Ero sivun ”James Norrington” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Ei muokkausyhteenvetoa
Rivi 21: Rivi 21:


==Miekkailutaito==
==Miekkailutaito==
Norrington on erittäin pelätty miekkailutaidostaan merirosvojen keskuudessa. Ainoastaan [[Will Turner]] on häntä parempi miekkailija. ''Kuolleen miehen kirstussa'' hän ryhtyy kolminkamppailuun Willin sekä [[Jack Sparrow]]n kanssa. Vaikka Will on eittämättä parempi miekkailija, Norrington onnistuu kaatamaan hänet kahdesti mikä osoittaa, että hän on saanut miekkailutaitonsa takaisin itsehäpeän ja ankaran ryypiskelyn jälkeen. Norringtonin lävistää Willin isä, Saappaanraksi Bill Turner, kun [[Elizabeth Swann|Elizabeth]] pakenee ''[[Lentävä hollantilainen|Hollantilaiselta]]''.
Norrington on erittäin pelätty miekkailutaidostaan merirosvojen keskuudessa. Ainoastaan [[Will Turner]] on häntä parempi miekkailija. ''Kuolleen miehen kirstussa'' hän ryhtyy kolminkamppailuun Willin sekä [[Jack Sparrow]]n kanssa. Vaikka Will on eittämättä parempi miekkailija, Norrington onnistuu kaatamaan hänet kahdesti mikä osoittaa, että hän on saanut miekkailutaitonsa takaisin itsehäpeän ja ankaran ryypiskelyn jälkeen.
Norringtonin kuolee, kun Willin isä, Saappaanraksi Bill Turner, lävistää hänet [[Elizabeth Swann|Elizabethin]] paetessa ''[[Lentävä hollantilainen|Hollantilaiselta]]''.


[[Luokka:Pirates of the Caribbean -hahmot]]
[[Luokka:Pirates of the Caribbean -hahmot]]

Versio 15. lokakuuta 2010 kello 18.19

James Norrington
[[Tiedosto:Tiedosto:James Norrington pirates.png|250px|Jack Davenport James Norringtonina Pirates of the Caribbean -elokuvasarjassa]]
Jack Davenport James Norringtonina Pirates of the Caribbean -elokuvasarjassa
Näyttelijä Jack Davenport
Esiintymiset Mustan helmen kirous
Kuolleen miehen kirstu
Maailman laidalla
Henkilötiedot
Sukupuoli mies
Ammatti Itä-Intian kauppakomppanian amiraali
Aikaisemmin:
kommodori Royal Navyssa
kapteeni Royal Navyssa
luutnantti Royal Navyssa
Palvellut laivoilla HMS Dauntless
HMS Interceptor
Musta Helmi
Lentävä hollantilainen
HMS Endeavour
Brethren-luokitus ei kuulu Brethreniin
Aseet säilä
pistooli
Palkkio ei palkkiota
Hyökätyt laivat ei tiedossa
Perhe ei tiedossa

Amiraali James Norrington on kuvitteellinen hahmo Disneyn Pirates of the Caribbean elokuvasarjassa. Häntä näyttelee brittiläinen Jack Davenport.

Historia

Käsikirjoittajien mukaan Norrington kirjoitettiin alkuperäisesti pahaksi hahmoksi, jolla oli aikeet liittyä Hector Barbossan joukkoihin, mutta idea käytettiin vasta Kuolleen miehen kirstussa, missä hän pettää ystävänsä ja liittoutuu Cutler Becketin kanssa (vaikkakin katuu myöhemmin tekoaan).

Miekkailutaito

Norrington on erittäin pelätty miekkailutaidostaan merirosvojen keskuudessa. Ainoastaan Will Turner on häntä parempi miekkailija. Kuolleen miehen kirstussa hän ryhtyy kolminkamppailuun Willin sekä Jack Sparrown kanssa. Vaikka Will on eittämättä parempi miekkailija, Norrington onnistuu kaatamaan hänet kahdesti mikä osoittaa, että hän on saanut miekkailutaitonsa takaisin itsehäpeän ja ankaran ryypiskelyn jälkeen. Norringtonin kuolee, kun Willin isä, Saappaanraksi Bill Turner, lävistää hänet Elizabethin paetessa Hollantilaiselta.