Ero sivun ”Vector Prime” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Ei muokkausyhteenvetoa
Ei muokkausyhteenvetoa
Rivi 1: Rivi 1:
{{Transformers-hahmo
'''Vector Prime''' on Ajan ja Tilan Vartija sekä yksi 13 alkuperäisestä transformerista. Hän ilmaantui [[Cybertron]]ille miljoonien vuosien jälkeen, kun Unicronin kipinästä syntynyt [[musta aukko]] uhkasi Cybertronia. Tavattuaan Optimus Primen, hänestä tuli oitis tämän oikeankädenmies. Vector Primen mukana kulki neljä Mini-Conia: [[Jolt]], Six-Speed, Reverb ja Safeguard (Vector Primen henkilökohtainen apuri).
| Nimi = Vector Prime
| kuva = Vectorprime-hidden.jpg
| kuvateksti = Vector Prime sarjassa [[Transformers: Cybertron]]
| kustantaja =
| ensiesiintyminen = [[Transformers: Cybertron]] (2005)
| luojat = [[Hasbro]]
| koko_nimi = Vector Prime
| asema =
| ryhmäsidokset = [[Autobot]]it
| sukupuoli = [[Mies]]
| pituus =
| paino =
| muuntautumismuodot = ikivanha Cybertronilainen avaruusalus
| esittäjä = [[Richard Newman]] (2005-2007)
}}
'''Vector Prime''' on Ajan ja Tilan Vartija sekä yksi 13 alkuperäisestä transformerista. Hän ilmaantui [[Cybertron]]ille miljoonien vuosien jälkeen, kun Unicronin kipinästä syntynyt [[musta aukko]] uhkasi Cybertronia. Tavattuaan Optimus Primen, hänestä tuli oitis tämän oikeankädenmies. Vector Primen mukana kulki neljä Mini-Conia: [[Jolt]], Six-Speed, Reverb ja Safeguard (Vector Primen henkilökohtainen apuri). Lisäksi Vector Prime kantaa aina mukanaan miekkaa nimeltä Rhysling, jonka avulla hän kykeni hallitsemaan aika-avaruutta.


Vector Primella kyky muuttaa ajan virran suuntaa. Yhdessä jaksossa Optimus Prime, Vector Prime ja muut Autobotit yrittävät tehdä Avaruussiltaa, koska oikea silta hajosi tomuksi heti sen jälkeen, kun Galvatron meni sen läpi. Sitten päätettiin, että Vector Prime kääntää ajan virran, mutta siinä oli yksi huono juttu, että se MAKSAA hänen henkensä, mutta niin tehtiin. Sitten Vector Prime hajosi ja meni ajan toiselle puolle.
Vector Primella kyky muuttaa ajan virran suuntaa. Yhdessä jaksossa Optimus Prime, Vector Prime ja muut Autobotit yrittävät tehdä Avaruussiltaa, koska oikea silta hajosi tomuksi heti sen jälkeen, kun Galvatron meni sen läpi. Sitten päätettiin, että Vector Prime kääntää ajan virran, mutta siinä oli yksi huono juttu, että se MAKSAA hänen henkensä, mutta niin tehtiin. Sitten Vector Prime hajosi ja meni ajan toiselle puolle. Mutta ilmestyy myöhemmin kolmesti Optimus Primelle. Ensin hän ilmestyy auttaakseen Optimusta estämää Omegalukkoa ajautumasta mustaan aukkoon. Toisen kerran hän ilmestyy antamaan Rhyslingin Optimukselle, jotta tämä voisi [[Galvatron]]in sen avulla. Kolmannen kerran hän ilmestyy sarjan viimeisen jakson lopussa, kun Optimus valmistautuu lähtemään Cybertronilta aloittamaan uuden tehokkaan avaruussiltajärjestelmän rakentamista.


[[Luokka:Autobotit]]
[[Luokka:Autobotit]]

Versio 17. elokuuta 2010 kello 17.23

Vector Prime
Vector Prime sarjassa Transformers: Cybertron
Vector Prime sarjassa Transformers: Cybertron
Ensiesiintyminen Transformers: Cybertron (2005)
Henkilötiedot
Koko nimi Vector Prime
Ryhmäsidokset Autobotit
Sukupuoli Mies
Muuntautumismuodot ikivanha Cybertronilainen avaruusalus
Näyttelijä(t) Richard Newman (2005-2007)

Vector Prime on Ajan ja Tilan Vartija sekä yksi 13 alkuperäisestä transformerista. Hän ilmaantui Cybertronille miljoonien vuosien jälkeen, kun Unicronin kipinästä syntynyt musta aukko uhkasi Cybertronia. Tavattuaan Optimus Primen, hänestä tuli oitis tämän oikeankädenmies. Vector Primen mukana kulki neljä Mini-Conia: Jolt, Six-Speed, Reverb ja Safeguard (Vector Primen henkilökohtainen apuri). Lisäksi Vector Prime kantaa aina mukanaan miekkaa nimeltä Rhysling, jonka avulla hän kykeni hallitsemaan aika-avaruutta.

Vector Primella kyky muuttaa ajan virran suuntaa. Yhdessä jaksossa Optimus Prime, Vector Prime ja muut Autobotit yrittävät tehdä Avaruussiltaa, koska oikea silta hajosi tomuksi heti sen jälkeen, kun Galvatron meni sen läpi. Sitten päätettiin, että Vector Prime kääntää ajan virran, mutta siinä oli yksi huono juttu, että se MAKSAA hänen henkensä, mutta niin tehtiin. Sitten Vector Prime hajosi ja meni ajan toiselle puolle. Mutta ilmestyy myöhemmin kolmesti Optimus Primelle. Ensin hän ilmestyy auttaakseen Optimusta estämää Omegalukkoa ajautumasta mustaan aukkoon. Toisen kerran hän ilmestyy antamaan Rhyslingin Optimukselle, jotta tämä voisi Galvatronin sen avulla. Kolmannen kerran hän ilmestyy sarjan viimeisen jakson lopussa, kun Optimus valmistautuu lähtemään Cybertronilta aloittamaan uuden tehokkaan avaruussiltajärjestelmän rakentamista.