustelusivulleni. Älä enää kirjoita tänne turhia asioita, jotka eivät koske minua tai kiinnosta minua. ÄLÄ VASTAA. --人形 (Lätise) 1. syyskuuta 2007 kello 13.31 (UTC)
Ei kirjoitukseni ole roskaa, vaan faktaa. Ja nämä liittyvät sinuun sillä sinhän minua toilailijaksi sanoit. Ja tietääkseni käytännön mukaan siellä pitää vastata missä se kommenttion esitetty.--Vilkkuu (Kommentteja) 1. syyskuuta 2007 kello 13.47 (UTC)
Lopeta jo toistuva häiriköintisi. Minua ei vittu voisi vähempää kiinnostaa sinun lässytyksesi. Ole jo hiljaa. Ymmärrätkö. Älä enää häiriköi keskustelusivuani. ÄLÄ TEE SITÄ ENÄÄ. Ole hiljaa, älä vastaa, älä kirjoita. --人形 (Lätise) 1. syyskuuta 2007 kello 14.07 (UTC)

Allekirjoituksesi

Moi! Korjaapa allekirjoituksesi vastaamaan käytäntöä. Allekirjoituksen tulee sisältää selkeästi luettavassa muodossa käyttäjän todellinen käyttäjätunnus. --Hanna V 1. syyskuuta 2007 kello 14.11 (UTC)

Terve! En muuta. --人形 (Lätise) 1. syyskuuta 2007 kello 15.30 (UTC)
Ja mistähän syystä? Ihan kaikkia käyttäjiä koskee tuo käytäntö. --Hanna V 1. syyskuuta 2007 kello 19.05 (UTC)
Jaa. --人形 (Lätise) 1. syyskuuta 2007 kello 19.06 (UTC)
Käytäntö ei suoraan kiellä, että allekirjoituksessasi lukisi Ningyou (人形) tai jotain sellaista. En-wikissä näin tehdäänkin: tuollaisia non-latin-nimimerkkejä pyydetään tekemään latin-niminen toinen käyttäjätunnus, josta on ohjaus non-latin-nimimerkkiin. (For example, see User:Παράδειγμα who is redirected from User:Paradigma and signs as Παράδειγμα/Paradigma). Tässä asia on toisin päin, mutta ei haittaa tahtia. -tKahkonen 1. syyskuuta 2007 kello 20.58 (UTC)
No jo on, kerran näin tärkeä asia fi.wikipedian tulevaisuudelle. Muutetaan. --人形 Ningyou (Lätise) 1. syyskuuta 2007 kello 21.17 (UTC)
Ju kän riid dis nay, jees? Häppii jees? --人形 Ningyou (Lätise) 1. syyskuuta 2007 kello 21.17 (UTC)
Jees vii kän, tisis veri kuut. -tKahkonen 2. syyskuuta 2007 kello 08.22 (UTC)

Mikä tämä Eurajoen juttu oikein on?

Minä näen vaivaa päivittäessäni kuntien asukaslukuja, mutta sinä menet ja kumoat kaiken. Minkä ihmeen vuoksi? 81.175.218.103 16. syyskuuta 2007 kello 09.39 (UTC)

En kumonnut, tsekkaa artikkelin historia. Lisäsin lähteet lähdepyyntöjen perään. --人形/Ningyou (Lätise) 16. syyskuuta 2007 kello 09.40 (UTC)

Asyria

I want to translate this map. Please give me some link to this map without names of cities, countries etc.

My page on Polish Wikipedia: [[2]]

Alright, I'll upload it for you tomorrow hopefully, my server is down today. --人形/Ningyou (Lätise) 21. syyskuuta 2007 kello 18.01 (UTC)

Have you upload this map yet?

[3] there you go, availeble for download. I do have an .svg format too, would you need it..? --人形/Ningyou (Lätise) 23. syyskuuta 2007 kello 09.25 (UTC)


Thank you very much. :) SVG - yes, please download it, too.

