Ero sivun ”.et” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Luckas-bot (keskustelu | muokkaukset)
p Botti lisäsi: sk:.et
Vesteri (keskustelu | muokkaukset)
Ei muokkausyhteenvetoa
Rivi 1: Rivi 1:
'''.et''' on [[Etiopia]]n [[Internet-maatunnus]].<ref>[http://www.iana.org/domains/root/db/et.html IANA &mdash; .et &mdash; Domain Delegation Data]</ref> Sana merkitsee myös [[Ranskan kieli|ranskan kielen]] ja [[Latinan kieli|latinan kielen]] ''ja''-sanoja, mikä mahdollistaisi monet [[domain hack]]'it, mikäli rekisteröinnit toiselle asteelle olisi sallittu. Tunnuksen rekisteröinnistä ja sponsoroinnista vastaa [[Ethiopian Telecommunications Corporation]]. Toisen asteen tunnuksia on useita.<ref>http://www.ethionet.et/services/domainnameregrn.html</ref> Tunnus otettiin käyttöön 1991.
'''.et''' on [[Etiopia]]n [[Internet-maatunnus]].<ref>[http://www.iana.org/domains/root/db/et.html IANA .et Domain Delegation Data]</ref> Sana merkitsee myös [[Ranskan kieli|ranskan kielen]] ja [[Latinan kieli|latinan kielen]] ''ja''-sanoja, mikä mahdollistaisi monet [[domain hack]]'it, mikäli rekisteröinnit toiselle asteelle olisi sallittu. Tunnuksen rekisteröinnistä ja sponsoroinnista vastaa [[Ethiopian Telecommunications Corporation]]. Toisen asteen tunnuksia on useita.<ref>http://www.ethionet.et/services/domainnameregrn.html</ref> Tunnus otettiin käyttöön 1991.


== Lähteet ==
== Lähteet ==
{{Viitteet}}
{{Viitteet}}

== Aiheesta muualla ==
== Aiheesta muualla ==
* [http://www.iana.org/root-whois/et.htm IANA .et whois]
* [http://www.iana.org/root-whois/et.htm IANA .et whois]

Versio 11. heinäkuuta 2010 kello 18.13

.et on Etiopian Internet-maatunnus.[1] Sana merkitsee myös ranskan kielen ja latinan kielen ja-sanoja, mikä mahdollistaisi monet domain hack'it, mikäli rekisteröinnit toiselle asteelle olisi sallittu. Tunnuksen rekisteröinnistä ja sponsoroinnista vastaa Ethiopian Telecommunications Corporation. Toisen asteen tunnuksia on useita.[2] Tunnus otettiin käyttöön 1991.

Lähteet

Aiheesta muualla

Tämä tietotekniikkaan liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.