Ero sivun ”Ady” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
brassiksihan tämä aina mainitaan
pEi muokkausyhteenvetoa
Rivi 1: Rivi 1:
'''Adailton Pereira dos Santos''', taiteilijanimeltään '''Ady''' (s. [[18. huhtikuuta]] [[1973]], [[Caatiba]], [[Brasilia]]) on [[brasilia]]inen [[jalkapallo]]ilija, jolla nykyään on myös [[Tunisia]]n kansalaisuus. Vuodesta [[2005]] [[Turun Palloseuraa]] edustanut Ady on keskikenttäpelaaja. Ennen TPS:aa hän on edustanut brasilialaista [[Santos]]ia, tunisialaista [[Espérance Tunis]]ia ja [[libya]]laista [[Al-Ahly]]a. Ady pelasi debyyttikaudellaan [[Veikkausliiga]]ssa 14 ottelua ja teki 4 maalia.
'''Adailton Pereira dos Santos''', taiteilijanimeltään '''Ady''' (s. [[18. huhtikuuta]] [[1973]], [[Caatiba]], [[Brasilia]]) on [[brasilia]]inen [[jalkapallo]]ilija, jolla nykyään on myös [[Tunisia]]n kansalaisuus. Vuodesta [[2005]] [[Turun Palloseura]]a edustanut Ady on keskikenttäpelaaja. Ennen TPS:aa hän on edustanut brasilialaista [[Santos]]ia, tunisialaista [[Espérance Tunis]]ia ja [[libya]]laista [[Al-Ahly]]a. Ady pelasi debyyttikaudellaan [[Veikkausliiga]]ssa 14 ottelua ja teki 4 maalia.


[[Luokka:Brasilialaiset jalkapalloilijat]]
[[Luokka:Brasilialaiset jalkapalloilijat]]

Versio 5. maaliskuuta 2006 kello 08.43

Adailton Pereira dos Santos, taiteilijanimeltään Ady (s. 18. huhtikuuta 1973, Caatiba, Brasilia) on brasiliainen jalkapalloilija, jolla nykyään on myös Tunisian kansalaisuus. Vuodesta 2005 Turun Palloseuraa edustanut Ady on keskikenttäpelaaja. Ennen TPS:aa hän on edustanut brasilialaista Santosia, tunisialaista Espérance Tunisia ja libyalaista Al-Ahlya. Ady pelasi debyyttikaudellaan Veikkausliigassa 14 ottelua ja teki 4 maalia.

Tämä urheiluun liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.