Ero sivun ”Valkeamäki” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Ei muokkausyhteenvetoa
Ei muokkausyhteenvetoa
Rivi 1: Rivi 1:
'''Valkeamäki''' on [[Jyväskylä]]n [[kaupunginosa]] kaupungin länsiosassa. Nyt alue enimmäkseen metsää, mutta sen rakentamista on paljon suunniteltu ja siitä voi tulla yksi Jyväskylän merkittävimmistä asuinalueista. Jos Valkeamäen rakentamissuunnitelma toteutuu, siellä tulee olemaan noin 8 000 asukasta. Hanketta myös vastustetaan laajalti, sillä Valkeamäen luonnontilaisuus halutaan säilyttää. Esimerkiksi alueella sijaitsevaa [[Sintinsuo]]ta pidetään arvokkaana luontokohteena.
'''Valkeamäki''' on [[Jyväskylä]]n [[kaupunginosa]] vuoden 2009 alueliitosta edeltäneen kaupunkialueen länsiosassa. Nyt alue enimmäkseen metsää, mutta sen rakentamista on paljon suunniteltu ja siitä voi tulla yksi Jyväskylän merkittävimmistä asuinalueista. Jos Valkeamäen rakentamissuunnitelma toteutuu, siellä tulee olemaan noin 8 000 asukasta. Valmiina siitä on [[Mustalampi (Jyväskylä)]]. Hanketta myös vastustetaan laajalti, sillä Valkeamäen luonnontilaisuus halutaan säilyttää. Esimerkiksi alueella sijaitsevaa [[Sintinsuo]]ta pidetään arvokkaana luontokohteena.


== Aiheesta muualla ==
== Aiheesta muualla ==

Versio 20. marraskuuta 2010 kello 16.51

Valkeamäki on Jyväskylän kaupunginosa vuoden 2009 alueliitosta edeltäneen kaupunkialueen länsiosassa. Nyt alue enimmäkseen metsää, mutta sen rakentamista on paljon suunniteltu ja siitä voi tulla yksi Jyväskylän merkittävimmistä asuinalueista. Jos Valkeamäen rakentamissuunnitelma toteutuu, siellä tulee olemaan noin 8 000 asukasta. Valmiina siitä on Mustalampi (Jyväskylä). Hanketta myös vastustetaan laajalti, sillä Valkeamäen luonnontilaisuus halutaan säilyttää. Esimerkiksi alueella sijaitsevaa Sintinsuota pidetään arvokkaana luontokohteena.

Aiheesta muualla