[4] Alright, here's .svg too. The .svg file is a bit messy, as it was never designed to be actually used - only the .png versions of it. If you're going to make the map as a .svg, please clean it a little before using it :) --人形/Ningyou (Lätise) 23. syyskuuta 2007 kello 10.32 (UTC)

Thanks. I'm looking for a polish name of Jeb city. Could you tell me more about this city? Maybe you know where is article about Jeb in English Wikipedia? Or the other names of that city? And Siut, too.

Unfortunately I do not know the city names in any other language than english. --人形/Ningyou (Lätise) 23. syyskuuta 2007 kello 12.29 (UTC)

Do you know where was border between Egipt an Assyria before 671 B.C.?

I made that map based on reference picture after a request, so no, I do not know where the border was. --人形/Ningyou (Lätise) 23. syyskuuta 2007 kello 13.40 (UTC)

I have just translated this map. You can see it: Mapa Asyrii.png And one more thing: please download other map you made to translate.

Nice job mate :) Which other maps do you mean? --人形/Ningyou (Lätise) 24. syyskuuta 2007 kello 19.18 (UTC)

Well, I don't know. Maybe you have made some other maps, I can translate them.

You should find all the maps I have made in commons. --人形/Ningyou (Lätise) 28. syyskuuta 2007 kello 14.34 (UTC)

Yes, but please give me link to these maps without text.

Kiitos viestista

Hei ja kiitos. Valitettavasti mä en kirjoita artikelejä täällä (lian paljoin vihreitä kun mä kirjoitan suomeksi). Muttä mä tulen joka päivää fi:WP:ssa, opiskeljana suomea se on kiva lukea artikeleja WP:sta. Nähdän ;-). Clem23 4. lokakuuta 2007 kello 20.55 (UTC) Japani on kiva maa, olin täällä loma-aikana viime kevaana.

Olen asunut suomessa noin 4 vuotta, Helsingissa, sitten Turussa, sitten takaisin Helsingissa... Mun täytyy puhua parempaa suomee... Clem23 4. lokakuuta 2007 kello 20.57 (UTC)

Etelämanner

Moi, oletko vielä laittanut Commonsiin kumpaakaan niistä Etelämantereen kartoista, jotka teit? (Keskustelu käyttäjästä:Aslak#Etelämantereen kartta.) Jäähylly-artikkeli on ollut jäissä jo jonkin aikaa, joten kartta pääsi unohtumaan, mutta mielelläni sen sinne lisäisin. terv. Aslak 5. lokakuuta 2007 kello 20.16 (UTC)

Lisäilen huomenissa, kun selviän perjantain vietosta. En ollut huomannut vastaustasi. --人形/Ningyou (Lätise) 5. lokakuuta 2007 kello 22.19 (UTC)

Hei!

Olisiko mahdollista, että tekisit Ranua-artikkelille uuden vaakunan? Tuo nykyinen ei oikein vastaa vaakunan todellista olemusta. Minä itse en osaa noita .svg-muotoisia kuvia edes tehdä :) 81.175.228.88 13. marraskuuta 2007 kello 15.03 (UTC)

Miten tuo ei kuvaa? Ihan oikeanlainenhan tuo on. "Vihreässä kentässä alainen aaltokoroinen hirsi, jonka yläpuolella justeerisaha, kaikki hopeaa." --人形/Ningyou (Lätise) 13. marraskuuta 2007 kello 16.55 (UTC)

Kopiointi

ankeeta vai? Käyttäjä:195.163.176.42

On juu vähän. Kuis sinä? --人形/Ningyou (Lätise) 14. joulukuuta 2007 kello 09.42 (UTC)

-se on sitten kiellettyä kopioida wikipediasta tekstiä wikipediaan?

Kopioit autoWIKIstä WIKIPEDIAan ;) Mutta joo, ei se ole kiellettyä kunhan mainitsee lähteen. Toisaalta ois ihan suotavaa selventää ja laajentaa artikkelia pelkän kopioimisen sijaan. --人形/Ningyou (Lätise) 14. joulukuuta 2007 kello 09.46 (UTC)

niin...

