Ero sivun ”Cody Simpson” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Ei muokkausyhteenvetoa
Aleksiv (keskustelu | muokkaukset)
pEi muokkausyhteenvetoa
Rivi 1: Rivi 1:
'''Cody Simpson''' (s. [[11. tammikuuta]] [[1997]]) on [[australia]]lainen [[laulaja]]. Hänen tunnetuimmat kappaleensa ovat ''[[iYiYi]]'' (feat. [[Flo Rida]]) ja ''[[One (Cody Simpson)|One]]''. Simpsonin levy-yhtiönä toimii [[Atlantic Records]]. Codylla on pikkusisko Alli ja pikkuveli Tom. Poika on hyvä uimari ja on voittanut kaksi kultamitallia ''Queensland Swimming Championships''- kisassa. Häneltä ilmestyi Marraskussa albumi 2U jonka nimestä Cody itse on sanonut että se on kaikille faneillen ''to you'' suom. Sinulle
'''Cody Simpson''' (s. [[11. tammikuuta]] [[1997]]) on [[australia]]lainen [[laulaja]]. Hänen tunnetuimmat kappaleensa ovat ''[[iYiYi]]'' (feat. [[Flo Rida]]) ja ''[[One (Cody Simpson)|One]]''. Simpsonin levy-yhtiönä toimii [[Atlantic Records]]. Codylla on pikkusisko Alli ja pikkuveli Tom. Poika on hyvä uimari ja on voittanut kaksi kultamitallia ''Queensland Swimming Championships'' -kisassa. Häneltä ilmestyi Marraskuussa albumi 4U (''for you'', {{k-fi|sinua varten}}) jonka nimestä Cody itse on sanonut, että se on kaikille faneillen.


{{minitynkä}}
{{minitynkä}}

Versio 5. tammikuuta 2011 kello 15.39

Cody Simpson (s. 11. tammikuuta 1997) on australialainen laulaja. Hänen tunnetuimmat kappaleensa ovat iYiYi (feat. Flo Rida) ja One. Simpsonin levy-yhtiönä toimii Atlantic Records. Codylla on pikkusisko Alli ja pikkuveli Tom. Poika on hyvä uimari ja on voittanut kaksi kultamitallia Queensland Swimming Championships -kisassa. Häneltä ilmestyi Marraskuussa albumi 4U (for you, suom. sinua varten) jonka nimestä Cody itse on sanonut, että se on kaikille faneillen.

Tämä artikkeli on minitynkä ja tarvitsee laajennusta. Voit auttaa Wikipediaa kirjoittamalla artikkelille kunnon alun.