Ero sivun ”Live and Dangerous” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
11 merkkiä lisätty ,  11 vuotta sitten
ei muokkausyhteenvetoa
Ei muokkausyhteenvetoa
Ei muokkausyhteenvetoa
}}
 
'''''Live and Dangerous''''' on [[Thin Lizzy]]n livealbumi vuodelta [[1978]]. Albumi menestyi erittäin hyvin [[Iso-Britannia]]ssa myydennousten platinaaplatinalevymyyntiin, ja se on noussut yhdeksi rock-historianrockhistorian arvostetuimmista livealbumeista. Albumi on nauhoitettu vuoden [[1977]] kiertueella [[Lontoo]]ssa ja [[Toronto]]ssa.
 
Albumin livenauhoituksen aitoudesta on esitetty ristiriitaisia väitteitä. Tuottaja [[Tony Visconti]]n mukaan albumi on "75-prosenttisesti studiossa nauhoitettu"<ref>http://www.tonyvisconti.com/artists/thinlizzy/live.htm#c Tony Viscontin kotisivulta</ref>, kun taas albumin kansivihko toteaa albumin olevan "75-prosenttisesti live"<ref>Albumin kansivihko</ref>. Albumi jäi kitaristi [[Brian Robertson]]in viimeiseksi hänen erottuaerottuaan yhtyeestä vuonna [[1978]].
 
[[DVD]] nimeltä ''Live and Dangerous'' julkaistiin vuonna [[2007]]. ja seSe sisältää materiaalia samalta kiertueelta sekä myös myöhemmistä konserteista. Vuonna [[2009]] julkaistiin ''[[Still Dangerous]]'' -niminen livealbumi, joka sisältää kappaleita vuoden 1977 konsertista [[Philadelphia]]sta.
 
== Kappaleet ==
Rekisteröitymätön käyttäjä

Navigointivalikko