Eli minun moka, saa jatkaa. :) --人形/Ningyou (Lätise) 14. joulukuuta 2007 kello 10.13 (UTC)

Karttapyyntö

Hei. Sinulla näyttäisi löytyvän piirtotaitoja, joten ajattelin että jos ja kun sinulta liikenesi aikaa, niin voisisitko tehdä kartan Pohjois-Euroopasta, jossa näkyisi myös koko Kuolan niemimaa. Tässä kuvassa osa kuola nimimaasta jää ikävästi pois. Kartta olisi käytännöllinen ainakin saamelaisten asuinalueen merkkaamamiseen. Nykyinen kartta on melko epäselvä. Kiitos. --qWerk 25. joulukuuta 2007 kello 12.07 (UTC)

Terve! Toki voin aloitella. Tuo vaatii tosin sen verran resursseja koneelta, että voi mennä pieni hetki että saan valmiiksi :) --人形/Ningyou (Lätise) 25. joulukuuta 2007 kello 12.11 (UTC)
Juu ei sillä kiire ole. Vietä joulut ja uudet vuodet ihan rauhassa :) --qWerk 25. joulukuuta 2007 kello 17.30 (UTC)
Moi, minäkin tarvitsisin karttaa ja mainitsit jossain että todennäköisesti voit sellaisen väsätä. Saisitko aikaiseksi kartan Halikon asemanseudusta kaikkine kylineen? --Vnnen 17. helmikuuta 2008 kello 21.56 (UTC)
Ja eipäs pyynnöt tähän loppuneet. Salon kaupunki on näemmä yhteistyöartikkeli, joten jos saisit tehtyä myös kartan Salon kaupunginosista. --Vnnen 18. helmikuuta 2008 kello 11.58 (UTC)
Tarviin jonkin lähteen :X --人形/Ningyou (Lätise) 18. helmikuuta 2008 kello 16.40 (UTC)
No hittolainen, mistäköhän senkin saisi? --Vnnen 19. helmikuuta 2008 kello 09.16 (UTC)
Salon kaupungilta...? --人形/Ningyou (Lätise) 19. helmikuuta 2008 kello 15.06 (UTC)
Tässä oli yksi lähde, joskin sen hyödyntäminen on työlästä. --Vnnen 21. helmikuuta 2008 kello 11.30 (UTC)
Asia selvä, tuota pystyn ihan riittävän hyvin käyttämään :) Ihmetellään tässä kun tulee aikaa taas käyttää tähän projektiin. --人形/Ningyou (Lätise) 6. maaliskuuta 2008 kello 05.37 (UTC)

Terve taas näin vuoden takaa. Salon kaupunginosista on nykyisen epäselvyyden takia hyödytöntä alkaa väsätä karttaa. Kuvitustoiveihinkin olen sen sijaan pistänyt nykyisen toiveen, ikuisuusprojektini Halikon kartan. Pystytkö käyttämään tätä lähteenä, vai onko liian työläs? Tekemäsi Ylikiimingin kartta on loistava, ja jotain samanlaista haluaisin Halikonkin osalta. --Vnnen 19. heinäkuuta 2009 kello 17.31 (EEST)[vastaa]

Täytyy katella jos olisi aikaa kaiken muun ohella vielä näitä Wiki-hommia hoidella. --人形/Ningyou (Lätise) 19. heinäkuuta 2009 kello 17.33 (EEST)[vastaa]

Kysymys kartoista

Terve,

törmäsin sattumoisin tekemääsi karttaan (http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Scandinavia-12th_century.png) ja olisin kysynyt, mitä ohjelmistoa käytät kartojen laatimiseen ja onko olemassa jotain copyleft-karttapohjaa, minkä päälle voi rakentaa?

t: Antti

Käytän karttojen tekemiseen Inkscape-nimistä freeware ohjelmaa, löytyy netistä. Karttapohjia minulla ei enää taida olla .svg-formaatissa, mutta äkkiähän sellaisen teet ;) --人形/Ningyou (Lätise) 1. kesäkuuta 2008 kello 20.56 (UTC)
Äkkiäkös sitä Commonsista nappaa jonkun vektorikartan, josta saa pohjan. — str4nd 1. kesäkuuta 2008 kello 20.57 (UTC)

