Ero sivun ”The Sims 2: Autiosaari” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Groove (keskustelu | muokkaukset)
p t
Velma (keskustelu | muokkaukset)
pEi muokkausyhteenvetoa
Rivi 19: Rivi 19:
}}
}}


'''The Sims 2: Autiosaari''' on [[Maxis]]in julkaisema [[The Sims]] -pelisarjaan kuuluva [[Playstation 2]]:lle julkaistu peli. <ref>http://www.suomi.ea.com/games/11569,PS2/</ref> Peli on myös julkaistu tietokoneelle nimellä ''The Sims 2: Selviytymistarinat''. Pelin tarkoituksena on auttaa haaksirikkoutuneet simit pois autiolta saarelta etsimällä vihjeitä sivilisaation löytöön. Pelin NDS-, PSP- ja Wii-versiot ovat englanninkielisiä ja nimeltään ''The Sims 2 Castaway''<ref>http://www.suomi.ea.com/games/11569,PS2/</ref>. PS2:n versio The Sims 2: Autiosaari on täysin suomenkielinen.
'''The Sims 2: Autiosaari''' on [[Maxis]]in julkaisema [[The Sims]] -pelisarjaan kuuluva [[Playstation 2]]:lle julkaistu peli. <ref name="ea">http://www.suomi.ea.com/games/11569,PS2/</ref> Peli on myös julkaistu tietokoneelle nimellä ''The Sims 2: Selviytymistarinat''. Pelin tarkoituksena on auttaa haaksirikkoutuneet simit pois autiolta saarelta etsimällä vihjeitä sivilisaation löytöön. Pelin NDS-, PSP- ja Wii-versiot ovat englanninkielisiä ja nimeltään ''The Sims 2 Castaway''<ref name="ea" />. PS2:n versio The Sims 2: Autiosaari on täysin suomenkielinen.


==Viitteet==
==Viitteet==
Rivi 25: Rivi 25:


{{Sim-universumi}}
{{Sim-universumi}}
{{Tynkä/Videopeli}}
{{Tynkä/Tietokonepeli}}


{{DEFAULTSORT:Sims 2: Autiosaari, The}}
{{DEFAULTSORT:Sims 2: Autiosaari, The}}

Versio 3. kesäkuuta 2010 kello 08.10

The Sims 2: Autiosaari
Kehittäjä Maxis
Julkaisija Electronic Arts
Jakelija Nintendo eShop
Pelisarja The Sims
Pelimoottori Proprietary engine
Julkaistu
Lajityyppi Simulointi
Pelimuoto yksinpeli
Ikäluokitus 12+
Alusta PS2
Lisenssi Suljettu lisenssi
Jakelumuoto Digitaalinen lataus
Lisää peliartikkeleitaVideopelien teemasivulla

The Sims 2: Autiosaari on Maxisin julkaisema The Sims -pelisarjaan kuuluva Playstation 2:lle julkaistu peli. [1] Peli on myös julkaistu tietokoneelle nimellä The Sims 2: Selviytymistarinat. Pelin tarkoituksena on auttaa haaksirikkoutuneet simit pois autiolta saarelta etsimällä vihjeitä sivilisaation löytöön. Pelin NDS-, PSP- ja Wii-versiot ovat englanninkielisiä ja nimeltään The Sims 2 Castaway[1]. PS2:n versio The Sims 2: Autiosaari on täysin suomenkielinen.

Viitteet

Tämä videopeleihin liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.