Ero sivun ”Booker Huffman” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Rivi 27: Rivi 27:
===TNA===
===TNA===
*1x TNA Legends Champion
*1x TNA Legends Champion
'1x TNA Tagteam Champion ([[Scott Steiner]]in kanssa)
*1x TNA Tagteam Champion ([[Scott Steiner]]in kanssa)


===WCW===
===WCW===

Versio 4. elokuuta 2010 kello 23.15

Booker T

Booker Tio Huffman (s. 1. maaliskuuta 1965) on yhdysvaltalainen showpainija. Hän on esiintynyt World Wrestling Entertainment'n Raw -brändissä ja on SmackDownin entinen maailmanmestari. Parhaiten hänet tunnetaan kehänimillään King Booker ja Booker T. Nykyään hän painii Total Nonstop Action Wrestling -showpainipromootiossa.

Huffman on voittanut viisi kertaa WCW:n mestaruuden. Hän on voittanut myös 10 kertaa WCW Tag Team -mestaruuden Stevie Rayn kanssa, kaksi kertaa WWF Hardcore -mestaruuden ja kolme kertaa WWE:n Yhdysvaltain mestaruuden. Hän on 191-senttinen ja 110-kiloinen. Debyyttinsä hän teki 1. maaliskuuta vuonna 1990. King Booker -nimen hän adoptoi voitettuan King of the Ring 2006-turnauksen.

Ennen maailmanmestaruusvoittoaan ennen hän kävi kovaa kamppailua WWE:n Yhdysvaltain mestaruudesta Bobby Lashleyn kanssa. Hän hävisi kaikki ottelut normaalista ottelumuodosta teräshäkkiotteluun. Voitettuaan Fatal-4-Way -ottelun 8. lokakuuta No Mercy -tapahtumassa King Booker siirtyi juonikuvioon kahden muun WWEn brändin maailmanmestareita vastaan, ja voitti Champion of Champions -ottelun 5. marraskuuta Cyber Sunday -tapahtumassa. Booker on voittanut osan Hänen ja John Cenan matseista. Eräässä ottelussa Booker T nöyryytti Cenaa pakottamalla tämän suutelemaan paljaita varpaitaan.

Hänen lopetusiskunsa on Book End ja Scissors Kick.

Hän on myös ollut vankilassa.

Hovi

King Booker -nimen hän sai voitettuaan King of the Ring -kamppailun. Sen saatuaan hän on alkanut pitää hovia, joihin kuuluivat hänen vaimonsa lisäksi painijat Finlay ja William Regal korostaakseen ylivoimaansa. Hän pitää katsojia alamaisinaan ja hänen esiintulomusiikkikinsa on kuninkaallinen. Hän on lyönyt alamaisensa ritareiksi. Toinen SmackDown!:n selostaja John Bradshaw Layfield mainostaa King Bookeria suurena, kuninkaisiin verrattavina henkilöinä.

TNA

Huffman teki TNA debyyttinsä Booker T:nä Genesis PPV:ssä Marraskuun 11. 2007 Stingin mysteerisenä partnerina Kurt Anglea ja Kevin Nashia vastaan. Hänen esiintymisnimi TNA:ssa on Booker T.

Nimikkotauntit

  • 5 sormen nosto ylös osoittaakseen että hän on 5-kertainen WCW'n mestari.
  • Alamaisten tervehtiminen sanomalla: "Thank you, thank you, my all loyal subjects."
  • Pikkusormen nostaminen ylös ennen kehään saapumista
  • SUCKA! -huuto.
  • Spinarooni, pyöriminen lavalla breakdancetyyliin.

Mestaruudet

TNA

WCW

WWF

WWE

Tämä urheilijaan liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.