Otrfan

Miksi kumosit muokkauksia Käyttäjä:Otrfan/temp -sivulta? Käytäntöjen mukaan käyttäjät saavat tehdä käyttäjäsivulleen tai sen alaosioihin mitä tahansa. Odotellaan pikaista ja hyvää selitystä. --Kalastaja09 (Diskussion) 9. kesäkuuta 2008 kello 13.10 (UTC)

Hups, enpä huomannu että se oli temppi :D --人形/Ningyou (Lätise) 9. kesäkuuta 2008 kello 13.11 (UTC)
Ei mitään, virheitä sattuu kaikille :) --Kalastaja09 (Diskussion) 9. kesäkuuta 2008 kello 13.14 (UTC)

Moi

Kivaa että suakin näkee :) Samulili 19. heinäkuuta 2008 kello 22.11 (UTC)

Sillon tällön :P --人形/Ningyou (Lätise) 19. heinäkuuta 2008 kello 22.13 (UTC)

Lauhanvuoren kartta

Terve! Olisiko sinulla kiinnostusta jolloinkin piirtää tämä kartta artikkelia Lauhanvuoren kansallispuisto varten? Jos et ehdi, niin tietäisitkö kuka muu osaisi mahdollisesti? Laitoin pyynnön kuvitusprojektin sivullekin. Roquai 3. marraskuuta 2008 kello 21.53 (EET)[vastaa]

Homma hoidossa, Käyttäjä:Herra Maka piirtää. Roquai 17. marraskuuta 2008 kello 15.00 (EET)[vastaa]

File:Helsinki districts-Munkkivuori.png

Tiedosto:Helsinki districts-Munkkivuori.png

File:Helsinki districts-Munkkivuori.png has been listed at Commons:Deletion requests so that the community can discuss whether it should be kept or not. We would appreciate it if you could go to voice your opinion about this at its entry. --Siipikarja 5. helmikuuta 2009 kello 13.50 (EET)[vastaa]

Yleismaantiede

Onko sinulla luokan aloittajana mitään sitä vastaan, että tyhjensin luokan Luokka:Yleismaantiede ja siirsin siitä (jo aiemmin) luokat Luokka:Kulttuurimaantiede ja Luokka:Luonnonmaantiede sekä itse artikkelin Yleismaantiede suoraan luokan Luokka:Maantiede alle? Näin luokittelu olisi mielestäni selvempi, koska yleismaantiede luokkana vain oikeastaan vaikeuttaisi luokkien kulttuurimaantiede ja luonnonmaantiede löytymistä luokan maantiede sisältä. --Urjanhai 18. syyskuuta 2009 kello 23.04 (EEST)[vastaa]

Ja toinenkin

Kun näköjään teet karttoja, niin sellainen koko Suomen kuntakartta olisi hauska, missä olisi, niin kuin nyt on jo ainakin joistain maakunnista, kaupungit esimerkiksi tumman vihreällä ja kunnat esimerkiksi vaaleamman vihreällä. Sitä en tiedä, mihin artikkeliin se mahdollisesti sopisi, mutta esimerkiksi artikkeli Kaupunki voisi olla mahdollinen. Vaikka en sitten tiedä, olisiko se yhtä provosoiva (ja siksi mahdoton) kuin että artikkelissa Poliisikoira Rex sanoisi, että sarjan toistuvia teemoja olivat sämpylöiden heittely, ja nuorten, kauniiden ihmisten näyttäminen kuolleina.--Urjanhai 18. syyskuuta 2009 kello 23.09 (EEST)[vastaa]

Moro! Olen tehnyt jo yhden ison karttapohjan Suomen kunnista ja siitä on olemassa mielestäni .svg versio commonsissa. Sitä muokkaamallahan voi edetä :) --人形/Ningyou (Lätise) 19. syyskuuta 2009 kello 00.01 (EEST)[vastaa]
Millä ohjelmilla noita karttoja muuten tuotetaan? Onko käytössä paikkatieto-ohjelma vai joku muu?--Urjanhai 19. syyskuuta 2009 kello 12.01 (EEST)[vastaa]
Millä tahansa vektori-ohjelmalla, esimerkiksi Inkscape. --人形/Ningyou (Lätise) 19. syyskuuta 2009 kello 17.22 (EEST)[vastaa]

