Ero sivun ”Suomen kuntaministeri” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Ei muokkausyhteenvetoa
Paajohtaja (keskustelu | muokkaukset)
pEi muokkausyhteenvetoa
Rivi 1: Rivi 1:
'''Kuntaministeri''' tai pidemmin '''kunta- ja hallintoministeri''' on ministeri [[sisäasiainministeriö|sisäasiainministeriössä]], jolle on määritelty ministerivastuualueeksi sisäasiainministeriön [[kuntaosasto]]on sekä aluekehitykseen liittyviä tehtäviä. Nykyinen kuntaministeri on [[Mari Kiviniemi]]. [[Vanhasen II hallitus|Matti Vanhasen toisessa hallituksessa]] kuntaministeri on pidemmältä nimeltään hallinto- ja kuntaministeri. Sisäasiainministeriöön liittyvät maakuntaliitot ovat johtavat alueelliset kehitysviranomaiset. Kuntaministerille kuuluu myös [[Kunta- ja palvelurakenneuudistus|kuntauudistus]].
'''Kuntaministeri''' tai pidemmin '''kunta- ja hallintoministeri''' on ministeri [[sisäasiainministeriö|sisäasiainministeriössä]], jolle on määritelty ministerivastuualueeksi sisäasiainministeriön [[kuntaosasto]]on sekä aluekehitykseen liittyviä tehtäviä. Nykyinen kuntaministeri on [[Tapani Tölli]]. [[Kiviniemen hallitus|Kiviniemen hallituksessa]] kuntaministeri on pidemmältä nimeltään hallinto- ja kuntaministeri. Sisäasiainministeriöön liittyvät maakuntaliitot ovat johtavat alueelliset kehitysviranomaiset. Kuntaministerille kuuluu myös [[Kunta- ja palvelurakenneuudistus|kuntauudistus]].


{{Tynkä/Politiikka}}
{{Tynkä/Politiikka}}

Versio 1. heinäkuuta 2010 kello 19.45

Kuntaministeri tai pidemmin kunta- ja hallintoministeri on ministeri sisäasiainministeriössä, jolle on määritelty ministerivastuualueeksi sisäasiainministeriön kuntaosastoon sekä aluekehitykseen liittyviä tehtäviä. Nykyinen kuntaministeri on Tapani Tölli. Kiviniemen hallituksessa kuntaministeri on pidemmältä nimeltään hallinto- ja kuntaministeri. Sisäasiainministeriöön liittyvät maakuntaliitot ovat johtavat alueelliset kehitysviranomaiset. Kuntaministerille kuuluu myös kuntauudistus.

Tämä politiikkaan liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.