Ero sivun ”Pryde of the X-Men” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
28 merkkiä lisätty ,  12 vuotta sitten
p
w yms.
pEi muokkausyhteenvetoa
p (w yms.)
Jakson alussa Ryhmä-X:n arkkivihollinen, [[Magneto]], pakenee häntä pidätelleestä voimakentästä [[Emma Frost|Valkoisen Kuningattaren]] avustuksella. Samaan aikaan Kitty Pryde saapuu professori [[Charles Xavier]]in luo oppiakseen hallitsemaan mutanttikykyään, molekyylirakenteensa muuttamista. Xavier esittelee Kittyn Ryhmä-X:lle, johon kuuluvat [[Kyklooppi (sarjakuvahahmo)|Kyklooppi]], [[Wolverine]], [[Storm]], [[Painajainen (Kurt Wagner)|Painajainen]], Dazzler ja [[Kolossi (sarjakuvahahmo)|Kolossi]].
 
Magneto lähettää [[Pyro]]n ja [[Blob (sarjakuvahahmo)|Blobin]] hakemaan Scorpio-komeetan jäljityskoordinaatit. Ryhmä-X päätyy taistelemaan näiden kanssa ja samaan aikaan Magneto ja [[Juggernaut (sarjakuvahahmo)|Juggernaut]] hyökkäävät Xavierin kartanoon. Xavier lukee Magneton ajatukset ja saa selville, että tämä aikoo kaapata [[Cerebro]]n, supertietokoneen, jonka avulla voidaan jäljittää mutantteja. Professori antaa Cerebron Kittylle ja käskee tätä pakenemaan, mutta Magneto saa kaikesta huolimatta koneen haltuunsa.
 
Palatessaan kartanolle Ryhmä-X:n jäsenet löytävät Xavierin ja Kittyn tajuttomina. Xavier lukee jälleen Magneton ajatukset ja saa tällä kertaa tietoonsa tämän suunnitelman kokonaisuudessaan. Magneto aikoo saada Scorpio-komeetan törmäämään Maahan. Ryhmä-X päättää lähteä Magneton perään tämän päämajaan, joka sijaitsee Asteroidi M:n kiertoradalla. He jättävät Kittyn Maahan, koska tehtävä on tälle vielä liian vaarallinen, mutta tyttö lipuuliukuu seinän läpi mukaan alukseen ja piiloutuu.
 
Erilaiset Magneton asettamat esteet karsivat Ryhmä-X:n jäseniä matkasta yksi kerrallaan ja lopulta vain Painajainen on yksin jäljellä Magnetoa vastaan. Magneto valmistautuu ampumaan Painajaisen, mutta silloin Kitty lipuuliukuu esiin lattian läpi ja saa Magneton osumaan vahingossa sivuun. Painajainen kääntää aluksen kurssin samaan aikaan kun Kitty taistelee Magneton kanssa. Säilyttääkseen kurssin Painajaisen täytyy kuitenkin riskeerata oma henkensä. Asteroidi M ja Scorpio-komeetta törmäävät ja Painajainen [[teleportaatio|teleporttaa]] pakoon viime hetkellä.
 
[[Luokka:Marvel-animaatiouniversumi]]
1 011

muokkausta

Navigointivalikko