Olkaa hyvä ja näytä Ultunan osa-alueet (Landbo ja Puroniitty). Kiitos. Parkstad 8. marraskuuta 2009 kello 16.36 (EET)[vastaa]

Etsi lähde. Helsingin kaupungin maanmittausosastolla ei tuntunut olevan mitään tietoja niistä. --人形/Ningyou (Lätise) 8. maaliskuuta 2010 kello 11.14 (EET)[vastaa]
Lähde: Helsingin kaupungin paikkatietopalvelut > Aluejaot > Osa-alueet. Parkstad 9. maaliskuuta 2010 kello 11.33 (EET)[vastaa]
Kiitos! On näköjään muuttunut sitten kartan teon :) --人形/Ningyou (Lätise) 9. maaliskuuta 2010 kello 11.37 (EET)[vastaa]

Suomen kunnat

Hei, voisitko ystävällisesti kertoa mihin lähteeseen Finnish_municipalities.png perustuu? Kiitos, Hydrox 7. lokakuuta 2010 kello 21.01 (EEST)[vastaa]

Voi ku muistaiski. --人形/Ningyou (Lätise) 5. marraskuuta 2010 kello 11.11 (EET)[vastaa]
Kai muistat mistä tiedot on hankittu? Millä ohjelmalla kartta on tehty? Tälläisen kartan tekeminen vaatii joko suurta työmäärää tai valmiin aineiston hyödyntämistä. --hydrox (keskustelu, muokkaukset) 7. marraskuuta 2010 kello 06.00 (EET)[vastaa]
Käytin jostain löytämääni karttapohjaa, tein itse kartan vektoreina .svg muotoon, josta jostain syystä olen konvertannut .png muotoon ja uploadannut wikipediaan. Alkuperäinen kappale löytynee kotoa Suomesta, mutta tällä hetkellä olen asustamassa ja opiskelemassa Japanissa, joten vasta ensi keväänä on mahdollista päästä moisia tietoja tonkimaan. --人形/Ningyou (Lätise) 7. marraskuuta 2010 kello 18.45 (EET)[vastaa]

Halikko

Olen tässä hiljalleen kehittänyt artikkelia Halikosta. Jotta SS-taso olisi mahdollinen, täytyisi saada Halikon kartta. Likeneekö sinulta aikaa sellaisen tekemiseen? --Vnnen 19. marraskuuta 2010 kello 15.31 (EET)[vastaa]

Jos on jotain lähdettä kartalle, niin mahdollisesti onnistunee. En kyllä kehtaa luvata mitään, voi olla koulukiireitä. Mutta yritetään! --人形/Ningyou (Lätise) 21. marraskuuta 2010 kello 11.19 (EET)[vastaa]

Hokkaido on dō, ei ken

Kts. en:Prefectures of Japan. Jpatokal 11. tammikuuta 2011 kello 00.24 (EET)[vastaa]

Käytä muokkausta? --人形/Ningyou (Lätise) 13. tammikuuta 2011 kello 17.08 (EET)[vastaa]
Kaytetty, kommentti oli tiedoksi vaan kun kerran noita prefektuurimallineita naytat ahkerasti nikkaroivan. Jpatokal 18. tammikuuta 2011 kello 15.05 (EET)[vastaa]
Enpä erityisesti, tuossa kävi vain ajatusvirhe kun muuten noita muita ja ihmettelin miksi laatikon yläosassa lukee "hokkaidon" vaikka pitäisi lukea Hokkaidoo, kelasin että oli unohtunut -prefektuuri siitä tjsp. ja lisäsin. Jäi ajatus niinkuin puolitiehen. Kiitos kuitenkin infosta :) --人形/Ningyou (Lätise) 19. tammikuuta 2011 kello 06.17 (EET)[vastaa]