Ero sivun ”Hell in a Cell (2010)” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
f, l
VolkovBot (keskustelu | muokkaukset)
p Botti muokkasi: fr:Hell in a Cell (2010)
Rivi 44: Rivi 44:


[[en:Hell in a Cell (2010)]]
[[en:Hell in a Cell (2010)]]
[[fr:Hell in a Cell 2010]]
[[fr:Hell in a Cell (2010)]]
[[nl:Hell in a Cell (2010)]]
[[nl:Hell in a Cell (2010)]]
[[pt:Hell in a Cell (2010)]]
[[pt:Hell in a Cell (2010)]]

Versio 3. lokakuuta 2010 kello 22.54

Hell in a Cell (2010) on tuleva showpaini pay-per-view (PPV) -tapahtuma, jonka järjestää World Wrestling Entertainment (WWE), 3. lokakuuta, 2010, American Airlines Center -hallissa, Dallasissa, Texasissa. Se on toinen Hell in a Cell -tapahtuma. Kuten edellis vuoden tapahtumassa, myös tämä tapahtuma keskityy pääasiassa Hell in a Cell -matsien ympärille. Neljä matsia on ilmoitettu tapahtumaan.

Taustaa

Pääfeudi RAW'sta on uuden WWE mestarin, Randy Ortonin ja entisen mestarin, Sheamusin välillä Hell in a Cellissä WWE -mestaruudesta. Night of Championsissa, Randy Orton voitti Six-Pack Challenge Elimination matsissa WWE -mestaruuden, mihin osallistuivat Chris Jericho, Edge, Wade Barrett, John Cena, ja Sheamusin. Seuraavana iltana, RAW'ssa, Sheamus käytti uusintaottelu mahdollisuuden, Ortonia vastaan Hellin a Cell:iin, mikä käytäisiin Hell in a Cell matsissa.

Pääfeudi SmackDown brändistä on Kanen ja The Undertakerin välillä, Hell in a Cell matsissa World Heavyweight -mestaruudesta. Kanen hakattua The Undertaker ja varastettua hänen voimat, Kane on dominoinut veljeään viikkoja. Night of Championsissa, Kane haastoi 'Takerin World -mestaruusvyö panttina No Holds Barred matsiin, minkä Kane voitti. Lopettaakseen Undertakerin uran, Kane haastoi 'Takerin Hell in a Cell matsiin, World Heavyweight -mestaruudesta. 24. syyskuuta SmackDownissa, Undertakeri liittoutui Paul Bearerin kanssa, ja sai voimansa takaisin.

Toinen feudi RAW'sta on entisten WWE NXT osallistujien eli Nexusin johtajan Wade Barrettin ja John Cenan välillä. Ryhmän muodostumisesta asti, Nexus on hakannut monia RAW'n painijoita, mutta pääasiassa John Cenaa. Nexusin hyökkäykset ovat maksaneet Cenalle WWE -mestaruuden, kuten Night of Championsissa Nexusin jäsenet sekaantuivat Six-Pack Challenge matsiin, minkä avuin Barrett eliminoi Cenan matsista. 20. syyskuuta, RAW'ssa Barrett ja Cena sopivat matsin keskenään, minkä stipulaationia ovat; jos Barrett voittaa, Cenan tulisi liittyä Nexusiin, mutta jos Cena voittaa Nexusin tulisi hajota. RAW'n general manager lisäsi tähän vielä; jos yksikään Nexusin jäsen sekaantuisi matsiin, Cena voittaisi automaattisesti.

Matsit

# Matsit Stipulaatiot
1 Randy Orton (c) vs. Sheamus Hell in a Cell matsi WWE Mestaruudesta
2 John Cena vs. Wade Barrett Tavallinen matsi; jos Barrett voittaa, Cena liittyy Nexusiin; mutta jos Cena voittaa Nexus hajoaa.
3 Kane vs. The Undertaker Hell in a Cell matsi World Heavyweight Mestaruudesta
4 Daniel Bryan (c) vs. John Morrison vs. The Miz Triple Threat Submissions Count Anywhere matsi WWE United States Mestaruudesta

Katso myös

Lähteet